Brókerképző-Kiszámoló Akadémia megállapodás

2013-08-30
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Közép-európai Brókerképző Alapítvány által szervezett egyéves, száz órás tőzsdei szakvizsga hamarosan indul. Én még 2008-ban jártam ide és nagyon élveztem. Az összes modult részben vagy egészben gyakorló szakemberek tartották, olyanok, mint például az akkori MNB alelnöknő, Király Júlia, vagy az Állami Adósságkezelő Központ vezetője.

Ez a hivatalos tőzsdei szakvizsga, ami kell a brókeri tevékenységhez. Ezen túl még értékpapír-jogi vizsgát is szerzel, az is jól jöhet, ha mondjuk bankban akarsz dolgozni. De ha nem a papír kell, csak tőzsdézni akarsz, akkor is érdemes elvégezni.

Ne keverd össze ezt a tanfolyamot a brókercégek által szervezett "daytrade-ezzél nálunk sok jutalékért" típusú tanfolyamokkal. Ez szeptembertől májusig tart, szombatonként van, hivatalos végzettséget ad.

A tanfolyam négy modulból áll, a leírását itt találjátok.

Na és akkor itt a megállapodás: aki elvégezte a hat alkalmas Kiszámoló Akadémiát, annak árát visszakapja a tőzsdei szakvizsga árából. Azaz a 250 ezer + ÁFA forintos, teljes évre vonatkozó díj helyett neked csak nettó 225 ezret kell fizetned. A kedvezmény egyéb esetleges kedvezményekkel nem összevonható. (Most jött a hír, hogy plusz vizsgadíj is van... )

Csak az a személy veheti igénybe, aki járt az Akadémiára, a kedvezmény nem átruházható.

Ha megvan még a befizetésről a számlád, elég azt felmutatni beiratkozáskor. Ha már régen kidobtad, írj nekem és én fogom igazolni, hogy jártál az Akadémiára. Ehhez add meg a neved, illetve azt, hogy melyik turnuson vettél részt.

Ha cégnévre szól a számlád, akkor is írj, hogy igazoljam, hogy te vettél részt a tanfolyamon.

Ha akarsz tanulni többet a tőzsdéről és a részvényekről, itt a remek alkalom, hidd el nekem, minden fillérjét megéri a tanfolyam. Én még 300 ezeréért jártam, de azt sem bántam meg. Sokat lehet kérdezni, meg tanulni is.

Ha még nem jártál hozzám Akadémiára, akkor se búsulj, 250 ezerért sem drága a tanfolyam.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram