NYESZ számla az Államkicstárnál is

2024-02-05
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

2020 körül volt arról szó, hogy lesz valamilyen nyugdíjmegtakarítási program az Államkincstárnál, a babakötvényhez hasonló, inflációkövető termék plusz állami támogatással.

Aztán elhalt a dolog, a nyugdíjkötvényből nem lett semmi.

Most nagy csinnadrattával bejelentették a fejlesztést, hogy most már az Államkincstárnál is lehet NYESZ számlát nyitni. Hát, köszönjük a lehetőséget, bár szinte az összes banknál lehetett eddig is lakossági állampapírt is venni a NYESZ számlára, így nagy újdonság nincs a dologban.

Úgy gondolom, ennyi lett a nyugdíjkötvény-programból, helyette lett ez a NYESZ számla. Ahogy a franciák mondják, amikor latinul beszélnek: Parturiunt montes, nascetur ridiculus mus.

Mindegy, ha eddig azért nem aludtál jól, mert nem tudtál NYESZ számlát nyitni az Államkincstárnál, mostantól megteheted ott is.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram