Curve változás

2020-12-17
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Curve kártyák elutasítása, ennek ellenére beterhelése már rendszerszintű lehet, mert jött egy állítólagos javítás is, ami viszont nem csinál mást, ha jól értem, mint a mögöttes kártyát közvetlenül terheli be, ha nem sikerül a Curve fizetés és nem a Curve-n keresztül. (Bár ez nem tudom, mennyire megoldás a fals terhelések ellen. Holnap majd kipróbálom.) A másik megoldás, hogy nem ezt a hibát akarja javítani, hanem csak azt, ha valamelyik mögöttes kártya nem működik fedezethiány vagy napi limit miatt, akkor automatikusan a következő kártyát terheli. Mint mondottam, holnap megpróbálok rájönni, melyik a kettő közül.

Curve hiba! Vigyázz!

Nem tudom, mi tört el a Curve-nél, de valami nagyon, mert nagyon nem akar működni a kártya. Én már csak kipróbálom, aztán még mindig elutasítják és beterhelik, rutinból írok egy e-mailt nekik, hogy a pénzemet szabadítsák fel és kapok egy CTRL-C-CTRL-V választ. Már el is engedtem az egészet.

(A hiba az új, magyar BIN kódos Curve kártyákat érinti (5574 4489 és hasonló kezdetű kártyák) és a limitekkel lehet valami baj. Ha bemész a vásárlási limit fülre, ott nem fogsz adatot látni és el is utasítja a vásárlást, kivéve a nagyon apró költéseket. Valami technikai zűr a limitekkel, talán angol fontnak veszi a forintos összeget vagy valami hasonló ostobaságnak tűnik. Mondjuk az durva, hogy három hét kevés volt rendbe hozni, miközben ezer, ha nem tízezer számra kapják a panaszokat naponta.)

Íme a levél a változásról:

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram