Mastercard kedvezményprogram

2015-08-11
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A nyáron elindult a Mastercard kedvezményprogramja, ami ezen a weboldalon érhető el.

Regisztrálás után egy kérdőívet kell kitölteni, amiben bejelölheted, hogy mi érdekel és mi nem. (Szabadidő, állateledel, műszaki cikkek, stb.)

Ha jól értem a weboldal adatvédelmi szabályzatát, a kártyahasználat során keletkezett adatokat nem használják fel, csak azokat, amiket te adsz meg.

A lakcímedből, nemedből és az általad megadott érdeklődési körök alapján kéthetente ajánlanak újabb és újabb kuponokat.

Sajnos a kuponok elég szűk területen mozognak és elég speciálisak. Ha nem akarsz Vileda terméket rendelni a Vileda online shopjából, esetleg bornyitó vagy evőeszközt formáló asztali óra sem kell egy másik boltból és a Playboy sem a kedvenc illatod, akkor elég kevés lehetőséged maradt.

Ami kicsit is megmozgatta a fantáziámat, az a Don Pepe 500 Ft-os kuponja, ha étteremben fogyasztasz, a netpincér első rendeléséből 15% kedvezmény, ha letöltöd az appjukat és egy utazási iroda 10% kedvezménye a last minute ajánlatokból.

A Libri akció nem egy nagy hanyatt esés, hasonló akció amúgy is van a boltban.

Amit nem tudok megérteni, miért kell kinyomtatni a kupont és papír alapon elvinni mondjuk az étterembe 2015-ben? Szerintem ez valami nyomtatógyártó cégek összeesküvése, hogy csak nyomtatott kupont fogadnak el az ilyen akciókban a mai világban.

Az akciók kéthetente változnak, remélem lesznek izgalmasabb akciók is a következő időszakban.

Nagy fantázia lehet még ebben a dologban, a Mastercard elég nagy cég ahhoz, hogy minden komolyabb céget meggyőzzön a kuponakcióról, de most még szerintem elég vérszegény a kínálat.

Mindegy, ha Mastercard kártyát van és szereted a kuponos akciókat, egy próbát megérhet. Arra vigyázz, milyen adatokat kötelező megadnod regisztrációkor és mit adhatsz meg opcionálisan (például mobilszám), illetve milyen hozzájárulásokat adsz, hogy marketing megkeresésekkel bombázzanak. (Nem muszáj kipipálnod a marketing megkereséseket, csak figyelj oda.)

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram