Auchan mobilflotta bárkinek

Tegnap az Auchanban voltam és egy eldugott hirdetést láttam egy Auchan-Telenor mobilflottáról. Érdeklődtem a műszaki osztályon és a vevőszolgálaton is a részletekről, de senki nem tudott semmit. Annyira fogalma nem volt senkinek semmiről, hogy gyanítom, kevesen tudnak a lehetőségről.

Nem hagyott nyugodni a lehetőség, ezért utánajártam a dolognak.

Ha az elmúlt 90 napban legalább 30-50-100 ezer forintért vásároltál az Auchanban, akkor jogosult leszel belépni a Telenor Auchan flottájába bronz, ezüst vagy arany csomagba. A vevőkártyádat megnézik a műszaki osztályon és ha jól értem, ez alapján kiállítanak egy igazolást, amivel el tudsz menni előfizetést venni a Telenorhoz.

(Ha most arra gondolsz, hogy veszel valamit százezer forintért, kéred az igazolást, aztán visszaviszed a kibontatlan terméket, hogy mégsem kéred, akkor vigyázz, mert tízezer forint felett nem pénzt adnak vissza, hanem ajándékkártyában fizetik ki az összeget, amit utána le kell valamikor vásárolnod az Auchanban.)

Azt, hogy melyik csomagra vagy jogosult a vásárlásaid alapján, elvileg három havonta ellenőrizhetik. (Bár a valóságban szerintem nem nagyon fogják, de ez csak feltételezés.)

A flotta a szokások ajánlat, másodperc alapú számlázás, egymást ingyen hívjátok. Egy embernek maximum öt előfizetés lehet a nevén. Csak akkor szűnik meg a csomagra a jogosultságod, ha kilépsz a Hűségkártya programból, de miért tennél ilyet? Kenyeret nem kér, pénzbe nem kerül a Hűségkártya.

Ha telefont szeretnél venni, “Készülékárlista kedvezményes dolgozói számlás előfizetésre jogosult ügyfeleknek” árlista alapján vásárolhatsz telefont. Ezeket a telefonokat most olcsóbban meg tudod venni a Mediamarktban normál akcióban, de hát olcsó telefont csak méregdrága csomagokhoz adnak.

Az árak online számlafizetés esetén érvényesek.

A bronz csomag nem éri meg, egy dominos feltöltőkártyával se jársz sokkal rosszabbul. A havi díj 1778 Ft, ami lebeszélhető. Kötelező kérni mellé 200 MB internetet további 161 Ft-ért. A beszélgetési díj percenként 17,78 Ft.

Emlékeztetőül: Domino Most havi minimumdíj nincs, percdíjak 9 és 19 Ft, igaz, perc alapon. Az internet ára is hasonló, 4 GB internet, ami bármeddig érvényes, 3.560 Ft. Viszont nincs ingyenhívás egymás között.

Ennél jobb ajánlat az ezüst csomag.

Ugyanúgy 1778 Ft a havi díj és lebeszélhető. Minden Telenoros számot ingyen hívsz, a percdíj egyéb irányokba 8,9 Ft. Ez már kifejezetten jó ajánlat, főleg ha sokat beszéltek egymás között, vagy sok telenoros számot hívsz. Itt is kötelező az internet, 1,5 GB 1.451 Ft havonta. Ez utóbbi tétel némileg elcsúfítja az ajánlatot, ha egyébként nem kell (ennyi) mobilnet. Mondjuk így 3.220 Ft-ért kapsz korlátlan telenort, 200 perc egyéb hívást és 1,5 GB netet.

Az aranycsomag egy korlátlan csomag, 3 GB internettel, 5.801 Ft-os havi díjjal. Ez is jó ajánlat, ha kell a korlátlan csomag.

Miért jobb ez, mint a mindenféle mobilflotta? Mert a te neveden marad a telefonszámod és havi díjakat sem kell fizetned a flotta szervezőinek. Nem is dől be az egész ezer fős flotta, ha egy valaki nem fizeti ki a számláját.

Amire nem találtam választ: cégek beléphetnek-e, hiszen van Business hűségkártya is? Számhordozás lehetséges-e? (Szinte biztos, de ez sincs leírva.) Ha nem veszek készüléket, van-e hűségidő? (Ami egyébként maximum egy év lehet készülék nélkül.) Mivel csak annyit tudtak az Auchanban, hogy igen, van valami ilyen ajánlatunk, de még a percdíjakat sem tudjuk, ezekkel a kérdésekkel már nem is fárasztottam őket. Ha lesz válasz, frissítem a cikket.

További infót ezen a linken találsz. Nyisd le a “AUCHAN Bizalomkártya Flotta Program Részvételi Szabályzata” fület, oda van eldugva a lehetőség.

Szívesen. 🙂

Online oktatás a pénzügyekről. 15 órányi anyag, nézz bele ingyen.

Valódi pénzügyi tanácsadás termékértékesítés nélkül csak 35 ezer forint.

20 millió forintos életbiztosítás havi 4.990 Ft-ért, életkortól függetlenül.

Share

38 hozzászólás

 • Beelah
  Erre már gondoltam, hogy a biztosítás mellé nem szerveznél-e mobilflottát… 🙂
  B1
 • Szabó Gábor
  Ez egy fontos részlet:

  “A Szabályzatban foglalt feltételek teljesülése, és ezáltal a tarifacsomagra való jogosultság 3 havonta felülvizsgálatra kerül, mely a Résztvevő átsorolásával járhat, azaz amennyiben összes Hűségkártyás vásárlásainak utolsó 90 napos összértéke nem éri el az adott tarifacsomaghoz szükség összeghatárt, úgy az Auchan kezdeményezheti a Résztvevő alacsonyabb tarifacsomagba történő átsorolását a Telenornál.”

 • Kiszamolo
  És tényleg. Mondjuk szerintem senki nem fogja ellenőrízni, bár ki tudja, írnak-e rá egy programot.
 • Beszamolo
  Ennél még mindig olcsóbban vagyok, majd legközrlebb sikerül 🙂
 • István
  Szerintem törvénytelen ajándékkártyás visszafizetésre kényszeriteni a vásárlót
 • Kiszamolo
  István, nem kötelező visszavennie semmit csak azért, mert te meggondoltad magad. Ez egy gesztus. Viszont sok ingyenélő hitelkártya tulajdonos százezrekért vásárolt aztán visszavitte, hogy mégsem kell a tévé vagy az ikeás konyhabútor. Na ezért vezették be.
 • Penge
  Meg tudná mondani valaki, hogy milyen hátránya származik valakinek abból, ha nem az ő nevén van a telefonszám, már ha nem valami speckó 555 7070 és hasonló, könnyen megjegyezhető száma van, amit necces, hogy nem adnak vissza?

  Továbbá ha már flotta: A kiszámolós flottával mi a helyzet? Nem kéne valami újratárgyalás, hogy versenyképes maradjon a többivel?

 • Endre bá
  Nem rossz ajánlatok ezek! A középső kb. olyan, mint amit a Vodafone használ ügyfélmegtartásra. (Ügyeseknek hűség nélkül.)
  Mondjuk ezektől középkorból itt maradt hálózaton belüli kedvezményektől kihullik a hajam. Ki nyomozgatja ki, hogy melyik szám milyen hálózathoz tartozik? (Tudom hogy lehet, de nem érdekel.)

  Off:
  Nálam ott bukik a sztori, hogy nem járok semmilyen hiperbe. Nem szeretném 36 féle 1,5%-os UHT tej közül kiválasztani, hogy melyiket vegyem, nincs szükségem íztelen gyümölcsre, zöldségre és nincs 3 órám bevásárlásra.

 • Jóska Pista
  Penge 01-28 at 13:57
  1993-tól ugyanaz a mobilszámom. (Gyakorlatilag. Az ötjegyű szám elé először egy hármas, majd egy kilences került)
  Ezzel is utalok a megbízhatóságomra. 25 év alatt nem kellett számot változtatnom se adósság, behajtók, rossz társaság, stb. miatt,
  és a 25 év alatt folyamatosan tudtam fizetni a számláimat.
  Ha nem a saját nevemen lenne a számom, akkor előfordulhatna, hogy valami félcédulás gazember miatt nem kapnám vissza.
 • pif
  Ha már valaki 100e -et akar költeni Auchanban, visszakapat még 5e-t is.

  Ha Auchan ügyfélszolgálaton veszel megyei autópálya matricát 10e Ft-onként beváltható 500Ft-os kuponívet kapsz, február végi levásárlással.
  Ha éveset veszel, azt júniusig tudod levásárolni.
  Tehát max 5%-ot visszakaphatsz, ha ott veszed (pl. egyik) matricádat.

  auchan.hu/reszletek/hirek/valtsa-meg-nalunk-e-matricajat-most-levasarolhatja-az-arat

 • István
  Kivéve ha neten rendelte, mert akkor bizony kötelező
 • AAA

  Azon kívül, hogy rajtad kívülálló ok miatt bukhatod a számot, semmi. Csak ha mondjuk több száz kontaktod van, sok helyen le van adva a számod (bank, bróker, mindenféle szolgáltatók, stb), akkor elég macerás egy számcsere, mindenkit értesítgetni.
 • BB
  Azt hiszem az volt a reklámújságban, hogy nincs hűségidő.
 • exbankar
  Ezt nemrég olvastam én is, de csak a korlátlan csomag lehetne érdekes, ott meg elvileg vásárolni kellene rendszeresen nem is keveset… érthető módon.
  Azt lenne jó tudni mióta megy és van e már valaki, akinek felülvizsgálták, vizsgálják e…
  Ezen infó nélkül elég lutri, hacsak nem hagysz alapban vagyonokat az Ósanban.
 • Jóska Pista
  Elküldöm még egyszer, nem hiszem hogy ezt is cenzúrázták.

  01-28 at 13:57
  Nekem pl 1993 óta változatlan a mobilszámom. (Gyakorlatilag, mert egyszer egy hármast, aztán pedig egy kilencest tettek elé, hogy 6, majd 7 jegyű legyen)
  Ez a 25 éves változatlanság azt sugározza, nem kellett se adósság, se csődbe vitt vállalkozás, stb. miatt számot cserélnem, ha akartam egy új készüléket, akkor megvettem a boltjában és nem kötöttem hirtelen új előfizetést, és egy ilyen apró tételt is mint a mobilszámla, mindig időben kifizettem.
  Amikor 10 év után baj volt a medencémmel, felhívtam a telepítőt, ugyanazon a számon mint 10 éve, és ugyanaz az ember vette fel, már tudtam hogy nyer ügyem van, ezek nem fognak elhajtani, kifogást keresni, és valóban így volt.

  Na ezt nem szeretném elbukni egy tróger gazember miatt, ezért a számom mindig is a saját nevemen lesz.

 • D Miki
  Üdv. En most várok egy vodafoneos belépésre. Korlátlan beszéd mindenhova. 5 Gb net. Korlátlan sms hálózaton belül,hálózaton kívül 19 ft.
  A havidíj 4200 ft.
 • kamatoskaresz
  Szerintem ez az ajánlat nem akkora titok, az Auchan akciós újság 2. oldalának mintegy felét foglalja el.

  Az adatáramlás sem nagy ügy, mivel arra nincs szükség. Az érintett bizalomkártyák forgalmát az Auchan lekérdezi, aki nem felelt meg a paramétereknek, az átváltatja egy másik csomagba vagy kiteszi. Nem túl nagy ügy.

  A korlátlan ajánlat jó, de ahhoz rendszeresen oda kell járni vásárolni (ez a valódi cél), mondjuk havi 35.000-et nem olyan nehéz manapság összehozni.

  A nagyobb baj. hogy sajnos mostanában az Auchan áruházak színvonala nem valami magas.

 • Kiszamolo
  Dmiki, van ezer flotta, jobb rosszabb. De egyrészt nem a tiéd a saját telefonszámod, plusz a havi díjon kívül fizetsz még évi tagdijat, ráadásul az egész törvénytelen. Már többször be akarta a hatóság szántani az egész flottás játékot.

  Két fős bt nevén 3000 előfizetés.

  Nekem megér havi pár száz forintot, hogy a saját számom a saját nevemen van és nem azon múlik a sorsa, hogy más befizeti-e az összes számlát.

 • Egresteknos
  Kiszámoló flottával mi lett?

  Nem tudja felvenni a versenyt?

 • Tiborg
  Aki flottát akar, a fideszes DPI flotta, ennél sokkal jobb, nem kell hozzá Auchan, és egyszerű bejutni.
 • Tiborg
  Amúgy a “hálózaton belüli” hívás egy hatalmas nagy szívatás. Saját tapasztalatim szerint a számok legalább 20%-a hordozott. Szép kis számlák jöhetnek ki, ha belemerülsz egy hordozott beszélgetésbe. Az állandó ellenőrizgetés meg roppant fárasztó, még Telekomos Hoppá korszakban csináltam – soha többet!
 • Penge
  @Jóska Pista: Én a netes panaszokról 3 dolgot vettem le.
  1. Noname kamuflottába nem lépünk bele (akárcsak Kairos, Marcsika és társai).
  2. Az emberek 99%-a nem olvassa el a szerződési feltételeket és előbb hápogtak, aztán cselekedtek.
  3. Az összes eset arról szólt, hogy macerás visszaszerezni (bürokrácia), illetve fizetni kell érte (a szerződésben foglalt összeget).

  Végezetül pedig, nyilván ha sikeres vállalkozó vagy és naponta 20+ ember hív, akkor kifizeted azt a havi párezer forint felárat, mivel már lakosságiban is van korlátlan mobilnet is, korlátlan hangnál meg a másodpercalapú számlázás hiánya sem téma.

  Ha pár nap kiesésen százezreket buksz, akkor nem fogsz fillérbaszóskodni.
  Ha viszont csóró nímand vagy, akkor maximum szétküldöd annak a 30 embernek az új számod SMS-ben, akikkel az elmúlt 1 évben egyszer is beszéltél.

  Ha még csóróbb, illetve ki se használod, marad a prepaid.

 • D Miki
  Kiszamolo! Amit fentebb írtam abban benne van a tagdij és a nevemen marad az előfizetés.
 • GD
  Miki: Ez melyik flotta?
 • Gábor
  Sziasztok,

  Nem tudom, hogy van-e érintett valaki közületek MIZU flotta terén? Ebben a flottában vagyok kb. 2-3 éve. Telenoros volt, most év végén ment át a Vodafone-hoz. Az áttérés december közepén volt. Azóta kaptam egy Telenor résszámlát a tört hónapról, de a Vodás még nem érkezett meg, az ügyintéző még nem válaszolt a levelemre, hogy vajon miért nem érkezett számla sem decemberre, sem januárra. Idáig nem volt velük gond, csak kezd aggasztó lenni ez a szitu.

 • d miki
  GD.

  irj email cimet

 • GD
  Miki: gd@maildrop.cc

  Köszönöm!

 • Makrai Ábel
  miki: engem is érdekelne, email címem: abel.makrai kukac hotmail.com, köszönöm előre is 🙂
 • GD
  miki: gd kukac maildrop.cc

  Köszönöm!

 • exbankar
  Már meg is kaptam az Ósan levelét, hogy a gratulálnak, költéseim alapján melyik csomagra vagyok jogosult. Ez alapján simán figyelelik, hogy teljesítem e a szintet. És ha párszor a Tecsóba tévednék be 3 hónap alatt, úgy átraknak a vacak csomagba, hogy csak úgy repülök.
  Nem biznisz.
 • Kornél
  Miki, nem dobsz Te egy mailcímet, hogy aki érdeklődik, tudjon neked is írni? Engem is érdekel (illetve az asszonynak lehetne jó, nekem van céges korlátlan), sőt, jó eséllyel vagy 3 számra is érdekes lehetne…
 • Makrai Ábel
  Szerintem már sajnos nem olvassa a kommenteket. Én legalábbis még nem kaptam róla semmit :/
 • Zozi
  Kiszamolo, mi történt a mobil flottával? https://kiszamolo.hu/kiszamolo-mobilflotta/
 • Kiszamolo
  Zozi, létezik.
 • d miki
  mobilflotta.net
  flotta 7
  sajnos a heten zárolták. nekem se jött össze.
 • D Miki
  Üdvözlöm. Miért lett törölve a hozzászólásom?
 • Kiszamolo
  D Miki, mert nem kívánok reklámozni mindenféle pistikék által gründolt mobil flottákat, ahol egyfős bt-k nevén van 3000 előfizetés. A távközlési hatóság szemét is nagyon csípi már a sok kamu flotta, egyszer borul majd a bili.

  Vannak erre fórumok, akik ilyen flottákat keres, fél perc alatt talál magának százat. Hogy be meri-e vinni a saját számát oda, azt majd eldönti magának.

  Itt mindenesetre nem reklámozunk ilyeneket.