10 GB mobilnet ajándékba két hónapra

Ha jövő hétfőtől rendelsz online Domino Fix Extra csomagot 999 Ft-ért, nemcsak 80 perc ingyen beszélgetést és 1 GB netet, de további 10 GB ingyen netet is kapsz, amit két hónap alatt tudsz felhasználni. Akció részlete itt: 42. és 15. pont

Az akció május hetedikétől június hatodikáig tart.

Köszönjük Karlnak a hírt.

Share

40 hozzászólás

 • george
  Itt új mobilszámról írnak. Meglevő számhoz nem lehet valahogy megvenni? Egykártyás telefonom van, ezért a két kártya nem játszik.
 • Kiszamolo
  George, ez sajnos kétkártyás telefonnal működik igazán. B verzió: netes kártya az okostelefonban, saját SIM egy a fiók mélyéről előkapart buta telefonban. Csöngeni az is tud és tárcsázni is lehet vele.
 • Barum Polaris
  Nekem az időm a legfontosabb, vettem egy korlátlan Telenor Hello Data csomagot. Havi 5520 Ft az ára, van hozzá TV alapcsomag is. Így kilőttem a régi földi analóg kábeltévém, s a tök lassú netjét, az maga volt 7000 Ft, eddig nem volt internet alternatíva a környéken.

  Nincs hűség, havi 5000 Ft-ért korlátlanul netezek, otthon melózom, így a laptopom és este a gyerek tabletje is ezzel a nettel megy. A tévé csomagot mobilról átkasztolom Google Chromecastra a tévére, a Youtube ingyen van a kasztolással.

  Komolyan mondom, nem értem, mit szenvedtek itt állandóan a mobilnettel.

 • Árpád
  A 10 gb netet csak május 7. utáni rendelésre adják meg, ha jól látom.
 • szabi
  a linkelt pdf 15. sorában az “Új Domino előfizetés” kifejezés szerepel, a 42.-ben pedig “új Domino előfizetők” kitételt használják.

  jól gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy a 10 GB 2 hónapra nem jár, ha már volt korábban domino kártyája az ügyfélnek?

 • Korpi
  Nekem már van ilyen Domino Fix Extra csomagom, a Maraton 4 GB miatt.
  Vajon vehetek mellé egy másik ugyanilyen SIM kártyát, ugyanarra a névre, trükközés nélkül?
 • Laci bácsi
  Nem 999. forintért, csak 990.-ért. Talán így jobban megéri 🙂
 • Kiszamolo
  Barum, komolyan nem értem, hogy nem lehet egyszer végre megérteni, hogy ez egy hír, ami sok embert érdekelhet, ezért írok róla.

  Mindig jön valaki okos, aki kiosztja az észt, hogy má’ megint mé’ kellett erről írni.

  Egyébként gratulálunk az adatcsomagodhoz, arról is írtam, amikor megjelent.

  https://kiszamolo.hu/telenor-uj-dijcsomagok-telenor-hello-data/

  Mert az is egy hír volt….

 • Adamo
  george: Androidos telefonok régóta meg tudják osztani a mobilnetet wifin keresztül, amolyan hordozható routerként, elég egy régi készülék amivel megosztod a mostani mobilodnak. Segítség: support.google.com/nexus/answer/2812516?hl=hu

  Korpi: Vehetsz, egy előfizetőnek több Domino kártya is lehet a nevén.

 • naa
  @Barum: én azt nem értem, miért szenvednek a mobilcégek korlátos adatcsomagokkal. Vagyishogy értem (több pénzt beszedni).
  Ez a Domino berakható routerbe is, vagy csak “hangalapú” ez is, mint Hello Data?

  A Hello Data jó, de:
  – csak Telenor és új kártyával, csak pluszban rendelhetek ilyet a meglevő mellé.
  – A Hello Data kártyát csak telefonban használhatod, a routeremben ahova nekem pont most kellene nem működik (próbáltam). (Persze, csinálhatnék egy régi mobilból hotspotot, de a routerembe tett SIM kártya sokkal jobb). Telenortól olyan kártya, amit routerbe is lehet tenni, ugyanúgy lehúzós / nem lenne korlátlan, mint a többi szolgáltatónál.

  Szóval veszek én is ilyet 2 hónapra a routerembe (10 GB talán elég lesz), kap ennyi időt a szolgáltatóm, hogy kijöjjenek egy valóban korlátlan internet csomaggal, egyébként jön a Hello Data nekem is.
  Köszi a hírt.

 • S1M0N
  @Barum:
  Én gigabites netet kapok 4500-ért, nekem ehhez képest a mobilról megosztott kis fütyike mobilnet komoly visszalépés lenne, mind sebességben, mind pingben (online játékokhoz kell sajnos), mind elérésben, mind lehetőségekben (lődd össze az itthoni hálónkat ha az okosteló a “router”…).

  Hogy utazás közben nem youtubezok, így a 4 gigás domino maraton simán elég 4 hónapra, szóval kb. ugyanannyit fizetek, mint te…

  Különböző emberek vagyunk, különböző lehetőségekkel és igényekkel tudod.

 • Barum Polaris
  Kiszámoló: Azért írom, mert pont tőled tanultam, hogy amiben jók vagyunk, arra koncentráljunk. Az apró fillér is jó, de ennyi idő alatt meglenne a forint is.
 • Kiszamolo
  Barum, van akinek ez is spórolás és online megrendeli két kattintással.
 • Panasonic
  Valakinek van ötlete? Gyermekem 3 hétre megy külföldre nyári táborba. Mivel a wifi bizonytalan kellene valami olyan előre feltölthető, jóárasított adatcsomag, ami EU roumingban is működik és van benne legalább 1gb, de inkább több net. Bármely szolgáltató jó, erre az időszakra új simet vennénk, mert a jelenlegi simjén lévő net csomagot (csak belföld) nem akarjuk kilőni, mert már nem aktiválható újra és jók a kondíciók. Előre is köszi.
 • mtoma73
  Érdekes tavaly decemberben még 1 évig érvényes 10 GB-ot adtak.
  De ez is biztos sok embernek jó lesz.
  Köszönjük az infót.
 • Szakértő
  Adamo Nem az itt a nagy kérdés, hogy lehet-e több Domino előfizetése, mert az pontosan le van szabályozva: a szolgáltató egy magánszeméllyel 10 prepaid kártyás előfizetést köthet. Ha már 10 Domino előfizetésed van, akkor a 11. megrendelését törvény tiltása miatt vissza fogják dobni.
  Az igazi kérdés:
  Ha valakinek már van a nevén élő Domino előfizetés és rendel egy (vagy több) másikat, akkor ő beleértendő-e az “Új Dominós előfizetők” kategóriába és megkapja-e minden új kártyájára egyenként a 10 GB -os bónusz adatmennyiséget?
  Nekem sem egyértelmű ez, ahogyan szabi is bizonytalan a kérdésben.

  Kérem, ha valaki hasonló cipőben jár és megrendeli, akkor (7.-e után) írja meg a tapasztalatait. Thx

 • Barum Polaris
  Ha jól számolom, 2017-ben jöttek ki Magyarországon a valódi korlátlan mobilnetek, amik már emberi áron kaphatók voltak. Ha évekkel előbb jöttek volna ki, akkor évekkel előbb lehetett volna élő Youtube meg Facebook videókat streamelni, meg normális videós csatornát építeni.

  Ahogy az amerikaiak meg is tették, míg a magyarok ebben a tekintetben is le vannak maradva. Most már tényleg nem lehetetlen, hogy akármelyik unatkozó tizenéves több milliós nézettségű csatornát hozzon össze Magyarországról is, amihez csak a mobilja kell, s egész nap videózni, posztolni.

  Számomra az a jó, hogy ha otthon dolgozom, ott az internet, ha meg nyaralok vagy utazok, akkor tolom fel ezerrel a HD videókat a Facebook oldalamra, a Youtube-ra, képeket az Instagramra. Ennyi előnye van a mobilnetnek a sokkal gyorsabb és kisebb pinggel bíró otthoni netekkel szemben.

 • Balee
  Csak belföldön használható, sajnos.
 • Szabolcs
  Panasonic
  2018-05-02 at 08:37

  helyi szolgáltatótól nem lenne praktikusabb venni egy megfelelő netkártyát?
  Ha 3 hétre elmehet külföldre, gondolom meg tudja oldani a beszerzését.
  Ha nem, akkor bocs, csak elvileg az a legolcsóbb, általában. (főleg, hogy ha mionden igaz, és nézi a szolgáltató, hogy tényleg a “szokásos” forgalmat bonyolítod, és egy új kártyánál nem hiszem, hogy ezt tudod biztosítani… És rádver vmi plusz díjat/ktsg-et)

 • Tomi
  Szerintem hagyjátok, Barum nem fogja megérteni, hogy nem mindenkinek ugyanazok az igényei 😛 Ráadásul nem pont ugyanazok, mint neki. Hallatlan…
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Úgy látszik, nem mentek át a kommentjeim. Azt írtam:

  A Hello Data megy routerben, de online APN-t kell beállítani, ami a NAT miatt egyeseknél problémát okozott.

  Alternatíva a flottás korlátlan net. Szintén telenoros, beszédforgalomra nem jó, viszont olcsóbb. Vagy 3900 Ft/hó (IQPro flotta), vagy 2 SIM összesen 5800 Ft/hó (EQ flotta). A második SIM szintén korlátlan, függetlenül használható az elsőtől (EU külföldön nem működik, míg a fő SIM igen). EQ-nál van 5000 Ft belépési díj.

  Az áron kívül előnyük ezeknek, hogy a NAT nélküli net APN használható és nem kell havi egy beszédhívást indítani.

  Bővebben a Prohardver Mobil flották topikjában.

 • Feri a hegyről
  Csatlakoznék @Szakértő felvetéséhez:
  Meglévő Domino kártya mellé rendelhető-e az extra 10 GB-tal?
  Sajnos feleség és szülők nevén is van már egy-egy Domino-s SIM, így a közvetlen család sem jöhet szóba.
  Szóval vki esetleg?
  A puding próbája pedig úgyis az evés lesz majd, amikor már élesedik az akció.
  Én egyébként többet is vennék ilyen feltételekkel…
 • Alfa

  Helyi adat SIM-et kell venni az adott országban.
  Meg egy Huawei e5577 kütyüt.
 • Böbe

  EU-t írtál, nem tudom, miért ajánlgatja mindenki a helyi SIM-kártyát. Nem írtad, hogy mennyi net kell, de a Domino Maraton már az EU-ban is működik. Aki kevés mobilnetet használ, annak szerintem egyértelmű befutó. telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-mobilinternet-csomagok/domino-maraton-csomagok
 • Mutti
  Szerintem már meglévő Dominó mellé rendelt kártya is újnak számít (új szerződés), mert a 15. sorban is új Domino előfizetésről írnak és én tavaly a gyerekemnek már rendeltem Domino Fix Extra csomagot 999 Ft-ért miközben már volt akkor Domino kártyája. Azt azért megjegyezném, hogy kb.3-4 hét alatt jött meg tavaly a online rendelt kártya, hiába reklamáltam, de lehet, hogy csak nekem volt ilyen tapasztalatom.
  .
 • naa
  Kálmán: köszi, hú ez frankó.
  Erről az IQPro stb. flottáról nem is hallottam (de kár, feleslegesen dobtam ki csomó pénzt már eddig is a szolgáltatómnál a nagyobb csomagokra amikor kellett), de ha 3900/hó, az még olcsóbb, mint a Hello Data. Nekem csak routerbe kéne, a rendes mobilomon is van net, csak nem korlátlan.
  Majd utánaolvasok a prohardveren (de hogy rákerestem, itt a Kiszámolón is volt találat), köszi a tippet.
 • Szakértő
  Ma már egyértelmű a tájékoztatás is:

