Mobil adategyeztetés

2018-01-28
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Ha már mobiltelefon, a tavalyi adategyeztetési pótcselekvés idén is folytatódik, továbbra is szívatják a feltöltőkártyás ügyfeleket.

Idéntől is évente kell egyeztetni az adatokat, ha feltöltőkártyás ügyfél vagy, de az egyszerűség kedvéért mostantól a szerződéskötés eredeti dátuma az éves fordulópont. Te még emlékszel, hogy ezelőtt 15 évvel mikor vetted a kártyádat pontosan?

Ha nem, semmi baj, viszont figyelj oda a szolgáltatói SMS-re, hogy nehogy lemaradj a dátumról. Ne töröld ki automatikusan a többi "március egytől változik az ÁSZF" típusú SMS-ekkel együtt.

Ja és igen, a riasztódban, mérőállomásban, autóban lévő kártyát is kell adategyeztetni továbbra is. A miértet ne kérdezd, a választ az sem tudja, aki ezt az ökörséget kitalálta.

Vigyázz, ha feltöltőkártyás vagy

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram