Új vállalkozói számla: Binx

2024-06-27
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Számlázz.hu csapata egy új pénzügyi szolgáltatást indított vállalkozásoknak. Online nyithatsz vállalkozói bankszámlát, indulásnak szinte költségmentesen, egyedül a Binxen kívüli utalásoknak van egy fix 199 forintos díja.

Ez sajnos nem sokáig lesz így, várhatóan csak a nyár végéig, az ősztől érvényes árakat nem tudták megmondani. (A tranzakciós adó miatt, ami 0,3%-a minden utalásnak, nem valószínű, hogy hosszú távon maradhat ez az árazás. A számlavezetés ingyenessége szerintem maradni fog, de az utalások biztos, hogy drágábbak lesznek.)

Ennek ellenére egy jó ajánlatnak tűnik, érdemes lehet kipróbálni. Megkérdeztem őket, rendes pénzforgalmi számlának minősül, vagyis a NAV is elfogadja, mint vállalkozói számlát.

Van webes felületük és mobilalkalmazásuk is.

Ha egyébként is a szamlazz.hu-nál van a számlázásod, akkor egy csomó extrát kínál, automatikusan ellenőrzi, hogy bejött-e a kiállított számla ellenértéke, illetve előre elkészíti neked az utalnivaló számlákhoz az átutalási megbízást.

Érdemes rá vetni egy pillantást, további infót a weboldalukon találsz.

Köszönjük Imrének a hírt.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram