kiszamolo.blog.hu, kiszamolo.postr.hu, kiszamolo.hu hogy is van ez?

2013-04-10
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Sokakat gyötör a kérdés, hogy most melyik oldalt is kellene olvasni a sok Kiszámoló Blog közül.

Nos, ennek a megértéséhez a blog történetét kell ismerni.

Elkezdtem írni a kiszamolo.blog.hu-n, ahol soha nem kerültem ki az index címlapra. Megkerestem az origo-t, aki megígérte, hogy kitesz a címlapra, ennek feltétele, hogy ne az indexes blog.hu-n, hanem az origós postr.hu-n blogoljak.

Így is történt, ezért született meg a kiszamolo.postr.hu. Viszont sok mindent nem engedtek, pl. a szolgáltatásaim reklámozását, ezért létrehoztam a kiszamolo.hu-t, ez lett "a" Kiszámoló Blog.

Majd kicsit meghidegült a kapcsolatunk, pont azért, mert ők nem akarták, hogy magamat hirdethessem a saját blogomon, én meg nem akartam a semmiért cserébe cikkeket írni, így elváltak az útjaink.

Az index azonban boldogan (vissza)fogadott, viszont ő is csak akkor tesz ki címoldalra az írásaimat, ha a kiszamolo.blog.hu-n jelenik meg az írás. Egyezséget kötöttünk, hogy ami írást kitesznek, az csak másnap jelenik meg a kiszamolo.hu-n.

Az index egyrészt sokkal rosszabb, mint az origo volt, mert ott egész nap kinn volt az írásom, itt meg ha ki is rakják, általában csak négy órán keresztül.

Másrészről viszont sokkal jobb, mert nem zavarja őket, hogy az Akadémiát és a tanácsadást hirdetem a cikkekben és ez nekem igen fontos anyagi szempontból, lévén hogy ebből élek.

Szóval akkor mit is kell most olvasni? Szerintem a kiszamolo.hu-t, mert sok cikket, ami úgysem jelenne meg az index címlapján, ki sem teszek a blog.hu-ra, ami pedig megjelenik ott, itt is megjelenik másnap.

Ezen túl kommentelni is csak itt tudsz és kommentet olvasni is. (Annyi troll rajzik az index címlapján, hogy nekem nem volt energiám moderálni őket.)

Ha rss-t használsz, a kiszamolo.hu/feed címet állítsd be.

Na szóval, ennyi a nagy rejtély, ezért jelenik meg itt a legtöbb cikk és a blog.hu-s cikkek egy nappal később.

 

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram