Auchan mobilflotta bárkinek

2018-01-28
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Tegnap az Auchanban voltam és egy eldugott hirdetést láttam egy Auchan-Telenor mobilflottáról. Érdeklődtem a műszaki osztályon és a vevőszolgálaton is a részletekről, de senki nem tudott semmit. Annyira fogalma nem volt senkinek semmiről, hogy gyanítom, kevesen tudnak a lehetőségről.

Nem hagyott nyugodni a lehetőség, ezért utánajártam a dolognak.

Ha az elmúlt 90 napban legalább 30-50-100 ezer forintért vásároltál az Auchanban, akkor jogosult leszel belépni a Telenor Auchan flottájába bronz, ezüst vagy arany csomagba. A vevőkártyádat megnézik a műszaki osztályon és ha jól értem, ez alapján kiállítanak egy igazolást, amivel el tudsz menni előfizetést venni a Telenorhoz.

(Ha most arra gondolsz, hogy veszel valamit százezer forintért, kéred az igazolást, aztán visszaviszed a kibontatlan terméket, hogy mégsem kéred, akkor vigyázz, mert tízezer forint felett nem pénzt adnak vissza, hanem ajándékkártyában fizetik ki az összeget, amit utána le kell valamikor vásárolnod az Auchanban.)

Azt, hogy melyik csomagra vagy jogosult a vásárlásaid alapján, elvileg három havonta ellenőrizhetik. (Bár a valóságban szerintem nem nagyon fogják, de ez csak feltételezés.)

A flotta a szokások ajánlat, másodperc alapú számlázás, egymást ingyen hívjátok. Egy embernek maximum öt előfizetés lehet a nevén. Csak akkor szűnik meg a csomagra a jogosultságod, ha kilépsz a Hűségkártya programból, de miért tennél ilyet? Kenyeret nem kér, pénzbe nem kerül a Hűségkártya.

Ha telefont szeretnél venni, "Készülékárlista kedvezményes dolgozói számlás előfizetésre jogosult ügyfeleknek” árlista alapján vásárolhatsz telefont. Ezeket a telefonokat most olcsóbban meg tudod venni a Mediamarktban normál akcióban, de hát olcsó telefont csak méregdrága csomagokhoz adnak.

Az árak online számlafizetés esetén érvényesek.

A bronz csomag nem éri meg, egy dominos feltöltőkártyával se jársz sokkal rosszabbul. A havi díj 1778 Ft, ami lebeszélhető. Kötelező kérni mellé 200 MB internetet további 161 Ft-ért. A beszélgetési díj percenként 17,78 Ft.

Emlékeztetőül: Domino Most havi minimumdíj nincs, percdíjak 9 és 19 Ft, igaz, perc alapon. Az internet ára is hasonló, 4 GB internet, ami bármeddig érvényes, 3.560 Ft. Viszont nincs ingyenhívás egymás között.

Ennél jobb ajánlat az ezüst csomag.

Ugyanúgy 1778 Ft a havi díj és lebeszélhető. Minden Telenoros számot ingyen hívsz, a percdíj egyéb irányokba 8,9 Ft. Ez már kifejezetten jó ajánlat, főleg ha sokat beszéltek egymás között, vagy sok telenoros számot hívsz. Itt is kötelező az internet, 1,5 GB 1.451 Ft havonta. Ez utóbbi tétel némileg elcsúfítja az ajánlatot, ha egyébként nem kell (ennyi) mobilnet. Mondjuk így 3.220 Ft-ért kapsz korlátlan telenort, 200 perc egyéb hívást és 1,5 GB netet.

Az aranycsomag egy korlátlan csomag, 3 GB internettel, 5.801 Ft-os havi díjjal. Ez is jó ajánlat, ha kell a korlátlan csomag.

Miért jobb ez, mint a mindenféle mobilflotta? Mert a te neveden marad a telefonszámod és havi díjakat sem kell fizetned a flotta szervezőinek. Nem is dől be az egész ezer fős flotta, ha egy valaki nem fizeti ki a számláját.

Amire nem találtam választ: cégek beléphetnek-e, hiszen van Business hűségkártya is? Számhordozás lehetséges-e? (Szinte biztos, de ez sincs leírva.) Ha nem veszek készüléket, van-e hűségidő? (Ami egyébként maximum egy év lehet készülék nélkül.) Mivel csak annyit tudtak az Auchanban, hogy igen, van valami ilyen ajánlatunk, de még a percdíjakat sem tudjuk, ezekkel a kérdésekkel már nem is fárasztottam őket. Ha lesz válasz, frissítem a cikket.

További infót ezen a linken találsz. Nyisd le a "AUCHAN Bizalomkártya Flotta Program Részvételi Szabályzata" fület, oda van eldugva a lehetőség.

Szívesen. 🙂

Online oktatás a pénzügyekről. 15 órányi anyag, nézz bele ingyen.

Valódi pénzügyi tanácsadás termékértékesítés nélkül csak 35 ezer forint.

20 millió forintos életbiztosítás havi 4.990 Ft-ért, életkortól függetlenül.

Previous Post
Elindult a MOL Limo

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram