Mobil POS terminált minden vállalkozásnak

2017-08-03
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

írtam néhány hete a mobil POS terminálokról, hogy egy pályázat miatt szeptemberig jó kondiciókkal juthatsz kártyaelfogadó terminálokhoz, bizonyos feltételek mellett.

Viktor régi olvasónk és az OTP-nél kisvállalkozói mobilbankár. Ő jelezte, hogy az OTP sokkal jobb feltételekkel ad mobil kártyaelfogadó terminálokat, annyira, hogy szinte bárkinek érdemes élni a lehetőséggel.

Amiért jobb az OTP ajánlata:

- A készülék bérleti dja havi egy forint.

- Semmilyen havi forgalmi elvárás nincs. (A konkurenciánál ez 400 ezer forint volt havonta.)

- Katás egyéni vállalkozások lakossági folyószámlára is kérhetik a kifizetést.

- OTP-s számla sem elvárás.

- Bárki kérheti, akinek még nincs, vagy legalább már fél éve nincs kártyaelfogadó terminálja.

- Két évig a legrosszabb kártyajutalék, amit a bank levon tőled, 1%. Két év után bankkártyára a legrosszabb jutalék 1,3%, hitelkártyára 2%. Ennél olcsóbb az OTP-s kártya utáni jutalék.

Ennyiért és ilyen feltételekkel szerintem bárkinek megéri a kártyaelfogadás, legyél akármilyen kisvállalkozó, házhoz menő mosógép-szerelő, szálláshely kiadó vagy virágboltos. Mivel a készüléknek havi díja nincs és minimum elvárás sincs forgalomra, a készülék pedig mobilneten csatlakozik, ezért bárhol használhatod, így ha bármikor akartál ilyet igényelni, most van itt az ideje, ennél olcsóbb már soha nem lesz.

A részletekért hívjátok Viktort a +36709775021 telefonszámon. Azt ígérte, hogy mindenkinek segít, akkor is, ha nem az ő területén van a vállalkozásod. Neki jó pont, meg teljesülő tervszámok, neked meg egy biztos segítség a rendszerben. (Azt jelezte, hogy három hét a várakozási idő, de ha eddig megvoltál kártyaelfogadó terminál nélkül, gondolom, három hetet még kibírsz.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram