Ingyen wifi az Unió területén

2024-06-26
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az itbusiness írt az Unióban elérhető ingyen wifiről, amit már öt éve építgetnek az egész Unióban. Az önkormányzatok pályázhatnak pénzre (itt), amit  a wifi kiépítésére és üzemeltetésére kell fordítaniuk.

Ha bárhol vagy az Unióban és szükséged lenne internetre, ezen a térképen megnézheted, hogy van-e a közeledben ingyenes uniós wifi. Az elosztás elég egyenetlen, a példa kedvéért Szigethalmon és Tökölön van ingyen wifi, a környező településeken nincs. Hiába látsz Szigethalmon 30 wifi hotspotot, ezek a téren és a parkban vannak elhelyezve, a város elég kicsi részét lefedve.

Bár vigyázni kell a nyilvános wifi pontokkal, nem annyira biztonságos a használatuk, de jól jöhet, ha külföldön elfogyott a mobilkereted vagy éppen nincs mobilnet, ami sok helyen még mindig fennáll Nyugat-Európában is.

Bővebb infó a hivatalos weboldalon.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram