Elindult a központi árfigyelő rendszer

2023-07-07
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az infláció elleni harc egy újabb éles és fényes kardjaként lett kitalálva és bevezetve a központi árfigyelő rendszer, ahová a sötétben bujkáló, gonosz multiknak naponta fel kell töltenie 65 termék árát.

A rendszer elindult, kíváncsiságból ránéztem, használható-e valamire. Hát, nem sokra. Az ötlet lehet, hogy jó volt, de annyira kevés a felvitt termékek száma, hogy az minden összehasonlításra alkalmatlan. Nem lehet szűrni, nem lehet elmenteni, nem lehet összehasonlítani, egy statikus oldalon vannak felsorolva a termékek. A kenyérfélékből például a fehér, félbarna, rozsos, teljes kiőrlésű kenyerek és kész. Se zsemle, se kifli, pogácsáról és croissantról nem is beszélve. Mosószer, mosogatószer, papírzsebkendő és millió más minden pedig teljesen kimaradt.

Egyetlen ficsör, hogy automatikusan kilogrammonként növekvő sorba rendezi a termékeket az oldal.

Az első két nap 200 ezren látogattak el állítólag az oldalra. Kíváncsi vagyok, így szűk egy hét után mennyi a napi látogatók száma.

Szerencsére van használható alternatíva:

Cashmap árösszehasonlító oldal

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram