Ingyenes bankszámla generalis és allianzos ügyfeleknek

2023-08-22
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Ádám küldte el az Unicredit speciális számlacsomagjának linkjét, amit Generali ügyfelek igényelhetnek, ha még nincs a banknál bankszámlájuk és nem is volt az elmúlt hat hónapban. (A hirdetmények között megtaláltam az ugyanolyan allianzos számlacsomagot is.)

A számla online is megnyitható, de kell hozzá generalis/allianzos igazolás, amit a kirendeltségekben kérhetsz. (Meg gondolom online is, hívd fel az ügyfélszolgáltatukat.) Nem tudom, mennyire rugalmasak a biztosítók, férj-feleségnek is kiadják-e az igazolást, vagy csak annak, akinek a nevén vannak a biztosítások.

A Partner Aktív Zéró csomag sem rossz, 75 ezer forintnak kell beérkezni, akkor nincs havi díj, az utalások kizárólag mobilapplikáción keresztül ingyenesek, a bankkártya is díjmentes. (Van Partner Aktív Nulla díjcsomag is, ne keverd össze a kettőt, ez nem az.)

A Partner Prestige csomaghoz havi 600 ezer forint jóváírás kell, de a leírás szerint mindegy, honnan és miért érkezik. (Ha nem érkezik, abban a hónapban 8.000 forint lesz a havi díj.)

Ekkor ingyenes az utalás, az arany bank vagy hitelkártya, SMS értesítés, ha valaki szereti az oldschool dolgokat, készpénzfelvétel, nagyjából minden.

S bónuszként az első 12 hónapban beérkező összeg 2%-át ajándékba megkapod, de maximum havi hétezer forintot. Így akár 84 ezer forinttal is gazdagabb leszel egy év alatt.

Feltétel még, hogy legalább egy generalis/allianzos biztosítás díjlehívással a számláról menjen.

A bank három évig biztosítja a feltételeket, utána fenntartja a jogot a változtatásra, de a hosszabbításra is.

A Kiszámoló Blog értékelése 🙂 :

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram