Yettel, Telekom és Vodafone saját telefonszám lekérdezése

2023-05-03
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Le akartam kérdezni a saját telefonszámomat a Yettelnél (a gyereknek vettem a SIM-et, de nem tudtam a számát és nem volt rajta egyenleg sem még, hogy megcsörgessek egy másik telefont), hogy tudjak rá pénzt tölteni, de a Google egyáltalán nem segített, egyszerűen nem találtam a neten a megoldást. A régi kódok (*121#, stb.) sem működtek.

Ezért be kellett mennem egy üzletbe, hogy megtudjam, hogy az új kód a *125# majd hívás indítása. Egy rövid üzenet lesz látható a képernyőn a telefonszámoddal.

Ezért most megírtam ezt a rövid cikket, hogy a következő érdeklődő már választ kapjon az interneten, hogyan tudja lekérdezni a telefonszámát a Yettelnél. Ez a bejegyzés csak miattuk született.

A Telekomnál a régi kód működik a saját szám lekérdezésére: *121# és hívás indítása.

S akkor legyen itt a Vodafone saját szám lekérése is: *#9# és hívásindítás.

A Diginél csak előfizetéses mobil van, így ott bármikor bárkit megcsörgetve kiírja a számot. Ha nem írja ki a számot, akkor írd be a szám elé a #31# kódot, majd a számot és úgy telefonálj. (Saját szám elküldése kód. A telefon menüjében is tudod állítani.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram