Ingyen 3 GB net megint a Telekomtól

Pénteken akartunk internet-egyenleget venni a feleségemnek a Telekom alkalmazáson keresztül és felajánlott egy ingyenes 3 GB lehetőséget, hét napra.

Aktiváltuk azt, majd aktiváltam a saját kártyámon is. (Amit három hónapja vettem 10+1 GB ingyen nettel. Úgyhogy eddig megéri az árát. Kétkártyás telefon a király.)

Most ellenőrizni akartam, hogy él-e még az ajánlat, de bő másfél órája meg van pusztulva a Telekom applikáció, ahol ezt aktiválni lehet. Ez sajnos az alapállapota, az a meglepő inkább, amikor véletlenül működik.

Ha fenn van a telefonodon a Telekom app és dominos vagy, nézd meg az internet lehetőségek között, te látod-e a 3 GB ajándék netet. A hétvégén még kérhető volt.

Share

63 hozzászólás

 • Lajos
  Ma megjelent egy ingyenes 50 MB-os bővítő is. Sok értelme nincs, de azért aktiváltam a 3GB-os bővítő mellé. 🙂 Aktiváláskor hibát mondott, de aztán megjött az SMS, hogy bekapcsolódott, így most még 3 napig van egy 50 megás és egy 3 gigás bővítőm is B)
 • Andor
  Üdv!

  Valaki tudja esetleg meddig érhető el ez az akció? Meddig lehet aktiválni, felhasználni ezt a 3 GB-ot 7 napra?
  Várnék az aktiválással míg vidékre utazom.

 • Bebe
  Tudom, hülyén hangzik, de örülök hogy nem csak én szopok velük. Nekünk megint csak most szóltak hogy a korlátlan mégsem annyira korlátlan…
  Na mindegy.
  A kérdésem az lenne hogy ennél a 3GB díjmentes netnél tud-e valaki valami kisbetűs, rejtett díjról? Mert egyelőre nem találtam semmit róla és így nem merem aktiválni.
 • Gábor
  Nem tudja valaki, meddig él ez a 3 GB-os lehetőség?
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Telekomnál nincs korlátlan mobilnet.

  Ez a 3 giga ajándék, nincs rejtett díj.

 • Eper11
  A 3 GB mellé most aktiváltam 50 Mb-ot is, de azt írták az sms-ben, hogy ez 30 napig használható fel, nem 7 napig, mint a 3 GB.
 • ElőszörÍrokIde
  Szeptember 30-ig érhető el, egy alkalommal:
  telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/dijmentes-3gb
 • Vivi
  Sziasztok. Valaki tudna segiteni hogy az anyukam feltoltokartyas t-mobilenal. Es nincs se alkalmazasa se fiokja. Ugy hogy lehetne ezt aktivalni ?
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Ha okostelefonja van, töltse le a Telekom appot, majd indítsa el kikapcsolt wifi mellett. Automatikusan bejelentkezik és aktiválható a 3GB.
 • Kiki
  Aktiváltam gond nélkül, le is telt a 7 nap, most ránéztem az appra, gondoltam feltöltöm Maraton 4 GB-tal az “egyenlegem”. Nem annyira meglepő módon az Egyszeri adatcsomagok között ott van hogy “Díjmentes 3 GB” mellette zöld pipa. Ha rámegyek, ilyen duma alatta:

  A szolgáltatás aktív

  Amennyiben egyenlegeden elég összeg áll rendelkezésre, ezt a szolgáltatást megújítjuk a fordulónapján 2018.10.08

  Ha nem szeretnéd már használni, akkor lemondhatod most, és 2018.10.08-ig még felhasználhatod a szolgáltatásban foglaltakat.

  Egyetlen dolog maradt le, a leiratkozó gomb vagy link vagy akármi.

 • Acsa70
  A 3Gb os ingyen net csak agusztusban él . Nekem több sim kártyám is van , mindegyiken gond nélkül aktiváltam. A mobilon a Telekomos appot érdemes eltörte frissíteni. Rejtett költség nincs.
 • Hunsyl
  Nem lehet róla leiratkozni, tehát ha van annyi egyenleged 10.08.-án megújul, tehát le lesz vonva 3 Gb net ára, ha akarom ha nem!!????
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Nem kell kétségbe esni. Oda van írva, hogy díjmentes. Tehát pénzt levonni nem fognak, az biztos. Egyébként sem létezik náluk 3GB-os csomag. Az jó lenne, ha októberben megint adnának ingyen annyit, de az sem fog megtörténni valószínűleg.