  “MINDEN ONLINE – KÉSZÜLÉK NÉLKÜL – VÁSÁROLT ÚJ FELTÖLTŐKÁRTYÁS DOMINO SIM-KÁRTYÁHOZ 10 GB EXTRA MOBILNETET ADUNK, AMELY 60 NAPIG HASZNÁLHATÓ FEL!1

  1)Az ajánlat 2018. május 7-től június 6-ig vehető igénybe. Az online megrendelt új Domino SIM-kártyához járó extra 10 GB az aktiválástól számított 2 hónapig használható fel oly módon, hogy a Domino Fix Extra SIM-csomagban foglalt 1 GB mobilinternet adatforgalma előtt kerül leforgalmazásra.”

  Kártya megrendelve.
  @Kiszámoló: Köszönjük az infót a lehetőségről.

 • naa
  Kálmán: megnéztem az IQPro flottát, és azt látom, hogy “Jelenlegi vagy korábbi előfizető ajánlása szükséges!!!”
  És ott a fórumon írják, hogy ha ajánlás kell, csak kérd egy emailcímmel/névvel és küldik.

  Hát ennek meg mi a semmi értelme?? (c) Kiszamolo 🙂
  Ha mindenki kaphat ajánlást, akkor minek az egész hacacáré? 🙂 Van tippetek?

 • Tomi
  Tegnap megrendeltem a kártyát, ma kézhez is kaptam. Hogyan jutok a +10GB mobilnethez? A Telekom alkalmazásban azt mutatja, hogy csak az Extra kártyához járó egy évig érvényes 1GB-om van.
  Valaki ötlet?!
 • Second Wave
  Az aktiválás módjáról van valami info? SMS-ben, vagy telefonon?
 • Feri a hegyről
  Second Wave:

  A mondás szerint az online rendelt SIM kártyát már aktiválva kapod.

  Én kettő db-ot rendeltem, mindkettő azonnal működött, ahogy telefonba tette őket, azonban én is várok még a 10 GB-os ajándékra.

  Jelenleg mind a mobilos app, mind a webes felület csak a normál 1 GB-os adategyenleget mutatja 🙁

 • Tomi
  Én felhívtam a szolgáltatót, azt mondták, hogy 48 órán belül aktiválva lesz, kapok róla SMS-t.
  Ma újra hívtam őket, azt mondták, hogy igen, látja, hogy már aktív, az nem baj, hogy a csoda telekom alkalmazásban semmi nyoma. Így azt se tudom, hogy éppen hol tartok a 10GB-tal.
  De újra rá kellett döbbennem, hogy a piac egyik legnagyobb szereplője, az egyik legnagyobb IT guru milyen szánalmas szinten áll az informatikával. Talán másfél éve volt, hogy kitalálták megújítják az oldalukra a bejelentkezést, én persze azóta is a régi rendszert használom, azonosítóval lépek be.
  Na mondom itt az idő, regisztrálom a vásárlásos email címemet, ugye jelszavam nincs hozzá, de lehet csinálni. Aham, ahogy azt én elképzeltem, mindent megadok, kitöltök, aztán kiböki, hogy “A MEGADOTT FELHASZNÁLÓI AZONOSÍTÓ HIBÁS VAGY NEM LÉTEZIK.”
  Tehetnek egy szívességet! Adhatom meg a számomat minden bejelentkezéshez.
 • Mutti
  Szerintem nem is fogjuk látni a 10 GB egyenleg fogyását legfeljebb akkor, ha elfogy és csökken az 1 GB.
  “Tomi”
  Miért nem hozol létre egy Telekom fiókot, egy helyen több számot is kezelhetsz egyszerűen és Facebookkal is be tudsz lépni jelszó, azonosító helyett. Nekem ez jól működik.
 • Szakértő
  Megrendeltem a kártyát 2018.05.07. 09:22 -kor. Sajnos még nem kaptam meg, pedig ezek szerepelnek a honlapjukon:
  Státusz: Szállítás alatt.
  Szállítás időpontja : 2018. május 09. (szerda) 9:00 és 17:00 között
  Tegnap felhívott rejtett számmal egy tag. Mondta, hogy :
  – Kis gond van a kiszállítással, mert az a Pick Pack pont, ahová kértem, az előző nap végleg bezárt.
  Hurrá. Mondom neki, hogy akkor küldje a másikba. (abban az épületben ugyanis kettő van)
  – Abba nem küldhetem, mert ott már amúgy is túl sok a csomag.
  Bravó. Ezt már én is tudtam, azért kértem eredetileg is a másikba.
  – Akkor küldje máshová.
  – A kerületben nincs másik Pick Pack pont.
  – Értem. Akkor kérném küldje a T-pontba, ami ugyanabban az épületben van.
  – Oda már nem küldhetem, csak Pick Pack pontba.
  Hosszas további egyezkedés után végül megállapodtunk egy PP pontban. De hogy mikor ér oda azt nem tudom.
 • headset
  Én is rendeltem kártyát.

  Hétfőn kértem pik-pak pointra. Csütörtök délelőtt értesítettek, hogy megjött. Ma vettem át.
  Aktiválva van, pinkód kell és működik.
  A net-es felületen nyitottam fiókot. A 10 gigabájtról semmi információ nincs (SMS-t sem kaptam), de az 1 Gb nem fogy.

  Viszont!
  A futárcsomagon minden adat nyilvánosan látható: anyja neve, születési dátum, személyigazolvány száma. Ha lakásra kértem volna, akkor a futár tudná a lakcímemet és akár 9 további kártyát is aktiválhatna a nevemre pl. a Vodafone-nál.

  Vagy a jóég tudja mit csinálhatna még?

  Miféle adatvédelem ez?

 • Voknis
  Helo. valaki használja a mobilinternetet játékra? ha igen, akkor a ping mekkora? és közben lehet e más gépen netezni?
 • headset
  Korlátlanul mobilnetezhetnek belföldön a Telekom feltöltőkártyás ügyfelei a május 26-27-i hétvégén – adta hírül a cég.

  A korlátlan szolgáltatást azon ügyfelek vehetik igénybe, akik május 24-e előtt aktiválták Domino sim-kártyájukat, függetlenül attól, mennyi az egyenleg a feltöltőkártyájukon.

  Azoknak a Domino-ügyfeleknek, akiknek az előfizetéséhez tartozik benne foglalt adatmennyiséget tartalmazó csomag, vagy kiegészítő opciót aktiváltak, az ezen a hétvégén történő forgalmazás nem csökkenti a meglévő adatkeretet.

  napi.hu

 • headset
  Ma van az utolsó nap, amikor 10 GB ajándékkal lehet kártyát rendelni.
 • AtomG
  sziasztok,
  május 31.én rendeltem meg a SIM kártyát, 06.04 dátummal ígért kiszállítást, de máig nem kaptam meg, illetve “szállítás alatt” státuszban van a rendelésem.
  Szerintetek ha a napokban kapom csak kézhez és aktiválom, akkor megkapom rá a +10 GB-ot?
 • headset

  Szerintem az aktiválás a megrendelés folyamán megtörtént, amikor az ember megadta az adatait.

  Nekem is úton van egy kártya és bízom benne, hogy megkapom a 10 gigát rá.