Korlátlan belföldi hívás voipon havi 3 euróért

Az anyósomnak és nekünk is van voip (hagyományos telefonálás interneten keresztül) a telefonunkon, néha jól jön, bár a Digi mobil mellett már nem sokat használjuk. Jött rá egy ajánlat, miszerint havi három euróért korlátlan belföldi hívást adnak. Nem tudom, hogy ezt mindenki megkapja-e már belépésnél, vagy csak azok, akik keveset beszélnek. 🙂

Egy próbát talán megér, ha szükséged van rá. Itt található az ajánlat, egyébként egy eurócent a magyar mobilhívás (plusz áfa), vagyis havi 300 perc felett éri meg (illetve az áfa miatt 231 perc felett.)

Ami fontos, hogy többen is használhattok egy előfizetést, hiszen mindenki felrakhatja a mobiljára az appot és a saját telefonszámát választja ki, mint hívásazonosítót.

Ha valaki kipróbálta, hogy új belépőként is felajánlja-e a lehetőséget, az legyen olyan jó és ossza meg a tapasztalatát a hozzászólásokban.

Share

11 hozzászólás

 • Mugli
  Igazából manapság mindent el lehet már intézni e-mailben. Amire még van „vonalas” telefonom az orvos, gyógyszertár felhívása. Minden egyéb dologra, közműszolgáltatónak diktálásra van már weboldal. (Nekik is olcsóbb azt üzemeltetni és az idegszálai sem kopnak a telefoncsörgéstől az ügyintéző kollágáknak.)
 • Belavoltam
  Sot, ma mar egy intelligensebb chatbot a felhasznaloi interakciok 60-70%-at siman el tudja vinni.
 • Alex
  A telefon/voip interaktív beszélgetést biztosít. Hogy jön ide az email meg a chatbot? Próbálj meg egy 10 perces beszélgetést legépelni.
 • FranCoe
  Sok szolgáltató (viszonteladó) van. Többségüknél nettó 10 EUR/USD feltöltése után a vezetékes hívás díjtalan 3 hónapig, a mobilhívás pedig nagyon kedvező. A három hónap eltelte után fel lehet használ a keretet. Itt pl. van egy összehasonlító táblázat a vezetékes és mobil díjakról: hanstel.hu/menu.php

 • Kiszamolo
  Vigyázni kell arra, hogy van-e kapcsolási díj (ügyes rejtett költség), illetve ahol ingyen van a vezetékes (amit senki nem nagyon hív), akkor általában drága a mobil.
 • Zoltan
  Évekig használtam külföldön, ahol jóval dragabb a belföldi hívás is. Volt pár ilyen összehasonlító oldal, hogy melyik országból milyen országba telefonálva melyik szolgáltatót érdemes használni. Egyik:
  progx.ch/PROGX_WEB/UK/country-hungary-87.awp

  Illetve létezik a MobileVoip app, amivel (ha kivalasztod a telefonkonyvből, hogy kivel beszélnél) szolgáltató felhív először téged telefonon, majd a hívott felet, es összekapcsol. Magyarul vissza tudod hivatni saját magad. Ez azért jo, mert a voip hang torz, netet használ, kevésbé megbízható pl utazás közben. Igy két hívás árának felel meg. Vezetékes általában ingyenes, így csak a kapcsolási díj marad – es a hangminoseg jobb, mint mobilon, ugye.

 • Torda
  Én a vodafone flottát használom egy hónapja és ajánlom. Bárki csatlakozhat, csak mondani kell az ügyintézőnek, hogy simán flotta ajánlatot szeretnéd (nekem úgy mondta az ügyintéző, miután mondtam, hogy drágák a csomagok).
  1990 ft: ingyen 100 perc/sms (tetszés szerint felosztható), utána 10 ft-os perc/sms díj!, 1GB internet, és azt hiszem, vodafoneosokat ingyen lehet hívni.
 • Bandi

  Én próbálkoztam ezzel a MobileVoip appal, de hálózattól függetlenül nagyon rossz volt a minősége, nem értettek engem. Még úgy sem volt jó, ha visszahivattam magam. Asztali gépről próbálkozva néha működik a szolgáltató weboldalán keresztül a hívás, de az nagyon ritka, legtöbbször egyszerűen nem műküdik az az oldal semmilyen böngészőből sem. Ami egyedül bevált és működik az a zoiper nevű alkalmazás (PCről). A minőséggel sincs gond és az alkalmazás is megbízható.

  Nektek mi vált be voip hívásra?

 • István
  Segíts kérlek! Ez melyik flotta pontosan? Meg tudod nézni a szerződéseden esetleg? Személyesen intézted? Ha igen, melyik üzletben? Nagyon hálás vagyok, ha segítesz. E-mail címem: igazsag02@gmail.com
 • Serrin
  @bandi:

  Digi nomadikushoz a “Wave Lite” vált be nekem iOS-en még korábban (azóta nincs semmi digitől). Még azt is tudja, hogy nem fut a háttérben, csak ha elindítod és utána be tudod zárni, így nem eszi az akkut, míg nem használod.

 • Bal
  Vodafone havi 1500 Ft-ért adja az ingyen vezeték + mobil telefont tévés csomagban. Ez nem annyival olcsóbb ennél, mint amennyivel macerásabb.