Telekom: ingyen csere nyomógombos telefonra bármilyen régiért

2024-10-08
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Barna küldte át a Telekom akcióját, bármilyen telefonért cserébe kaphatsz ingyen egy Nokia 110-es nyomógombos telefont vagy némi ráfizetéssel két másik modell közül is választhatsz.

Minden telefon már 4G-s, duál SIM-es, a Nokiában is van böngésző, de a kijelzője fájdalmasan kicsi és rossz minőségű, bár lehet rajta akár facebookozni is, biztos nem fogod akarni arra használni.

A másik két telefonról kerestem véleményeket, elég vegyesen voltak. A középső készüléknek viszonylag nagy a kijelzője (3,2 col), van aki nagyitelefonnak viszi.

Próbaként bevittem egy régi nyomógombos Nokiát, szó nélkül adtak érte egy újat. Egy ember csak egy készüléket vihet a leírás szerint, de nem szükséges, hogy telekomos ügyfél legyél. Bármilyen készülék jó, nem működő, törött, fél éves vagy 15 éves, mindegy. Egyedül azokat nem veszik át, ahol az akkumulátorból már folyik az anyag.

A lehetőség remek arra, hogy kipucold az otthonodból a régi, elfelejtett készülékeket, hogy újra felhasználhassák azokat. A kapott készüléket eladhatod vagy megkérdezheted az Igazgyöngyöt vagy valami hasonló szervezetet, hogy van-e szükségük nyomógombos telefonokra.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram