Axa akció

Már írtam róla, hogy február egytől jobbá válnak az Axa számlacsomagjai.

Most annyi a változás, hogy új előfizetés esetén akár 20 ezer forintot is jóváírnak, ha 3 hónapig teljesíted az akciós havidí feltételeit.  (Feltételek itt)

A legolcsóbb csomagra 0 Ft jár, majd több lépcsőben nő az összeg 20 ezer Ft-ra. (Részletek itt) Ha egy év után elégedetlen vagy és megszünteted a számlát, az összeget még egyszer megkapod.

Ha most keresel bankszámlát, érdemes megfontolni az ajánlatot, főleg, ha nagyobb csomagok közül választanál, amihez 200 illetve 300 ezer Ft fizetés kell. Az egyszeri 10 vagy 20 ezer forint sokat nyom a latba a következő egy év bankköltségénél.

Update: nem csak fizetés jó, hanem bármilyen külső jóváírás, sőt jöhet két részletben is. Vagyis egy család 2×150 ezer forintos fizetéssel is jó.

Share

48 hozzászólás

 • Misi
  A belinkelt táblázattal ellentétben én úgy látom, hogy már nem jövedelem jóváírás szükséges, hanem csak külső jóváírás. Ez szintén egy plusz.
 • Ken
  Jaj! Felkerült a devizaárfolyam, és eltűnt a Miklós által is ismert hitelkiváltásokkal foglalkozó kolléga, pedig nagyon kellene az elérhetősége! Légyszi tedd vissza, v. írd ide, köszönöm!
 • Hm
  Az OKÉ4 a “középosztálynak” (jó fizetés, pár milliós megtakarítás) meglehetősen ígéretesnek tűnik. Sőt jóval jobbnak mint a Raiffeisen prémiumjai, amik eddig szerintem mindent übereltek. Persze, még nem értem végig a kondíciókon.
  Á, kondíciók. Eddig arra kondíciónált a Kiszámoló, hogy ha valami túl ígéretesnek tűnik akkor kételkedjek. Itt nem látom mi a trükk. Hacsak az országosan 6 (készpénzmentes!) fiók, a 0 saját ATM, vagy a drága bankkártya és kp felvét (haha) nem az.
  Szabad a gazda. Mire nem gondoltam?
 • antenna
  Lehet, volt már róla szó: az Ersténél is van egy jó ajánlat, havi 150ezer kell max. 2 részletben és egy csomó dolog ingyenes.
 • Kiszamolo
  Hm, az Axa online bank, annak minden előnyével (olcsóbb tud lenni) és hátrányával (nem tudsz bemenni minden sarkon egy fiókba befizetni és ügyet intézni).

  Érdemes tisztában lenni a korlátaival. Ha ez nem érint, vagy nem zavar, akkor jó neked.

 • Kiszamolo
  Ken,

  http://www.olcsohitelek.com ott megtalálod a telefonszámát. Solymósi Gábor

 • Pikkpakk
  Kis segítség azoknak akik hasonló váltáson agyalnak. Nekem tavaly aug ota ez van, 3 hónap után jóváírták a 20E Ft-ot, sőt plusz 5 E-t is mert megadtam a nevét annak aki ajánlotta (akinek már van AXA számlája pl). Most kaptam 4 ingyen mozijegyet is mert erősen (havi 4! 🙂 alkalommal használtam a Paypal kártyát! Mastercard a kártya is, havi dija 540 Ft. Kb ennyi az össz költség, mert azon kívül semmiért nem kell fizetni. Havi 2 felvét ingyen van. A netbankja nagyon biztonságos, a mobilbank meg szerintem az egyik legjobb. Szóval én kifejezetten ajánlom ha nem kell bankba ballagni vmiért. Én már vagy 4 éve nem jártam bankfiók közelébe sem.
 • Janos82
  Amire erdemes odafigyelni, hogy kp-t nem lehet naluk betenni, csak postan sargacsekkel. Ugyhogy aki ilyet szeretne csinalni, az keszuljon fel a plusz koltsegekre.
 • fhunter
  “A Kampányban csak olyan ügyfél vehet részt, aki 2014. április 1. és 2014. augusztus 3. között nem rendelkezett az AXA Banknál lakossági bankszámlával.”

  Április 4-én szüntettem meg náluk a számlám 🙁

  Pedig emiatt az akció miatt most visszamentem volna…

 • Attila
  én a hirdetményekben még mindig “jövedelem jóváírást” látok…..sajnos az összes magyar bank-nak ez a mániája, mindegyiknek “jövedelem jóváírás” kell….az nem jó nekik ha érkezik rá pénz valahonnan, hihetetlenek…
 • Pipís Gábor
  Az Erste-nél a régebben köthető szupernulla volt nagyon jó, nekem a mai napig megvan. Ott, ha megvan a havi 150-es utalás akkor a kártyán kívül minden ingyen van. (ezen még a fiatal banki ügyintéző is meglepődött legutóbbi látogatásom alkalmával).
  Havi korlátlan számú és összegű kp felvét, ami nagyobb összegeknél már szép tétel. Ráadásul lehetett hozzá kérni egyéb akciót pl. wizzair-es számlát (nem a hitelkártyára gondolok), amin nekem pl. 1 év alatt majdnem 70.000 ft-nyi elkölthető wizzair pontom lett. Plusz kedvezményes jegyek a wizzairnél, plusz ingyenes utasbiztosítás a Uniqa-tól. Nem egy rossz ajánlat…
  Viszont ilyet (szupernulla) sajnos már nem lehet kötni.
 • fhunter

  A táblázat alatt definiálják, ők mit értenek jövedelem alatt.
 • Misi
  Hol látod a “jövedelem jóváírást” a hirdetményben? Én ezt nézem: axa.hu/static/axa_internet/sw/file/Lakossagi_bankszamla_hirdetmeny_20150201.pdf és itt ez szerepel: “Legalább havi 100.000 Ft külső jóváírás kerül átutalásra a bankszámlára legfeljebb 2 részletben”
 • studkell
  Attila: azért ragaszkodnak általában jövedelemjóváíráshoz, mert az minden hónapban új betevőt jelent nekik, így egyre többel és többel gazdálkodhatnak (nem mindenki költi el az egész fizetését). Ugyanarra a 100-150 ezer forintra nincs szükségük minden hónapban, mert azt úgyis elviszed az ide-odautalgatással.
 • Kovács Péter
  Ez fontos a probléma megértéséhez: “Vagyis egy család 2×150 ezer forintos fizetéssel is jó.”
  Tehát pl. akkor a legdrágább csomag is simán elérhető egy átlagos család számára, ahol pl. az apuka 250 ezret, az anyuka meg 150 ezret keres. Ez jó!!
 • bobo
  nem, nem. Ha apu kap 250-et, anyutól elég 50 is.
 • Kovács Péter
  igazad van! Tehát gyakorlatilag két szerényebb jövedelmű, azaz fejenként átlagosan 150 ezres nettó jövedelmet a számlára utaltató anyu-apu már a legjobb, OKÉ 4-es csomagot kapja. Ekkora fizut még egy tanár házaspár is össze tud szedni, és akkor jár nekik nemcsak az ingyenes számlavezetés, az akárhány ingyenes online utalás, de még a bankkártyához is egy ezresért jutnak hozzá, meg a lovéjukat is mindig akciós kamattal köthetik le. Hát ez zsír!!!!
 • TWTW
  Figyelemmel kísérem a bankok ajánlatait, sztem a CIB Online számlacsomag éri meg az egyik legjobban, a feltételek nagyon könnyen teljesíthetőek, havi 315Ft ellenében pedig van egy olyan számlája az embernek amivel ingyenesen lehet utalni korlátlan mennyiségben és összegben, az Online egy régi jól bevált számla, ennyiért megéri, nekem nincs hozzá bankkártyám, szóval olcsón lehet bankolni a CIB-nél, főleg annak tudatában hogy ingyenesen lehet utalni és még számos más dolog ingyenes, pl a befektetési alapoknak nincs havidíja, csak kb 100Ft eladási díj, vételit nem számítanak fel.
 • Péter
  Úgy látom, hogy a Raiffeisen Premium Gold számlacsomag még mindig jobb olyan szempontból, hogy évi 500e Ft kártyás költés esetén ingyen adja a dombornyomott kártyát is, itt viszont havi 540 Ft. Az OKÉ4-nél az 1000 Ft-os kibocsátási díj ne tévesszen meg a Mastercard World-re, utána 15e az éves díj, pedig ez egy elég komoly tényező lett volna (utasbiztosítás, reptéri lounge).
 • Kiszamolo
  Egen, csak a RAfi éppen most emelte az elvárt havi fizetést emlékeim szerint 400 ezerre.
 • ZoltánH
  Válthatok megint bankot! Kösz, hogy szóltál.

  Gondolom ezt a régi prémium ügyfeleikre is érvényesítik. Persze szólni elfelejtettek.

  Már csak elvből is váltok!

 • Kiszamolo
  Zoltán, ha rafiról beszélünk, az új feltételek csak az új ügyfelekre érvényesek. Mostantól nem lehet nyitni a régi csomagot. Úgyhogy nem kell váltanod.
 • Hm
  A régi ügyfelekre a régi szabályok vonatkoznak. Ellenben “rendszerhiba folytán” pl nálam beterhelték a januári havidíjat, de már dolgoznak a megoldáson. Ha téged is levettek, ugyanez lehet mögötte.
  A bankkártyadíjat is kiszámlázták nekem, de azt utólag, a napokban térítik vissza.
  Amíg ezek a tételek megérkeznek, megnézem mekkora szívás 2015-ben itthon bankot váltani (fizu, csoportos leszedések, miegymás). If you know what I mean.
 • ZoltánH
  Rafi. Igen. Épp most akartam én is megírni, hogy utánanéztem és rám szerencsére továbbra is a régi feltételek vonatkoznak, ahogy a többi Prémium Gold ügyfélre is.

  Ezt még telefonon is megerősítették nekem, miután “tévesen” beterheltek egy 10eFt-os havi számlavezetési díjat. Nem csak nekem. Majd jóváírják! 🙂

  Egyébként félek a régi, kifuttatott termékkel még lesznek gondjaim. Előbb-utóbb, majd biztos megpróbálnak átterelni máshova és ehhez általában a régi számlacsomagot igyekeznek nem túl vonzóvá tenni.

 • ZoltánH
  Tudom mekkora szívás bankot váltani. Ellenben én ilyenben nem ismerek megalkuvást.

  Ha ugyanis mi ügyfelek árra és minőségre rugalmatlanok vagyunk, akkor a szolgáltató ennek megfelelően fog viselkedni. Ezért van még idehaza ennyi OTP ügyfél. 🙂

  (Ok, az elmúlt 5 évben az egész elv borult, mert mesterségesen nyúlnak bele a piac működésébe, de ez más tészta.)

 • T
  Valaki nem akar ügyfélajánlást küldeni nekem? Az 5000 Ft plusz mindkettőnknek…
 • Danee
  Dehogynem, szívesen beajánllak , lehet itt valahogy privát levelet küldeni? Gondolom nem szívesen írod ide a személyes adataidat 🙂

  Amúgy az Axa Mastercard World a külföldi vásárlásokat régebben középárfolyamon számította, most viszont már +2%-ot rátesz. Tudtok esetleg olyan bankot, ahol esetleg középárfolyam elérhető? (mondjuk eddig se értettem, hogy ez miért éri meg nekik… 🙂 )

 • T
  titi4565kukacfreemail.hu
 • Simon Templar
  Cetelem Bank BNP Paribas középárfolyamot használ kártyás vásárlásnál.
 • fhunter
  Az AXA Bank olvassa a blogot, és ennek hangot is facebook oldalán 🙂
 • fhunter
  Az AXA Bank olvassa a blogot, és ennek hangot is ad facebook oldalán 🙂
 • Kiszamolo
  Fhunter, kb 15 perc után megtaláltak a múltkor, amikor rosszat írtam róluk. ☺
 • VAG
  Ha tényleg olvassa az AXA: vegyenek már 200 forintért egy ügyfélhívó gépet, hogy ne kelljen az embernek totózni, ki várakozik régebben, mint 1986-ban az SZTK-nál. Annyi pénzből, amit az én hitelemen 2 hónap alatt keresnek, felszerelhetnék az összes fiókjukat. Vagy úgy is spórolhatnának, ha nem küldenek 2 SMS-t egy 1 forint 50 filléres “tartozásról”. Köszönjük.
 • Kérdezz bátran
  axa.hu/static/axa_internet/sw/file/Lakossagi_bankszamla_hirdetmeny_20150201.pdf

  1. A Kedvezményes Havi számlavezetési díj a feltétel teljesülése esetén is pénzbe kerül (300, 300, 200, 100) ft. (a jpg-s linkkel elentétben)

  2. “Külső jóváírás” szerepel a pdf-ben már és nem jövedelm jóváírás. (a jpg-s linkkel elentétben) Ha valakinek van tapasztalata, akkor erősítse meg, hogy már nem jövedelem kell.

 • Geri
  Olvasd el az 1es lábjegyzetet, abban benne van, hogy az akciós számlavezetési díjat visszavonásig, de legalább 2015.12.31ig biztosítja a bank.
 • Attila
  Erste Privilégium “L”, 150 000 huf jóváírás és minden ingyen van !

  A bankszámlához alap- és emelt szintű díjkedvezmények kapcsolódnak.

  Alap szinten a bankszámla jóváírástól függetlenül az alábbi kedvezményeket tartalmazza:
  0 Ft a Maestro és Visa Electron főkártya kibocsátási díj
  0 Ft az SMS KártyaŐr szolgáltatás havi díja a főkártyához
  0 Ft a NetBank és TeleBank szolgáltatás havi díja

  Emelt szint feltétele, hogy a vizsgált időszakban (tárgyhót megelőző hónap 15-től a tárgyhó 14-ig) legalább 150.000 Ft jóváírás érkezzen két összegben a bankszámlára. A feltétel teljesülése esetén a bankszámla az alábbi kedvezményeket tartalmazza:
  a tárgyhavi számlavezetés díj 0 Ft
  0 Ft a tárgyhónapban a csoportos beszedési megbízás bankok belül és bankon kívül és
  0 Ft a NetBankon-on kezdeményezett eseti és állandó forint átutalás bankon belül és bankon kívül, továbbá
  0 Ft a tárgyhónapot követő hónapban,

 • Körtefa
  Valaki próbálta már az Ersténél, hogy nem jövedelemként érkezik be pl. a 150000 Ft, hanem csak simán külső számláról, úgy is teljesül az emelt szintű feltétel?
 • L70

  Igen, és működik. De nem is írják a hirdetményben, hogy jövedelem legyen. Jóváírás kell és kész.

 • TAP
  Sziasztok!

  Az Erste Privilegium engem is érdekelne, de az Erste oldalon nincs fent, mert “partneren keresztül” értékesített.
  Akkor hogy lehet ilyet nyitni (nyittatni)?

 • szocske
  valószínűleg nyitok egy axás számlát, feltéve, ha nem kötelező hozzá bankkártyát is kérni. Az adatlapon kérik az ajánló axás ügyfél nevét, amennyiben az vagy, és ez jelent Neked bármilyen előnyt, akkor szívesen megadlak.
  Az ügyfél nevét és email címét kérik, ha megadjalak, akkor küld el légyszi emailben a szükséges adatokat.
 • Közben visszaolvastam, és ha jól látom, az ajánló megadása további 5000Ft jóváírást jelent mindkét fél részére.
  Azt is megtudtam, hogy nem szükséges bankkártyát kérnem, így megfelel nekem a számla.
  kiszámolótól eddig nem jött mail, gondolom ő nem ügyfél, tehát mások előtt is nyitott a lehetőség.
  Elméletileg a nevemre kattintva megtaláljátok az email címem…
 • T
  Bankkártya mindenképp kell az ajánláshoz sajnos…
 • köszi, akkor az ajánlás nálam nem játszik.
  A számlanyitáshoz nem kell bankkártya azt mondták…
  igaz, arra nem kérdeztem rá, hogy a 20 ezres jóváírást adják-e bankkártya nélkül is…
 • Attila
  Üdv. Nagyon sok hitelnél akkor adnak kamatkedvezményt ha havi rendszerességgel a folyószámládra utaltatod a munkabéredet. Mivel én egyéni vállalkozó vagyok ezért ez nálam nem működik. Mi van ha valamelyik rokonom számlájáról utalok havonta 150 000 hufot és azt írom a közleménybe hogy munkabér ? Ezt elfogadja a bank ? Már kérdeztem bankos ügyintézőt és hitelügyintézőt is, vegyes válaszokat kaptam….valaki szerint természetesen el, mivel a jóváírás a lényeg, azt hogy az adott utaló vállalkozó vagy nem azt nem vizsgálják illetve hogy oda be vagy jelentve mint dolgozó azt sem. Nektek mi a véleményetek ? van valakinek tapasztalata ?
 • Kiszamolo
  Attila, általában automata figyeli és keresi a közleményben a munkabér szót.

  Ha megtalálja, örül. Ki kellene próbálni.

 • Attila
  Na akkor hamarosan ki lesz próbálva 🙂 majd beszámolok az eredményről…köszi
 • kag
  Sziasztok!

  Az Erste Privilegium engem is érdekelne, de az Erste oldalon az állt, hogy“partneren keresztül” értékesített.
  Akkor hogy lehet ilyet nyitni (nyittatni)?

 • szocske
  A múlt héten szűnt meg az axa oké4 számlám, a nyitáskor jóváírták a 20ezret, az ügyfélajánlásokért is az 5000-eket, azonban a zárás után nem kaptam meg az elégedett(len)ségi garancia 20ezres jóváírását.
  Emailben rákérdeztem miért nem, de nem adnak infót, csak telefonon, ahhoz meg épp nincs kedvem, hogy hallgassam a menürendszert.
  Van itt valaki, aki megkapta felmondás után is a második jóváírást?
  Esetleg hosszú lenne az átfutási idő?
  A számla már 1 hete megszűnt, át is utalták (díjmentesen) a számlán maradt 800Ft-om a megadott bankszámlaszámra, erről postán küldtek is egy levelet, de a jóváírásról semmi hír, sem a számlámon, sem levélben.

  Mondjuk én enélkül is jól jártam, de ha vállalták ezt a jóváírást, akkor illene is nekik kifizetni…