Kérlek figyelj oda

2016-09-20
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Aki az életbiztosításra jelentkezett, kérem olvassa el figyelmesen, mit kell tennie.

Rengetegen jelentkeztek elektronikusan, akiknek a mai napig nem érkezett meg se az egészségügyi nyilatkozata a biztosítóhoz, se a tagsági kérelme levélben az egyesülethez.

Más elektronikusan felejtett el jelentkezni, így például nem tudom az e-mail címét és a telefonját, nem tudom értesíteni. (Én nem látom azt, amit a biztosítónak küldesz.)

Más a foglalkozását, vagy a testmagasságát hagyja ki az egészségügyi nyilatkozatról, vagy a háziorvosának a nevét, ezért nem tudják elbírálni.

Bár a jelentkezés egyszerű, leírom még egyszer pontokban, mit kell tenned (bővebben itt találod a szükséges linkekkel és címekkel együtt):

- A letöltött egészségügyi nyilatkozatot értelemszerűen kitöltve elküldöd a biztosítónak.

- Ezzel egy időben elektronikusan is és papír alapon is beadod a jelentkezésedet az egyesületbe. Fontos, hogy a levelet is elküldd, a saját érdekedben. (A levelet ne küldd ajánlottan, mert felesleges.)

- Ha a biztosító elfogadja a jelentkezésedet, arról írok neked és csak akkor fizeted be a kauciót és az első havi díjat. Ha ez elseje előtt beérkezik a pénz is (első hónapban két tételt kell fizetned ugye), akkor már él a biztosításod a következő hónaptól.

- Ezután állíts be állandó átutalást, hogy minden hónapban időben beérjen a befizetésed. Figyelj a pontos közleményre.

Köszönöm a megértést. Remélem ez a kis összefoglaló segít azoknak, akik valamit rosszul csináltak.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram