Offtopic: Androidos programok Windows-on

2015-04-03
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Tudom, hogy némileg offtopic, de talán van annyira jó hír, hogy érdemes megosztani:

Két nappja Chrome böngésző alá is tudsz telepíteni egy új appot, amivel az Androidos alkalmazásaidat tudod futtatni a Windowson. A kiegészitő neve Arc Weilder.

A dolog szépséghibája, hogy a gépeden kell tárolnod az .apk fájlokat, mert onnan olvassa be a programokat. De ez nem lehet akadály, ezer helyről le tudod tölteni a Google Playstore-on megtalálható fájlokat. Az egyik kedvencem, a híreket, cikkeket téma szerint gyűjtő Flipboard például elérhető itt: Flipboard.apk

Ne felejtsd el, hogy a megfelelő mappába mentsd le az appot, ahol az alkalmazás majd keresni fogja.

Ajánlott felbontás (egyébként kilóg a képből):

flipboard

Másik kedvencem a Financial Calculators, amivel rengetegféle pénzügyi számítást el tudsz végezni a kamatos kamat számítástól a hitelkalkulátorig. Ezt itt találod: Financial Calculators. Többet nem lehet gond, hogy nincs okostelefonod. A program használatáról itt írtam már egy cikket: Így tudod kiszámolni.

financ

Ha van egy androidos alkalmazásod esetleg játékod, amit szeretnél futtatni asztali gépen is, most már nincs előtted akadály.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram