Hogyan bánj a pénzzel a Netflixen

2022-09-04
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Keddtől egy új dokumentumfilm kerül fel a Netflixre, Hogyan bánj a pénzzel címen.

Az előzetes alapján jónak ígérkezik, bár a legtöbbeteknek valószínűleg nem fog túl sok újat mondani. De ahogy a Biblia is mondja, nem az egészségeseknek van szüksége orvosra.

Úgy tűnik, lesz benne egy sportoló, aki nagy lábon élt, de vége lett a karrierjének, egy fizetéstől-fizetésig élő pincérnő, aki ki akar törni ebből az ördögi körből, egy házaspár, aki bár sokat keres, de a másik oldalról sokat is költ és egy hölgy, akiről nem sok derült ki az előzetesből, de kapott olyan tanácsot, hogy a kiadásait csak egy határig tudja csökkenteni, a fizetését viszont tudná növelni.

Úgy gondolom, érdemes lesz megnézni és ha tényleg olyan jó, mint amilyennek tűnik, el lehetne küldeni a linkjét az ismerőseiteknek. (Akiknek viszont szüksége lenne gyógyulásra az anyagi életükben.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram