Velencei-tavi kedvezménykártya

Ha a Velencei-tónál akarsz eltölteni pár napot, érdemes kérned az ingyenes kedvezménykártyát. A rossz hír, hogy csak azoknak jár, akik hivatalos szálláson ott is alszanak. A jó hír, hogy hétköznap több strandra ingyen mehetsz be, olcsóbban bérelhetsz kerékpárt, ehetsz az éttermekben és a többi.

A kártyát minden együttutazó igényelheti.

Ha ott terveztél eltölteni pár napot, kattints ide és olvasd el a tudnivalókat, illetve az elérhető kedvezményeket.

Update: Még alaposabban utánaolvasva valami homályos “TDM tag”-nál kell szállást foglalni, hogy igényelhesd a kártyát. Ezt annyira nem domborították ki a sajtóközleményben. Aki tudja, hogy kik tartoznak ide és egy szállásadó hogyan lehet “TDM tag”, írja meg. Ha csak egy tucat szállásadónál kérhető, akkor sokat nem ér ez a kártya.

Share

11 hozzászólás

 • Kaizen
  Kitörlöd a “card.” -ot a link elejéből és utána a főoldalon tudsz keresni kb olyan 70 helyen van ott, hogy TDM tag.
 • merienn
  TDM: turisztikai desztináció menedzsment szövetség. Ennek vannak helyi szervezetei. A kártyát azért tolják, mert túl jó lett a vonatközlekedés, 30 perc alatt le lehet érni a strandhoz Bp-ről = kevesen alszanak a tónál.
 • tudatosbiztositas
  velencei-to.hu/portal_page.php?pageID=38
 • Kiszamolo
  Kajzen, az oldalon 12 kibocsátó hely van. Nem az a kérdés, hogy mennyien fogadják el.
 • Kiszamolo
  tudatos, ezt a 12-t én is megtaláltam. A kérdés az, ezen kívül van-e még szálláshely, ahol megszállva igényelhető a kártya, akár a turisztikai központban is.
 • Kiszamolo
  Merrien, köszi. Mondjuk Budapestről nézve tényleg nem sok minden szól a velencei ottalvás mellett.
 • Márk
  Bár nem szorosan ide tartozik, de a Tisza-tónál is van hasonló kártya. Nem tudom, általánosan hol lehet hozzajutni, mi a szállásadónktól kaptuk “grátisz”. A tó körül mindenféle kedvezmény, az éttermektől evezésen át a látogatóközpontokig vagy a kalandszigetig. Ha jól emlékszem nem óriási, de asszem 10% kedvezmény. Talán érdemes utánaolvasni, aki arra fele készül.
 • Kaizen
  Kiszámoló
  A 12 kibocsátó-t ha nekem írtad, akkor nem arról beszéltem. Ha figyelmesen megnézed, akkor van egy “Szállás” menü, pontosan sorban a 3. , de itt a link is hozzá:
  velencei-to.hu/szallashely-c-94.html
  Ott van egy ikon a nevüknél a tdm tagoknak.
 • sagittarius
  Ehhez hasonló Badacsony kártya is létezik, aki esetleg arra jár.
 • Gyuri
  Balatoncard:
  balatoncard.hu/public/home.php
 • Kovács József
  Sajnos egyenlőre a Velenceit-tó nem hozza azt a színvonalat, amit már vagy 20 éve meg kellett volna célozni. A szolgáltatások eltekintve 1-2 igen drágától a béka segge alatt profitra maximalizálva. Agárdon egy egyszerű bicikliutat sem tudnak úgy megépíteni, hogy ne a strand közepén vezessen keresztül, szlalomozva (rosszabb esetben elütve) a strandolök között. Nevetséges.
  Velence? A természetesen mesterséges homokos strandjával… Háta mögött a botránnyal.

  Most meg ez a kártya. Még a tájékoztatás sem egyértelmű. Arra volt jó, hogy beszéljenek a tóról picit, semmi másra.