Karácsonyra Kiszámolót

Azt gondoltam, messze még a karácsony, de rá kellett jönnöm ma, hogy nem.

Megelőzendő a kérdéseket: igen, lehet tanácsadást, vagy Akadémiát adni karácsonyra, minden évben szoktam karácsonyi ajándék lenni többeknek.

Fizetheted az egészet, de nyugodtan csinálhatsz “Akadémia 10 ezer forintos kedvezmény” vagy “Tanácsadás féláron” kupont is, ahogy a pénztárcád bírja.

Az utalvány elkészítését nem vállalnám, de olyat kreálsz, amilyet csak szeretnél, úgyis az számít, fizetve van-e. 🙂

Fizetni csak jövőre kell, felhasználás előtt vagy után. Ha átutalással fizetsz, pontosan egyeztetni kell, milyen néven, hogy azt írjam a számlára, nehogy magyarázkodnom kelljen az adóhivatalnak.

Share

6 hozzászólás

 • preocupada

  én ezen elgondolkoztam, de…az a baj, hogy akinek szüksége lenne a tanácsaidra, az nem akarja majd őket meghallgatni. erről jutott eszembe, hogy vajon mit szoktál csinálni ilyen esetben, ha valaki ajándékba adja a tanácsadást, olyannak, aki eredetileg nem akart ilyesmit, és ezért nagyon nagy a közegellenállás? persze, ez lehet, hogy off, csak én pl. biztos nem tudnék kezelni egy ilyen helyzetet, ezért érdekel.

 • Kiszamolo

  Mivel fizetni csak akkor kell, ha el is jön, így ingyen volt a karácsonyi ajándékod. ☺

  Az ilyen embert inkább akadémiára iratnám be, oda csak hamarabb eljön.

 • TD

  “minden évben szoktam karácsonyi ajándék lenni többeknek.”
  Ne haragudj de ezt most nem tudom nem félreérteni! 😀

 • hungaroborg

  @td

  Hiába, több lábon kell állni. 😉

 • jurta

  @preocupada
  “az a baj, hogy akinek szüksége lenne a tanácsaidra, az nem akarja majd őket meghallgatni.”

  Minden segítőszakember átéli, ahogy a kliensek (ez esetben az ajándékozó) azt akarják, hogy a segítő valaki MÁST változtasson meg. 🙂

  Amúgy ismerem a helyzetet, én is szívesen megajándékoznék egy hozzám közel álló párt, akiknek nagy szüksége lenne erre, de azt hiszem, idén még nem érettek rá (és kicsit ágyúval verébre is nekik a K-tanácsadás, sokkal alapvetőbb dolgokat kéne hallaniuk).

 • Anita

  Karácsony óta is sokszor eszembe jut, hogy befizetem a szüleimet egy Kiszámoló tanácsadásra, de nem hiszem, hogy sok értelme lenne, mert az én tanácsaimat sem hallgatják meg, miért hallgatnának egy idegenre. Lassan rámegy a házasságuk a pénzügyi gondjaikra, de nem mondanak le a két autó fenntartásáról, sem a wellnessezésről. Ha megemlítem, hogy nem ártana valamit kezdeni a hiteleikkel, csak dühös szemvillanásokat kapok, mert én nem értem meg, hogy ez egy ilyen *** ország, ahol “nem hagyják”, hogy egyről a kettőre jusson az ember.