Autópálya matrica kedvezménnyel

2018-01-10
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Január 31-ig meg kell venni az új (megyei) autópálya matricákat, mert csak addig érvényes a tavalyi éves matricák. Ha már pénzt kell erre költeni, itt van három lehetőség, hogy némileg csökkentsd a költségedet.

Ha most veszel az Auchan vevőszolgálatánál éves matricát, a megyei matricák után 10×500 forintos kedvezménykupont kapsz, országos matrica után 80×500 forintot.

A dolog szépséghibája, hogy tízezer forintonként egy kupont tudsz felhasználni és azt is csak február végéig.

Az nem túl elegáns dolog, hogy veszel egy kétszázezres tévét a kuponokkal és visszaviszed a vevőszolgálatra, ahol bármeddig levásárolható ajándékkártyában adják vissza az árát.

Mi inkább bevásárlunk olyan akciós termékekből, amik tényleg jó áron vannak és úgyis felhasználjuk őket pár hónapon belül. Az akció részletei itt.

Másik lehetőség a magán e-autopalyamatrica.hu oldal, ahol most egy egymilliós balesetbiztosítást és baleseti rokkantsági biztosítást (plusz kórházi ápolás és csonttörés) adnak ajándékba, ami fél évig érvényes. Ennek értéke kb. 283 forint, legalábbis az az árajánlat alapján, amit az egyesület kapott egy másik biztosítótól.

Harmadik lehetőség, hogy a feltöltős mobiltelefonodat töltöd fel bónuszokért, majd az egyenlegből veszel autópálya-matricát. Ekkor a bónusz a nyereményed (például 1 GB internet és/vagy ingyen percek), a plusz költséged viszont az, amit a szolgáltatód felszámol a vásárlásért.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram