Itt a Telenor Myminute

Utoljára a Telenor is kijött a maga 19 Ft-os feltöltőkártyás ajánlatával, a MyMinute csomaggal. Mostantól mindhárom szolgáltató 19 Ft-ért ad egy perc beszélgetést vagy SMS-t. Érdekes, hogy megint fillérre ugyanannyiba kerül mindenkinél egy perc. Senkinek nem jutott eszébe 18 vagy 16 Ft, mindenhol pont 19 Ft egy perc. 🙂  (Na jó, a Telekom hálózaton belül olcsóbb.)

További infó itt.

Egyébként előállt az a vicces dolog,, hogy az előfizetéses csomagnál ki kell fizetni legalább 100 percet havonta, hogy utána 40 forintos percdíjjal beszélhessük a további percekben, míg a feltöltőkártyánál minden megkötés nélkül 19 Ft egy perc. Ezek után nem tudom, ki marad meg az előfizetéses lakossági csomagokban. (Már azokon kívül, akik aláírtak két évet egy olcsóbb telefonért cserébe.)

Várjuk a Digi ajánlatát, aki tavalyi hírek szeint márciusban indul, bár a pletykák szeint inkább nyár eleje lesz az indulás valódi dátuma.

Köszönjük Simonnak a hírt.

Share

53 hozzászólás

 • Zsolt

  Én maradtam. Pontosabban bementem a vodafonhoz azzal szándékkal, hogy a Tuti csomagba lépek, mert alig telefonálok, net viszont kellene. Persze betámadtak azzal hogy “dehát ahhoz nincs is net”, de nem hagytam magam, mondtam hogy lehet venni hozzá külön, stb. stb. Érezték hogy teljesen képbe vagyok, nem volt más választásuk, mint kapcsolni az “ügyfélmegtartó csoportot”. Gyakorlatilag mindent megadtak nekem a legolcsóbb tarifacsomagban (2999 ft/hó), amilyen igényt támasztottam (100 perc + 1,2Gb net), és hát a kényelem nagy úr a beszedési megbízás miatt, nem kell töltögetni, hát maradtam. Mindenkinek ajánlom, akinek lejárt a hűségideje, szorongassa meg a szolgáltatókat, és lesz a meghirdetettnél kedvezőbb megoldás. Ajánlottak nekem plusz adatforgalom helyett sokkal olcsóbb percdíjat is, de azt kevésbé preferáltam. Nem akarnak előfizusból kártyás ügyfeleket, ez világosan átjött.

 • Jóska Pista

  Bár lenne 100 perc amit kifizet az ember. De pl a té move xs csomagban az kb 40 perc (nem annyi, mert perc alapú a számlázás) mert a benne foglalt perc is 40-43 forintért ketyeg.

  Ki marad? Pl. én, mert a számom 23-24 éves és nem akarom megváltoztatni. Úgy gondolom az állandóság megbízhatóságot tükröz. Előfizetésről pedig nem lehet dominóra visszamenni.

  Így van mellette internetem, mobilVoip, sőt másik társaság kártyája is ott figyel a mobilban.
  Ezekre egyébként nincs hűség, ilyen horror perc árak mellett milyen árra hazudnák, hogy abból adják a kedvezményt?

 • fm!

  Én pont most váltottam Voda előfizetésről (3490 Ft/hó, 100 perc lebeszélhetőség) Tuti csomagra a szám megtartásával. Ne tudjátok meg mennyire nehéz ügy volt… =:| Először 45 percet várattak úgy, hogy volt szabad ügyintéző, utána fel kellett hívni a Voda központot, ahol 20 perc után vették fel a telefont. Majd újabb 20 perces etap, amiben megpróbáltak rábeszélni egy 1700 Ft, 100 perces előfizetésre 50 mega internettel. Jött a nagy duma, hogy elvesztek minden kedvezményt. Mondom, milyen kedvezményt? Telefont már rég nem szolgáltatónál vesz, aki össze tudja szorozni a 24 havi részletet, percdíjban meg rosszabbat kaptam, mint a feltöltőssel. Végre nagy nehezen, vitatkozva (!) másfél óra után sikerült a dolog. Még jó, hogy nyugodt gyerek vagyok és nem küldtem őket el a halálba, de már közel jártam hozzá…

 • agy

  Csak átváltani nem lehet rá. 🙂
  – Mytelenor-ban nem lehet, ki van írva.
  – 1741 -et irják a telenor oldalon, az meg azt mondja nem működik már menj a mytelenor-ba
  Csak személyesen lehet ügyfélszolgálaton váltani ráadásul 2000 ft-ért???

 • Gyula

  Vajon en emlekszem rosszul, de nekem remlik, hogy volt mar 19 HUF-os feltoltokartyas percdij, a 2000-es evek legelejen, nem?

 • Duke

  Ha már van régi feltöltőkártyás telefonszámod, át lehet váltani erre a Myminute-re, vagy csak új szám esetén?

 • napalm

  Jó reggelt Telenor 😀

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  Megvárják, mit lép a Digi és menekülőutat biztosítanak maguknak: “Ajánlatunk 2017. június 30-ig vagy visszavonásig érvényes” Szóval akár hamarabb is megszüntethetik. A Telekom legalább garantálja, hogy hamarabb nem szünteti meg.

 • Zsolti

  Megpróbáltam megrendelni a 1741-en. Az megszűnt. A weboldalon keresztül is online, ott nem lehet. Mobilalkalmazással is, ott sem lehet. Egyszerűen zseniális.

 • digimini

  Az marad lakossagi elofizetesben akik 24 havi huseggel vettek telefont 0 induloval. Es ok nincsenek kevesen.

 • Tamás

  praktikum csomagról át lehet valahogy menni erre a Myminute csomagra?

 • Kiszamolo

  Jóska, miért is ne lehetne dominora váltani? Én már csináltam és ment gond nélkül, ha nincs hűség rajta.

  Egyébként meg ha nem lehetne (de lehet), elviszed a Vodához egy napra, aztán másnap visszahozod Dominoba. A számod megmarad.

 • fm!

  Simán megy a váltás, marad a szám, de meg kell érte küzdeni személyesen. 2 számom van, az egyiknél már nincs hűség, azt vittem át Tutiba, a másikon havidíj kedvezmény miatt van még fél év, utána azt is átviszem (vagy elfogadom a nagyon kedvező havidíjas csomagot, amit valószínűleg fel fognak ajánlani).

 • Alfa

  “Érdekes, hogy megint fillérre ugyanannyiba kerül mindenkinél egy perc. Senkinek nem jutott eszébe 18 vagy 16 Ft, mindenhol pont 19 Ft egy perc.”
  Medve atyám.
  Hát nyilván ugyanaz lesz az ár, hosszú távon nem fenntartható, hogy ugyanazt drágábban adja bármelyik, mert átszivárognak az ügyfelek. 0-ra meg nem csökkenthetik le nyilván.
  Ez csak általános iskolai műveltséggel lenne ildomos előszedni, meg kartelezés miatt GVH után kiálltani.

  Otthon gyerekkoromban a kisvárosban az egyszeri fagyisok,a 14 Ft-os árat levitték forintonként lépegetve 6-ra, egész addig amíg csődbe nem ment és bezárt az “új” fagyizó.
  Utána persze a “monopol” régi visszaemelte 14-re.
  Ezek kifinomultabb játékosok, és a piac reakcióideje is nagyobb, nem rántják meg két kézzel a potmétert

 • Simon Templar

  Tarifacsomag váltás 1220-on pár perc. A prohardver Telenor topic fórumán megírtakat csak megerősíteni tudom. Én Praktikum díjcsomagról váltottam, a kis egyetemista hangú lányka elmondta, hogy a díjcsomagváltás 915 pénz lesz, mondtam OK, mert tudtam, hogy ez valójában ingyenes. Nem volt kedvem kioktatni, inkább leokéztam a díjat, megtörtént a váltás, jött az sms, egyenleg nem változott. Ennyi. Amit a kisasszony rosszul tudott és mondott, azt a rendszer jól kezelte. Még szerencse, hogy hónapokig dolgozott rajta a cég, és “zökkenőmentesen” sikerült bevezetni a rendszerbe. 😀 😀 😀 Egyébként még ha pénzbe is került volna, pont lesz@rom, mert nem ér annyit a rohangálás, cserébe drasztikusan csökken az eddigi horror díj.

 • Expat

  Németországba érkezvén meglepődtem milyen olcsó a percdíj és az internet, gondoltam a szokásos nyugat Európában “minden” olcsóbb efektus. Ez addig tartott amíg a román munkatársam megmutatta, hogy náluk a Vodafone-nál 10€ feltöltőkártyásként 10 GB internetet és 100 ingyenpercet kap. Pofátlan amit a szolgáltatók Magyarországon csinálnak árképzés címszó alatt. Ja és ez bőven a különadót megelőzően elkezdték.

 • lala

  Kiszámoló.

  Off, csökken több lakossági állampapír kamata hétfőtől, egy hírt megér.
  portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/hetfotol_csokken_tobb_lakossagi_allampapir_kamata.5.243871.html

 • lala

  Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mivel jön a Digi.
  Az látszik,hogy a Telekom/Telenor kényszerből reagált a vodára.

  Aki most ir alá hűséget a régi hármasnak, az nem százas.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  Természetesen lehet előfizetésről Dominora váltani. Lásd itt: telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1201/szeretnem_lemondani_a_havi_dijas_mobil_elofizetesemet__de_hivoszamomat_tovabb_hasznalnam_feltoltokartyaval__van_e_erre_lehetosegem_

 • Olcsó János

  @fm!: “Majd újabb 20 perces etap, amiben megpróbáltak rábeszélni egy 1700 Ft, 100 perces előfizetésre 50 mega internettel.”

  Nekem is ezt ajánlották, én ráharaptam. Szerintem ez szerény használat mellett is gazdaságosabb, mint a Tuti. Az internet meg belassítós, szóval waze, voip vidáman megy tovább.
  Tuti is belassítós?

 • Pallos Levente

  Nekem 5000 Ft a havi csomagom Vodánál. Ebben van 150 perc ingyen, az közel 3000 Ft. 500 MB internet, feltöltősnek 1100 Ft. És Voda hálózatba ingyen hívok. Miért váltsak? Esetleg spórolnék 3-400 Ft-ot időnként.

 • szocske

  szerintem is alkudozni kell, fenyegetőzve a felmondással.
  a cégünk 5 előfizetése 3 évig (évente újratárgyalva) működött úgy, hogy 2000-2500 Ft-ért beszélhettünk le 4000 Ftot, mp alapon 20Ft körüli percdíjon.
  Utoljára elbambultak, vagy már nem hittek a fenyegetésnek, a 4. évre nem adtak jó ajánlatot, ill. adtak volna, de 2 év hűség aláírásával.
  Felmondtam, most kiszámoló mobilflottások vagyunk (köszi Miklós!).
  Egyébként a telenor csak egy kicsit késett: aznap hívtak fel egy új ajánlattal (ami már korrekt lett volna), amikor megtörtént a számhordozás.
  Egyébként a kiszámoló flottában is van egy minimális hűségféleség: a számhordozásnak (SIM kártyáknak??) lett volna 5000 Ft számonkénti díja, amit elengedtek, de ha 2 éven belül elmegyünk, ezt ki kell fizetni. Ennyi még vállalható számomra, ha véletlenül 2 éven belül kerülne jobb ajánlat, az egyszeri 25ezerbe fog kerülni…

 • yutte hermsgervørdenbrøtbørda

  @Simon Templar

  hehe, én is váltottam, mondta az ügyintéző uriember, hogy akkor a három darab kiválasztott számot már nem hívhatom 20 forintért.
  nem sikerült ezzel lebeszélnie…

 • Imre

  Csak azt nem értem, miért van díja a tarifacsomag váltásának. Miért jobb a Telenornak, hogy új simet veszek a régit eldobom?

 • szocske

  @Jóska Pista “Előfizetésről pedig nem lehet dominóra visszamenni.”??? mivan?? A t-nél van ilyen szabály? Hordozd át a számod bárhová, a többieknél vissza lehet menni.

 • birzol

  Decemberben mi is megléptük a tutira váltást. A feleségem előfizetésről váltott feltöltősre, én meg jól lemondtam az enyémet (marad a céges kártya és voip) Mailben szkennelve ment a lemondásom, így nem kellett beszélni az ügyfélmegtartó csoporttal.
  Már vagy több mint 10 éve használjuk a Neophone/Betamax/Dellmont voip szolgáltatókat otthon, Fritz!Box all in one készüléken keresztül. Most a 7390-es típust nyúzzuk, ebben már be lehet állítani SIP mellékeket is. A CSipSimple feltelepítve a telefonokra, Fritz mellékek beállítva, így ha bármikor telefonálunk minden az otthoni eszközön keresztül bonyolódik az abban beállított tárcsázási szabályokkal, az olcsóbbik szolgáltatókon keresztül. Plusz elérhetőek vagyunk a vezetékes telefonszámunkon is mobilon.
  A gyereknek elég volt csak az adat sim, úgyis csak messengert használ. Ha éppen akarna telefonálni, a widgeten bekapcsolja a melléket és hívhat

 • birzol

  A lényeg, hogy a bő 3 hónap alatt a nejem elhasznált a 2.000 ft-os Tuti egyenlegből vagy 150 ft.-ot sms-ekre, a voip egyenlegből meg felhasználtunk vagy 1.5 eurót.

 • karesz

  Miért jobb a Telenornak, hogy új simet veszek a régit eldobom?

  Statisztikailag több ügyfelük lesz.

 • Nincs kartell

  Egy közeli ismerősöm volt az MTA-nál 5 Ft-os flottában a T-nél, de valami okos átterelte a bandát egy másik csomagba sokkal rosszabb feltételekkel… Én akkor a Telenoros DPI flottát tudtam neki elintézni és úgy engedte el a T (számhordozás), hogy először felmondta az előfizut, átrakták dominóba és a dominót tudta áthozni a DPI-be… Az se rossz flotta, nincs hűség, ha nem kell készülék, 10,8 Ft minden irányba, 400 Mb nettel 3’620 a havidíja, amiből le lehet beszélni 3200-at. Igaz, már van ennél jobb, írta is itt valaki egy másik poszthoz… Persze a korlátlan mobilnet miatt kötve vagyok hozzájuk szeptemberig, de alig várom, hogy leteljen, mert most is van a piacon ennél olcsóbb korlátlan netes csomag. Igaz itt lehet 2 Gb netes kártyát is választani, aminél 2 megabit csak a lassítás…
  Ami a (más) flottáknál lenyúlás az a 10-20 ezres kaució és belépési díj. De van, akinek az is megéri.

 • Nincs kartell

  Ami még érdekes, hogy kis cégek is megkapják (a 3 közül bármelyik) szolgáltatónál a nettó 5-6-7 Ft-os percdíjat, 2-3 ezres havidíj mellett. A lakosságot meg ****** ezekkel a 40 meg még drágább percdíjakkal…

 • T

  @Jóska Pista
  Kb. 10 éve lehet számot hordozni. Nekem is megvan az első számom kb. 20 éve, pedig már mind három szolgáltatót megjártam vele.
  Ugyanígy bármikor lehet előfizetésről kártyásra és vissza váltani, ha már nincs hűségidőd. Legfeljebb a fizikai SIM kártyát cserélik ki, a számod megmarad.

 • digimini

  @Nincs kartell: a pár forintos percidjnak viszonylag kemény keretszerződés az ára, amiből nem lehet hiphopp kiugrani

  @szocske: pont senkit sem érdekel ha egy pár kártyás ügyfél lelép. a döntő többséget nem érdeklik a percdijak, azt sem tudja milyen csomagban van. te lelepsz, masik szolgaltatotol jon helyetted mas, par % ugyfel forog korbe-korbe. ez a “percdijhaboru” csak cirkusz a nepnek, az uzlet nem a koltsegerzekeny lakossagi ugyfeleken van.

 • Penge

  “Ezek után nem tudom, ki marad meg az előfizetéses lakossági csomagokban. ”

  Az aki havi 10-est kiperkál a full korlátlanságért, mert hát a havi cigi és a havi meki is drágább még akkor is ha az illető teljesen el is van adósodva.

  Én is gondolkoztam, de 2 SIM-es telót kéne vennem (OnePlus 3 ami szóba jöhetne), hogy olyan mértékű előnyöm legyen, amit már túllőne a 9990-es csomag. Már ha komoly üzletember lennék, aki nem engedheti meg, hogy MobileVOIP-pal szarakodjon.

  De addig még mindig jobban megéri a bluemobile + mobilevoip (90 Ft + évi 4, max 8 ezer) és még jobban megérné a bluemobile + korlátlan netes SIM (ami az asztalit is kiváltja) és mobilevoip, de hát ehhez megint kéne 60-70 ezres beruházás. #sadpanda

 • Penge

  Ja, és a 9990-ben az SMS is benne van. Utóbbi időben több olyanba futottam bele, hogy a csaj SMS-ben írta meg az instrukciókat én meg nem akartam túl sokat költeni a khm… “randira”, a válasz meg még Dellmont-os voippal is benne lett volna 15 HUF-ban, szóval alternatív lehetőségek után kellett néznem, mert éppen elég drága az óvszer meg a La Fiesta bor, nem akartam ennél többet költeni. Úgyhogy már csak ezért is sokkal kényelmesebb a full korlátlan csomag.

 • Chris

  Tudtok bővebb információval szolgálni a február 15-től bevezetésre kerülő dominó fix díjcsomagról?

 • Blasz

  Beárazták a Digit. Kíváncsi leszek, milyen árakkal indul – elnézve a romániaiakat. Azoknál várhatóan magasabbak lesznek a díjak, mert nem ugyanazok a feltételek nálunk, de hogy 19 Ft-nál jobb lesz, az szinte borítékolható.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  @Chris: a Domino Fix rejtély, a márciustól hatályos díjszabásban nem találtam.

 • AAA

  @Expat
  Az nem rossz a román vodától az itthoni árakhoz képest, de ha hozzátesszük, hogy a román digi 6 euro alatt ad full korlátlan csomagot 30GB nettel…

 • birzol

  @AAA @Expat és az a 6 euró nem csak Romániaba korlátlan hanem külföldre is, Amerikába, Kanadába, Kínába, Eu-ba. Na jó, Európán belül csak a vezetékesekre korlátran, a mobilokra “csak” havi 3000 percig.

  Amúgy román digi kártyával a roaming pont 19 Ft Eu-n belül bárhonnan bárhova, viszont roaming lévén ugye fél perc után másodperc alapon.

  Júliustól (a roaming eltörlése után) a fent említett korlátlan Digi csomagot valószínűleg már nem csak a Románián belülről indított hívásoknál lehet majd kihasználni, hanem Európán belül bárhol járva.

  Minden esetre ha a Digi elindul Magyarországon, valószínűleg el lehet felejteni a flottázást mert feltehetőleg minimum hálózaton belül ingyen lesz.

 • Somos Pista

  Simon Templar (2017-02-10 at 12:31) hozzászólását megerősíteni tudom.

  1220-as számon most hívtam a Telenort, a 915 Ft-os díj nekem sem került levonásra a kártyámról. 2-szer is ellenőriztem. Váltsatok bátran át MyMinute csomagra. Az átváltás INGYENES. Két ügyfélszolgálatossal is beszéltem, mind a ketten 915 Ft-os díjat mondtak, ami végül nem került levonásra.

  (KÖNNYÍTÉS: egyből az ügyfélszolgálatoshoz irányít a rendszer, ha a 0-számgombot nyomod meg, miután a női hang elkezdi felsorolni a lehetőségeket. )

 • YYY

  My Start csomagot nem lehet átváltani My Minute tarifacsomagra?
  Tiszta szégyen ez a Telenor egyre undorítóbb szolgáltató!

 • A nagy csomagváltó

  Praktikum+Net csomagot tegnap váltottam MyMinute-ra: Telenor Astoria, 10 perc ügyintézés, telefonszám, személyi, aláírás. “Mobilegyenlegből 950 Ft lesz költség”. Levonás eddig nem történt, lehet, hogy tényleg ingyenes az átváltás.

  A 10 percben egyben benne volt az éves kötelező adategyeztetés is.

 • Ildikó

  @Gyula Volt bizony! A happy díjcsomag volt 19 Ft/perc alapú. Nekünk évekig az volt, aztán megszüntették és hirtelen 65 Ft/perc lett a díj.
  Én is szerettem volna váltani a feltöltőkártyásommal erre, de a facebookon még válaszra se méltattak, pedig kb. 16 éve vagyok a partnerük.
  @lala Lehet valamit tudni a Digiről? Most jár le a hűség az egyik számon márciusban, a másikon júniusban és céges flottást terveztem. Ezek szerint várjak a digire?

 • Happy

  Már késő. A családom összes tagja átment a Vodához. Viszlát Telenor.

 • yutte hermsgervørdenbrøtbørda

  Más is tapasztalt olyat, hogy myminute-re váltás után nem kapok ún. “extra net”-et a feltöltés után? pedig a mytelenor-ban még mindig reklámozza ezt …

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  @smörgasbrod: Azt írják, a “feltöltéshez járó kedvezmények kizárólag a Praktikum tarifacsalád csomagjaival vehetőek igénybe.”

 • Schmidt

  Kezdeteknél, több éve vettem Bluemobilnál a családnak is kártyát vagy filléres készüléket kipróbálni, s a többi előfizetést meg is szüntették mind, az ismerősök is akik kipróbálták. Egymás közt és minden blue előfizető között 33perc jár ingyen minden 1500-as feltöltéshez s 1300 az 1GB mobilnet. 500ft a 9 ft-os percdíj/2 szám. Egyébként rettentő 33ft a percdíj. Egyszerű, áttekinthető, és fontos, hogy NEM VÁLTOZTATNAK NEGYEDÉVENTE öSSZE-VSSZA. A többi szolgáltató vajon mennyirre kiszámítható?

 • Imre

  Telenornál van egy jó opció. Ha csak adat kell és nem akarod megtartani a számod, akkor rendelsz ingyen kártyát itt: telenor.hu/uj-kartyas-tarifak

  Amikor megjön a SIM, pár nap múlva küldenek egy sms-t, hogy egy hónapra egy giga internet ára 1.390.- Ft és pár napig úgy rendelheted meg, hogy az 1.390.- Ft-ért 3 hónapig kapsz havi 1 gigát. Utána jöhet egy újabb kártya. Nekem a 4 hónapja rendelt kártyámra is felajánlották akkor és a múlt héten érkezettre is.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  @Imre: ez nem felajánlás kérdése, a KLIKK 1GB csomag minden feltöltős előfizetésre egyszer megrendelhető. 1390 Ft-ot von le az első három hónapra. Ha nem mondod le, onnantól havonta vonja le.

  telenor.hu/mobil/adat

 • Simon Templar

  És akkor íme: március 1-től a Blue Mobile az árkartelles 19 Ft felé lő, egységes 22 Ft-os percdíjjal:

  lidl-flyer.com/hu-HU/#/4d664275-f8d3-11e6-aabb-005056ab0fb6/view/flyer/page/12