Az Erste megvette a Random Capitalt

2021-09-01
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Random Capital díjszabása az egyik legjobb az országban, azonban a BudaCash, Questor, Hungária csődjei után sokan nem szívesen tartottak semennyi pénzt banki háttérrel nem rendelkező hazai kis brókercégnél, ahol a szomorú tapasztalat szerint nem biztos, hogy biztonságban volt a vagyonuk.

Most olvasom a hírt, hogy az Erste megvette a Random Capitalt, így a legnagyobb félelem a Randommal szemben okafogyottá vált.

Állítólag becsszó megmaradnak a Random kedvező költségei, bár egy kicsit szkeptikus vagyok, hogy az Erstének miért érné meg saját magának konkurenciát csinálni házon belül. Így csodálkoznék, ha akár középtávon is fennmaradna a két cég közötti költségkülönbség.

De ne legyen igazam.

Eddig eszem ágában sem volt a Randomnál számlát nyitni a fenn említett problémák miatt, de most erősen elgondolkodtam, hiszen tényleg olcsóbb, mint a többi nagyobb szereplő a piacon és mégse egy online külföldi brókercég, amelyik ha egyszer lekapcsolja a szervert, futhatok a pénzem után.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram