Vodafone Tuti 4 GB internet akció

A Vodafone reklámozza a 4 GB-os ajándék internet akcióját, azonban még a Vodafone honlapján sincs fent semmi információ róla és a Google sem talált semmit erről. Sőt, hogy ragozzam, még a Vodafone kirendeltség ajtónállója sem tudott információt adni a feje felett lévő reklámról.

(Az összes telekom bolt úgy tele van, mintha karácsony lenne, az emberek egymás sarkát tapossák az adategyeztetés miatt. Ezt az őrületet minden évben el akarják majd játszani újra és újra. De ezt csak így zárójelben.)

Ha már ott voltam a Vodafone kirendeltségben, kértem egy sorszámot és kivártam a sorom, hogy megtudjam, mi is ez az akció.

A lényege: csak a Vodafone appján keresztül érhető el, minden meglévő és új Tuti feltöltőkártyás ügyfél kérheti egyszer a nyár folyamán. Ha most legalább 3.000 Ft-tal feltöltöd az egyenleged és az appban aktiválod ezt a lehetőséget, akkor 30 napon keresztül felhasználható 4 GB mobilnetet kapsz, ami hála a roaming változásoknak, az egész Unión belül felhasználható június 16-tól.

Az app használatához a telefonszámodon kívül az ügyfélbiztonsági kódodra is szükséged lesz.

Most már ezt is tudjátok, szívesen. 🙂

Update : már majdnem megcsináltam, amit a kezitcsokólom mondott, de aztán kipróbáltam az SMS küldést a 1270-re ADATPROMO szöveggel. Na, az pont úgy működik. Úgyhogy csak hintába raktak a Vodafone-nál, feltöltés és mobilapp nélkül is megy az ingyen adat. Az ügyfélszolgálatos hölgynek a szeme sem rebbent, amikor le akarta velem töltetni a mobilos app-ot és rá akart dumálni egy 3.000 forintos feltöltésre. Vagy ennyire profi, vagy nekik se árulták el, hogy mindezek nélkül is kérhető az akció.

Share

54 hozzászólás

 • FoX
  Köszönjük. 🙂 Talán jövőre már többen átállnak az online adategyeztetésre, és akkor kevesebb időt fogsz ott tölteni a következő promóció alkalmából. 🙂 🙂 🙂
 • BB
  “ADATPROMO”-t üzenetben elküldve a 1270-re is működik elvileg (akár feltöltés nélkül).
 • Kumpi
  Az előző hozzászóló megelőzött, valóban egyszerűbb lehet hozzájutni a cikkben írtakhoz képest:
  inforendek.hu/infotech/mobilhalozatok/ismet-ingyenes-adatforgalommal-jutalmazza-feltoltokartyas-ugyfeleit-a-vodafone/5381.html
 • Peti
  Hadd civakodjanak, kapkodjanak csak, amíg még van rá idejük. Én nyugodtan kivárom a Digit, addig meg kényelmesen el vagyok a Netsurf flottás csomagban. Utóbbit a szegedieknek továbbra is ajánlom, főleg, ha a Netsurfnél van az internet előfizetésük is.
 • Ferenc
  Az remélem megvan, hogy kb. feleslegesen mentél be személyesen sorban állni, mikor neten/telefonon is lehet adategyeztetni.
 • Gábor
  Írország, Tesco Mobile
  15 EUR feltöltés ->10 GB adat ajándék, azaz credit megmarad. Ez nem egyszeri akció.
  “az egész Unión belül felhasználható június 16-tól” 🙂

  Szerintem hamarosan jelentős mobilnet árcsökkenés lesz Magyarországon.
  Aki rendszeresen utazik vagy külföldön él, mint pl én is, addig nem fog adatra költeni Magyarországon amíg nem racionalizálódnak az árak.

 • Steve
  Feltöltés nélkül is működik
 • bgbg
  Ezek az ‘akciók’ egyre pitiánerebbek. Nem ajánlanak semmi újat, vagy esetleg egy normális csomagot, kis havidíjjal, normális méretű net és hívás kerettel, DE kapsz ajándékot ha megveszed 2 éves hűségre, például: 1 hónapra 1 kvadrillió megabájt ingyen netet, vagy fél évre csökkentett havidíjat, stb.
  Ez főleg a vodafone miatt mondom, most mondom le a az előfizetésemet, keresek egy kártyásat máshol, mert az összes kedvezőbb lassan, tojok a kedvezményeikre, ha újra kötöm a két évet, nem éri meg.
 • Lee732
  Én az ocskanban vettem 500Ft-os SIM kártyát. Rátöltöttem 1000Ft-ot, és meg is lett a 4GB.
 • Lee732
  Ja és a feltöltés nem a vodafone honlapjáról ment, nem kellett hozzá app.
 • headset
  Fenn van a voda honlapon is:
  vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/feltoltokartyas/kartyastarifa

  Ezen a linken minden kártyás csomagnál ott van a “4GB Nyári Adat*” és egy rövid leírás.

  A meglevő kártyákhoz is jár külön pénzfeltöltés nélkül.

  Részletek a vodafone.hu/vodafonerol/aszf 5. számú mellékletben.

 • headset

  2017-06-13 at 19:46
  ““ADATPROMO”-t üzenetben elküldve a 1270-re is működik elvileg (akár feltöltés nélkül).”

  Kipróbálta ezt már valaki?

  A tavalyi akciós ászf pdf-ben ez benne van, de az ideiben csak a mobil alkalmazásról van szó.

 • Kiszamolo
  Ferenc, az remélem megvan, hogy nem én mentem be adatot egyeztetni…
 • Kumpi
  Kipróbáltam feltöltés és app nélkül, meglévő tuti csomaggal, csak sms kóddal, rögtön jött a visszaigazolás. El is lőttem 100 megabyte-ot 10 perc alatt. 30 napig érvényes a maximum 4 gigabyte.
 • attila
  az online adategyeztetéshez annyi hogy már egy ideje próbálkozok a telekom honlapján rendre ezt kapom az aktiváló kód beütése után: {“code”:”UNKNOWN_ERROR”,”msg”:”login failed: failed”}

  🙂

  eddig azt hittem hogy csak állami cégeknél dolgoznak dilettánsok, most kiderült hogy multiknál is ugyanaz, egyre kevesebben lesznek azok akik értenek valamihez és itthon maradnak…….

 • István
  Sziasztok,

  offtopic: biztos nem én vagyok az első akinek eszébe jut, hogy esetleg lehetne fórumot csinálni a kiszámolón. Ingyenes motorokból rengeteg van, beintegrálni igazán gyorsan menne. Azért gondoltam rá, mert most tulajdonképpen csak az aktuális 2-3 cikkhez érdemes hozzászólni, mert azt olvassák a látogatók, pedig előfordulhat, hogy valakinek nem a témához kapcsolódó pénzügyi kérdése van. Ilyenkor vagy fel sem teszi, vagy szétoffolja a topic-ot.

  Egy fórumnál ahol mindenki létrehozhat kérdéseket, gyorsan választ kaphatnánk anélkül, hogy az aktuális cikkbe szemetelnénk. Lehetne esetleg valami zárt regisztráció, vagy például az, hogy 2-3 napig ne lehessen az új regisztrálóknak hozzászólni emiatt nem lenne túl sok gond a moderálással, mert ha valakit kidobnak pl az alpári megjegyzései miatt az nem tud azonnal visszajönni.

  i-

 • kellazadat
  Portugáliában pedig Vodafon-nál 30gb-os adat sim kártyát lehet venni 15 EUR-ért 🙂 ami 14 napig felhasználható. Nyaralásra egy ilyen tökéletes, főleg, hogy a mobilnet gyorsabb mint a wifi a szállodákban pl.
 • M
  Szerintem telekom generált magának egy ki extra forgalmat azzal, hogy a már adategyeztetetteknek is kiküldte az ‘el fog veszni a telefonszáma, ha júl 1-ig nem egyeztet stb stb’ üzenetet
 • Vlad
  Beírtam a vodafone keresőjébe a sim kifejezést és kidobta a 4GB-os akciót
  Link ->
  shop.vodafone.hu/probald-ki?_ga=2.208191954.1345390438.1497437188-1933956176.1495460668
  Elméletileg 0Ft-ért házhoz kipostázzák és ha 2000Ft-ért feltöltöd 1 évig érvényes
 • headset
  ,

  Köszi. Én is megkaptam a 4 gigát ADATPROMO sms-re.

  Nekem pláne jól jött a tipp, mert én laptopról használom a voda mobilnetet. 🙂

 • myway
  A sorban állok védelmében egy rövidke:
  Nem azért megyek be személyes adategyeztetésre a Vodá-hoz, mert dilettáns vagyok, hanem mert 9 éves SIM kártyámhoz tartozó adataimban változás történt, az évek során. És bizony a voda csak személyesen hajlandó ezt átjavítani. Sem online, sem telefonon.

  Kérdésem is volna:
  “ADATPROMO”-t üzenetben elküldve a 1270-re is működik” És ezt miért nem lehet kiírni a vodának abba a csillagos, apróbetűs bizbazba? Miért mindig a haveroktól tudom meg ezeket az sms üzeneteket, miért nem képes a voda ezt normálisan kommunikálni? Olyan “sunyiskodás” ez nekem…

 • Márk
  Miklós, ezen cikk kapcsán jutott eszembe, hogy a roaming kánaánhoz közeledve érdemes lenne kitenni a blogra egy összefoglalót a várható változásokról. Hogyan kezelik az egyes szolgáltatók a korlátlanként hirdetett csomagokat, hogyan értelmezik az egyes szolgáltatók a felöltőkártyás tarifákra vonatkozó szabályozást…
  Ez elsősorban a kellemetlen meglepetések elkerülése miatt lenne hasznos. Például a Telekom lázas jogászkodásba kezdett, és szerintük az, hogy az előfizetők csak a hazai díjcsomagban foglalt adatmennyiségnek megfelelő adatot roamingolhatnak el, az azt jelenti, hogy a Domino csomagban lévők kereken 0 Mb ingyenes roaming kerettel rendelkeznek, mert pont ennyi adatot tartalmaz a csomagjuk. Szerintük a kiegészítő adatjegyekre (mint amilyen az új Maraton adatopció) nem vonatkozik a szabályozás.

  m.hwsw.hu/cikk.php?id=57359

 • Béla
  Voltam ma a vodafone-nál, pont amiatt mert feltöltőkártyára akartam váltani. Elmondták, hogy “nagyonrégikedvesügyfelünk” vagyok, és ajánlottak nem publikus tarifát:

  1760Ft/hó, amiben van 100 perc beszélgetés és 50MB internet. Az ingyen percek után 12Ft/perc minden irányba. 50MB felett csak lassítanak, 1500Ft-ért lehet venni 1GB internetet. Előfizetéses csomag, de nincs hűségidő.

 • Gergely
  Ez a roaming díj mentes változás hogy lesz? Ha külföldön külföldi számot hívok, akkor a belföldi díjon érem el?Pl. most max. 72 Ft/perc volt EU ban felhívni egy számot, ezután meg a díjcsomagom szerinti 125Ft/perc díjra drágul és a belföldi számokat meg belföldi díjszabás szerint hívom? Ez így jó kis drágulás lesz egy naralás alatt.
 • K. András
  Sziasztok, bemegyek a Postára, veszek egy SIM-et 500 Ft-ért, töltök rá 1000 Ft-ért egységet és jön a 4GB?
 • Kiszamolo
  K András, egy fillért sem kell rátölteni. Csak SMS-ben elküldöd a kódot.

  Az enyémen sincs egy fillér se, soha nem is volt.

 • K. András
  Kiszámoló: köszönöm! Holnap veszem és dobom be a dual telómba.
 • Andrew
  Sziasztok!

  Szerintetek hogyan kell értelmezni a vodafone honlapon lévő ászf “Díjszabás” mellékletének 7.1.1 pontja végén az alábbiakat:

  A Vodafone aszf/díjszabás 2017. június 15. napjától a Szabályozott Europai Roaming tarifával külön roaming többletdíj nélkül elérhető roaming
  használat mértéke egy naptári hónapban az alábbiak szerint alakul:
   10 perc hívásindítás
   10 perc hívásfogadás
   5 db SMS
   5 db MMS
   10 MB adatforgalom
  Ezen limitek elérése után a roaming használatért a belföldi hálózaton kívüli mobil irányú percdíjon felül fizetendő többletdíj:
   19,17 Ft/perc hívásindítás esetén
   4,29 Ft/perc hívásfogadás esetén
   7,66 Ft /SMS
   19,17 Ft/MMS
   17,81 Ft/MB adatforgalom esetén

  Mert, ha csak 10 percet és 10 megát kapsz otthoni áron, felár nélkül, aztán viszont többletdíjat rónak ki, akkor azért nagy változás nem lesz holnaptól…

 • Andrew
  Kiegészítés az előző hozzászólásomhoz:
  A feltöltőkártyás fejezetben van, tehát ászf 1. Melléklet: Díjszabás B/7.1.1 pont végén olvastam az előbb a forgalmi limiteket.
 • gab
  Nekem is pont ez az érzésem, minden összehasonlításban katasztrófa magasak a magyar telekom díjak, az EU-ban itt az egyik legdrágább minden, adat+telefonálás egyaránt. Lassan már csak itt vannak “percdíjak”, az adatcsomagok is legalább 10-20 gigásak ennyi pénzért máshol.
 • headset
  . András

  Az akciós szabályzat szerint a meglevő kártyákra nem kell feltöltés a 4 gigához, de az újakra kell. De próbáld meg az ADATPROMO sms-t feltöltés nélkül, legfeljebb visszautasítják.

  Esetleg érdemes 2000-et feltölteni. Azt 1 év alatt lehet lebeszélni, míg az 1000 Ft-ot 30 nap alatt. (A 4 gb érvényessége mindeképpen csak 30 nap.)

  Ha nem sürgős, akkor neten is rendelheted a SIM-et. Úgy 0 Ft.

 • Simon Templar
  OFF: Greengo akció

  Regisztrálj 100% kedvezménnyel június 1. és 24. között és greengózz a Múzeumok Éjszakáján 50%-os díjjal!

 • smoortema
  Lazán kapcsolódik, hogy a Vodafone-nál van egy másik tarifaváltozás is, ami ráadásul egy olyan tarifát érint, amiről már volt is szó a blogon. Július elejétől megszűnik a kártyás mobilokon a megújuló 1 gb internet szolgáltatás havi 1393 Ft-ért, és helyette csak az egyszeri 1 gb lesz – 1800 Ft-ért. Aki nem kapcsolja ki a már bekapcsolt megújuló 1 GB-ot, annak fennmarad ez az opció az első inaktiválásig.

  Forrás: 207. oldal itt:
  vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/aszf/2017_07_01/aszf_17_07_01_2.pdf

 • Cintia
  Ha nem használom fel a 4GB-ot 30 napon belül, akkor utána a maradékot nem használhatom fel?
 • headset
  Cintia
  2017-06-16 at 20:44

  “Ha nem használom fel a 4GB-ot 30 napon belül, akkor utána a maradékot nem használhatom fel?”

  Minden hasonló határidős esetben az utolsó nap éjfélkor a megabájtok vagy jutalompercek eltünnek a kártya nyilvántartásából.

  Az elveszett. 🙁

  A 4 gb esetében nem tudom, de a pénzfeltöltés miatt adott bónusz adattal (pl. Net+) még rosszabb a helyzet. Akkor is a fizetett adat fogy (pl. havi megújuló 1GB), ha a bónusznak előbb van a lejárata. Ez benne van az ÁSZF-ben.

 • headset

  2017-06-15 at 12:49

  “Július elejétől megszűnik a kártyás mobilokon a megújuló 1 gb internet szolgáltatás havi 1393 Ft-ért…”

  Ez elég kellemetlen. Eddig meg lehetett tenni, hogy ha az 1gb elfogyott, az ember kikapcsolta és rögtön bekapcsolta a megújulót. Így, ha többet fogyasztott havi 1 gigánál, akkor folyamatosan volt net, semmi nem veszett kárba.

 • Zsolt
  Sziasztok!
  Ha nem töltök rá pénzt, és így is sikerül aktiválni és használni a 4 GB-ot, akkor meddig használható így a SIM?
  Oké, hogy 30 napig használható a 4 GB, de pénz rátöltése nélkül is aktív marad 30 napig a SIM?
  Köszi
  HAJRÁ KISZÁMOLÓ!
 • Zsolt
  Megint sziasztok!
  Még egy dolog amit nem teljesen értek…
  A Vodafone shop online SIM rendelési oldalán a köv megjegyzés van:
  “*A 4GB Nyári adat belföldön, június 12-től már az EU országaiban is 30 napig díjmentesen felhasználható, ha 2017. július 31-ig aktiválod és feltöltöd SIM kártyádat!”


  Ez csak egy jólhangzó promó szöveg, vagy tényleg értsem úgy, hogy egy egyhetes Erdélyi út során is bármilyen egyéb költség nélkül használhatom a 4 GB adatot?

  Végülis az is ott van az oldalon “idézőjelben” , hogy
  ” nincs csomagdíj, sem rejtett költségek”
  … Nem tudom miért érzem úgy hogy mindezt naivitás elhinni.
  De legyen igaz…
  Hozzászólás?
  Vélemény?
  Esetleg tapasztalat?
  (Bár a tapasztalathoz még kevés idő telt el június 12 óta?)
  MÉG MINDIG HAJRÁ KISZÁMOLÓ!

 • Kiszamolo
  Zsolt, ha azt mondja, akkor szerintem az egészet fel tudod használni külföldön is.
 • Kiszamolo
  Zsolt vagy 3 vagy 4 hónapig él a kártyád feltöltés nélkül.
 • Imrus
  Azt irja az sms, hogy a felhasznalas az EU-ban dijmentes. Szerintetek ez azt jelenti, hogy az egesz 4 GB-t felhasznalhatom kulfoldon es a 10. MB utan sem fog extra roaming dijat raszamolni?
 • Eszti
  Azt írja (4 GB adat), hogy júli 31-ig lehet kérni…tehát, ha júli 30-án kérem, akkor augusztusban is felhasználhatom, ugye?
 • headset
  Eszti
  2017-07-05 at 12:28
  “…augusztusban is felhasználhatom?”

  Az ÁSZF ezt írja erről:
  A NyáriAdat 4GB opció 2017.06.05-től 2017.07.31-ig díjmentesen aktiválható…
  A NyáriAdat 4GB opció a jóváírástól számított 30 napon belül használható fel…

  Ebből egyértelmű, hogy átnyúlhat a felhasználás augusztusra. 🙂

  Amúgy jó ötlet 30-án aktiválni, mert nekem volt már olyan esetem, hogy egy másfajta utolsó napi aktiválást nem fogadott el a számítógép. Pedig szerintem a “2017.07.31-ig” azt jelenti, hogy július 31-én éjfélig. De nem volt gond, az ügyfélszolgálat kézzel megoldotta. 🙂

 • Gambler Anonymous
  Rendeltem egy kartyat neten, ingyen megkaptam, az ugyfelszolgalaton megrendeltem a barmikor lemondhato havi 500 megat, elso hoban ingyen, masodikban felaron, harmadikban normal aron.
  Elkezdtem hasznalni az 500 megat, majd ma, Juli 5 en feltoltottem a kartyat 2000ft-vel, igy 30 napom maradt hogy elhasznaljam a 4gigat, ezt a netinfo.vodafone.hu oldalon meg is tudtam tekinteni.
  Tehat:BARMENNYIVEL eleg ezt a dijcsomagot feltolteni az akcio idotartalma alatt +4g ingyen jar, mindenfele smsezes es ufsz hivogatasa nelkul.

  🙂

 • Kiszamolo
  Gambler, én nulla forintos, Vodafone-tól ajándékba kapott, soha fel nem töltött kártyára kapcsoltam be a 4 GB-ot. Úgyhogy konkrétan ennél olcsóbban nem lehet megúszni.
 • Eaaydoor
  Valaki lene szives megmondani a datumot medig aktualis ez a ajanlat?
 • Gambler Anonymous
  Es valoban…

  Fogtam egy interneten ingyen rendelt kartyat,
  shop.vodafone.hu/probald-ki oldalon, megkaptam a kartyat ezutan:

  Elkuldtem az smst (1270 “adatpromo” szoveggel) es jott a valasz hogy hasznalhatom az INGYEN 4gigabyteot, ezutan felhivtam az ugyfelszolgalatot es megrendeltem az elso honapban ingyenes 500Mbyteot igy 4.5gigabyteot kaptam total ingyen 😛
  Ezt a 4.5Gbyteot ha e honap utolso napjan rendelem meg akkor Augusztus utolso napjaig hasznalhatom INGYEN.

  Igen. 😛

  Szoval kiszamolo ur vegulis en lettem a jobb 😛
  Amugy julius 12 az a nap amikortol ez az opcio az egesz euban hasznalhato.
  Jo kis ajandek nyarra….. 4.5 Gb total ingyen…. Euban…
  (nem vagyok vodas) 🙂

  Igaz az ugyfelszolgalatot -ha magyar nyelvet valasztottam- volt hogy 30 perc alatt sem tudtam elerni, dehat ingyen lonak…. 😉

  Amugy ha angol nyelvet valasztunk 2 percen belul jelentkezik az uszf

 • Zsuga
  Nekem 1 giga megujulo netet ajanlott fel, elso honap ingyen, 3000 ft os feltoltessel, tehat a nyaralasra horvatba lesz 5 giga netem 3000 erert, es a 3000 meg is marad. Jovo honapban igy 700 ft ert lesz plusz 1 giga netem. Igy a horvat telekom Bon Bon csomagjat is veri, ami 55 kunaert 6 giga net. De lattam ott tele2 nevu versenyzot (szolgaltato) , ami 10 giga netet ad 55 kunaert.
 • headset
  Megjött az SMS az ingyenes belföldi beszélgetésről, amit az adategyeztetés jutalmaként igértek. 🙂

  És nem csak két nap, hanem csütörtök délutántól vasárnap éjfélig.

 • Gambler Anonymous
  EAAYDOR:
  Nezd meg a par hozaszolassal elotti headset hozzaszolasat.