Lifehack: Müller szombat

2017-08-26
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Ma van a Müller szombat, 15% kedvezmény mindenre plusz még további 15-25% bizonyos márkákra. (A kupont legalább telefonon vinni kell.)

Ezen túl még a pénztárnál is kapsz 3%-os kedvezménykupont a vásárlás végösszegének megfelelően (ez állandó akció), hogy legyen mit beváltani, ha jössz legközelebb. (S természetesen azért kapod, hogy gyere legközelebb is, amíg érvényes a kuponod.)

Pár éve rákérdeztem, hogy azonnal be lehet-e váltani a kupont és a válasz igen volt, nem kell vele várni mondjuk másnapig.

Úgyhogy azóta azt csináljuk, hogy egy vagy két terméket különveszünk (olyan értékben, amennyi a kupon értéke lesz) és azt másodjára fizetjük a megkapott kuponnal. Igy biztos nem megy kárba a kupon és nem is kell visszajönni beváltani. Arra vigyázz, hogy nem lehet kevesebb a második vásárlás, mint a kupon értéke.

Annyira kézenfekvő megoldás, de még senkit nem láttam, aki így csinálta volna. Mindenki elteszi a pénztárcájába a kupont. Talán 30 emberből ha egynek eszébe juthat.

De mától már te is így tudod csinálni, ha szoktál járni a Müllerbe.

(Természetesen nem akkor érdemes ezt csinálnod, ha 14 forint a kupon összege. Ha azonban bevásárolsz parfümből, mindenféle krémekből és egyéb dolgokból, akár ezer forintokat is érhet az a kis cetli, kár ott hagyni.)

S amint már írtam róla, ha veszel parfümöt, kapsz illatmintákat, hogy tudd, mit vegyél legközelebb. De ezt jellemzően kérni kell, általában maguktól nem adják. Érdemes élni vele, főleg ha van olyan minta, amit ki akartál próbálni.

 

Previous Post
Az életed értelme

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram