6 hozzászólás

 • aujjobba
  Elkezdtem kitolteni, de rajottem ez igazabol a revolut/robinhood es tarsait hasznalo ‘befektetok’ kockazatfelismeresi kepesseget hivatott felmerni.
  Nekem csak a MobilKincstar app van mobilon, azzal kapcsolatban pedig nincs sok ertelme a kerdeseknek amit feltesz.
 • Dani
  Huh! Rozália beletett pár szűkítőt: Azon kevesek között is szűr, akik hajlandók kitölteni a “szakdolgozatos” kérdőíveket.
  Befektetések? Kezelése? Appon? és angolul? Szurkolunk Rozinak! 🙂
 • Buta Béla
  “13. How do you see users’ chances of making gains on the app now, having used the app for a while?”

  Már bocsánat de ez miféle kérdés? Mintha az alkalmazáson múlna, hogy valaki jól/rosszul, szerencsésen/balszerencsésen fektet be.

 • V
  ha elolvastad az elejet kiderul hogy Glasgow-ban tanul, azert van angolul

  en is kitoltottem, de az utolso 3-4 kerdes szamomra nem tunt tulzottan ertelmesnek, pont ahogy Bela is irta fentebb, sejtem hogy mire akar kilyukadni de tuti nem en vagyok a celcsoport hanem azok a “befektetok” akik ilyen Robin Hood es tarsai “free” platformon szerencsejat… khm trade-elnek

 • Viktor
  Azt hittem rólam szól a cikk 😀
 • Okoskodo
  Hello,

  A tema erdekes; a blognak tisztelet hogy mint egy jo cserkesz “Ahol tud, segit”. Jelen blog szinvonalas annyira hogy ne legyen kellemetlen a posztokrol ertekezni. Sajnos a megosztott kerdesek megfogalmazasa silany, nem ertem hogy egy mesteren ez hogy allhatja meg a helyet. Ertem hogy nem egy Russell Group-os iskola ahol a holgy vegez (remelhetoleg); de a harom kerdes a 15.-tol kezdve egyszeruen kinosan pontatlan.

  -> 15: gondolom asset class-ra vonatkozott a kerdes, de egyszerubb volt mindent belekeverni – attol hogy valaki derivaltakba fektet nem feltetlen noveli a kockazatot; jo esetben pont azert hasznalja hogy csokkentse azt

  -> 16: funding es leverage nem ugyanazt merik; ertelmezhetetlen a kerdes

  -> 17: hasonlo issue; fogalmak osszekeverese – attol hogy valaki sok tranzakciot hajt vegre nem feltetlen noveli a kockazatot

  Remelem sikeres lesz a szakdolgozat.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.