Kiszámoló életbiztosítás augusztus

Itt a lista Kiszámoló Életbiztosításhoz.

Kérek mindenkit, ellenőrizze magát a tagsági szám és a születési dátum alapján, jó csomagban van-e a listában.

(Belépési sorrendben és nem feltétlen számsorrendben vannak a sorok, ezért keress rá a tagszámodra CTRL-F-fel.)

A befizetések:

Share

9 hozzászólás

 • Zoltán
  Elnézést, az egyesületi tagdíjjal elmaradásban vagyok, kérlek, tedd ki a számlaszámot és az éves díj összegét!
  Köszönöm! Zoli

  A számlaszám ott van jobb oldalt, az összege 300 forint havonta, de utalásnál fontos a közlemény a tagsági számoddal: 1234 támogatás

 • Off ingatlan
  Szerintetek régóta eladó ingatlan (¹ éve a piacon van) esetében mennyit lehet alkudni?
 • Csutak
  11,7%-ot…

  Nincs ilyen. Helyzet és eladó függő. Beszélj vele, ismerd meg, próbáld felmérni a jelenlegi helyzetét, és az alapján cselekedj.
  Van olyan, aki a már 3 éve hirdetett házának az árát csak folyamatosan emeli, és van olyan, aki a két napja felrakott ingatlanjából enged 15%-ot, mert kell a pénz vagy épp, hogy tök mindegy neki, csak szabadulni akar.

 • Attila
  Sziasztok! Idén márciusban vett prémium állampapírom vissza szeretném váltani. Ilyenkor csak a 99%-os névérték miatt bukok? Rémlik egy olyan, hogy fél évnél újabb papír esetén az addig felhalmozott kamatot sem fizetik ki. Van erről valakinek pontos információja vagy hogy hol tudnék utánanézni? Köszönöm!
 • Tóth M.
  OFF téma:
  Szia Miklós!
  A rezsirendelet megjelenésekor mindenhol azt lehetett olvasni, hogy a H-tarifát nem érinti a törvénymódosítás. Eddig a fűtési időszakban ~24 forint volt az ár kWh-nként, nyáron pedig 36 forint.

  A napokban viszont mindenhol már csak a 36 forintos árat lehet olvasni, kedvezményes, téli időszakról szó sincs. Ez szerintem megérne egy blogbejegyzést, mert két hete még a csapból is az folyt, hogy a H-tarifa változatlanul mehet tovább.
  Pedig aki eddig H-tarifás fűtést használt (mint pl én), annak a 24 forint helyetti 36 forint egy másfélszeres fűtésszámla emelkedést jelent.

  Köszi

  penzcentrum.hu/otthon/20220801/rezsiemeles-2022-szamold-ki-mennyit-fizetsz-augusztustol-a-gazert-villanyert-itt-a-rezsikalkulator-1127522

 • Attila
  Mint az egyik biztosított, szerintem nagyon érdekes lenne egy rövid összefoglaló írás az életbiztosítás eddigi történetéről, statisztikai szempontból. Hány kifizetés volt eddig, milyen jellegűek (hány haláleset?), kb mennyit fizettek a biztosítók, ilyesmi. Szerintem reklámnak sem lenne utolsó.

  Vagy ezek az adatok neked nincsenek is meg? Egyáltalán szerződés tiltja, hogy ilyen jellegű összefoglalást írjál?

  Egy haláleset volt eddig, kritikus betegség, baleseti műtét és ehhez hasonlóak azért vannak.

  Nagyon jó a kárhányadunk, ami azért fontos, mert a biztosítóknak eszük ágában sem lesz felmondani.

 • FifiTheReal
  Miklós a 5593 tagszám tulajdonosa biztos, hogy 117 éves?

  Rosszul töltötte ki az űrlapot. De gondolom ezt ő is tudja.

 • Kalap
  Lenne esetleg lehetőség arra, hogy kiegészítő díj fejében mindemellett fedezzen olyan tevékenységet, ami ebből ki van zárva? Konkrétan repülésre gondolok, motoros repülőgéppel példának okáért. Mindenhol kizárják, de enélkül nem szeretnék kötni.
  Azt gondolom, hogy másoknál is lehet olyan tevékenység, amit extrémnek gondolnak és sorolnak be és plusz pénzért esetleg mindkét félnek megérné ha lenne ilyen opció.

  Ez egy csoportos életbiztosítás, “one-fits-for-all”, itt nem lehet differenciálni. Az ilyen tevékenységekre külön kell kötni extrém sport biztosítást.

 • vazsemgyé
  Kedves Miklós!
  Kicsit változott az élethelyzet, ezért tervezem, hogy csomagot váltok… Hogyan tehetem meg? Elég ha csak köv hónaptól más összeget utalok a közleményben már az új csomagokra hivatkozva (vmiért ez rémlik), vagy van előzetes bejelentési kötelezettség, esetleg jóváhagyás, bármi? Sorry ha vhol már szerepelt, próbáltam FAQ-ban keresgélni, de nem találtam.

  Évfordulóra lehet csomagot váltani és a biztosítónak is bele kell egyeznie.