Uniqa utasbiztosítás

Büszke vagyok magamra, hogy kaptunk az Uniqától 20% kedvezményt a lakásbiztosításra. Néhány százan választották is azóta, úgyhogy tényleg jó áron lehet. (Kalkuláltam én is párat a konkurenciánál kíváncsiságból és sokkal rosszabb feltételekkel jóval drágábbra jöttek ki az árak.)

Legolcsóbb lakásbiztosítás? Lakásbiztosítás 20+35% kedvezménnyel

Arra gondoltam, miért álljunk meg itt, köthessünk mást is kedvezménnyel. Az egyik ilyen az utasbiztosítás.

Pár hónapja el is kezdtem intézni, de nem megy az ilyen gyorsan. Engedélyeztetni kell és utána le is kell fejleszteni. Azt mondták, ősznél előbb nem lesz meg, ami tök jó, nyáron lenne rá szüksége a legtöbb embernek.

Amiért mégis írok róla, mert kedvezmény nélkül is meglepően olcsó.

Törökország, Egyiptom, Izrael, Marokkó Európának számít és egy hétre négy embernek csak 12 ezer forintba kerül egy viszonylag komolyabb biztosítás. (65 milliós keret baleset vagy betegség esetén.) De ugyanez egy thaiföldi útnál is megáll 20 ezer forint alatt, vagyis fejenként ötezer forint egy hétre.

Külföldi munkavégzésre is lehet biztosítást kötni, az is jól jöhet egyes esetekben. (Az utasbiztosítás alapesetben nem fizet akkor, ha munkavállalás időtartama alatt ér baleset.)

Régebben bankkártya mellé kötött utasbiztosítást használtam, de azokból egyrészt megszűnt a családi, másrészt ennél drágábbak voltak egy évre s a biztosítási fedezeti összegek is kisebbek voltak. (Persze nem csak egy hétre szóltak, de főleg a Covid óta nem is nagyon járunk külföldre.)

Szóval addig is, amíg nem kapjuk olcsóbban és nem tudsz ennél olcsóbbat, érdemes lehet megnézni ezt is. Online meg lehet kötni pár kattintással. (Még egyszer: ez a saját linkünk, de még nincs kedvezmény rajta, talán majd ősz eleje után.)

Share