Penny Market: készpénzfelvétel vásárlás után

2017-11-17
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A világ boldogabbik felén elterjedt dolog, hogy vásárlás után bankkártyás fizetésnél vehetsz fel készpénzt a pénztárnál. Ez jó neked, mert nem kell ATM-et keresned. Jó a banknak, mert nem kell tölteni az ATM-eket és jó az üzletnek is, mert nem kell drága pénzért elszállítani a készpénzt minden este.

A világ boldogabbik felén nincs 0,6%-os adó a készpénz-felvételre, mint nálunk.

Két éve a Penny Market vezette be ezt a szolgáltatást itthon, amit aztán gyorsan el is kaszálhatott a hatóság, mert adócsalást vélt felfedezni benne. (0,6% adó helyett csak 0,3% adót fizetett a Penny utána?).

Akkor itt írtam róla:

Készpénz-felvétel bevásárlás után

Szilveszter írta meg, hogy a Penny visszahozta ezt a szolgáltatást, annyi változással, hogy már csak OTP lakossági bankkártyával érhető el. Ha 3 ezer Ft felett vásárolsz, maximum 20 ezer forintot kérhetsz készpénzben.

Leírás a Penny oldalán itt, az OTP oldalán itt.

Ha OTP-s vagy (de nem Simple vagy devizás kártyád van) és szoktál a Pennyben vásárolni, jó tudni, hogy (egyelőre) ingyen vehetsz fel pénzt a Penny boltjaiban. ("A bank a szolgáltatás díját akciósan, visszavonásig elengedi.")

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram