Cashmap árösszehasonlító oldal

2021-12-27
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

János küldte át a cashmap.hu oldalt, ami az ígéretek szerint segít abban, hogy megtaláljuk, egy-egy élelmiszer vagy háztartási termék hol a legolcsóbb. Regisztrálni kell, meg kell adni, hol van hűségkártyánk, hol lakunk, stb, úgyhogy nagyon ígéretesnek indul az oldal első pillanatra.

Az ötlet remek, azonban a kivitelezés nem tökéletes, több terméket megnéztem, a belinkelt áruházak más áron adják azokat, mint az oldal állítja.

Például a 16 tekercses Zewa vécépapír az oldal szerint december 27-én, hétfő délelőtt:

Egyedül az Econál, a Rossmannál és a Primánál stimmel az ár, máshol mindenütt rossz adat volt. A Tescoban 2.199 Ft-ot kértek érte, az Auchanban 1.999 Ft-ot, a dm-ben 1.999 Ft-ot, a Sparban pedig olcsóbb volt, 1.599 Ft.

Más termékeknél is úgy jártam, hogy az adatok nem vagy csak részben voltak helyesek. (Igazán nem is találtam olyan terméket, ahol minden ár rendben lett volna, igaz, csak néhányat próbáltam: Jar Platinum 60, Hell energiaital, stb.) Az okát nem értem, mert gondolom automatikusan húzza be az online boltok árait az általa megadott linkekről.

A Lidl árai többnyire pontosnak tűnnek, de azért itt is van hiba, a példa kedvéért az alábbi termék mától akciós, mégis teljes áron szerepel:

Szóval egy jó kezdeményezés, de sajnos rengeteg hibával, konkrétan annyival, ami miatt a használhatósága is megkérdőjelezhető. Ha a Jar Platinum 60 most az Auchanban a legolcsóbb, mégis másik boltokat hoz ki győztesnek, akkor a lényegét veszíti el az oldal.

Aktuális auchanos akciós újság:

Arra viszont jó lehet, hogy egy-egy kiválasztott terméket végig tudsz kattintgatni, hogy hol lehet a legolcsóbb. (Már ha ez megéri az energiát.)

Reméljük, az oldal kinövi a gyerekbetegségeit és lesz egy tényleg használható, folyamatosan karbantartott árösszehasonlító oldal.

Köszönjük Jánosnak az ajánlást.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram