Curve hiba! Vigyázz!

2020-11-30
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Néhány napja a Curve kártyát visszautasítják fizetésnél minden harmadik-negyedik alkalommal. Ez a kisebbik gond. A nagyobbik, hogy ennek ellenére a Curve levonja a fizetést. Ma is így jártam és tegnapelőtt is, illetve pénteken is. Most nézem az egyenlegem, minden fizetést befoglaltak a mögöttes kártyákról, annak ellenére, hogy a fizetés sikertelen lett.Itt a hozzászólásokban is így járt valaki.

Én most felfüggesztem a használatát, amíg ezt meg nem oldják. A magyar banknál csak foglalásban van a hibás vásárlás és a Transferwise-nál is. Tehát eddig még pénzt nem veszítettem, valószínűleg nem fognak igényt tartani a pénzre és így feloldják a foglalást 30 napon belül, legalábbis nagyon remélem, de akkor is.

Ha  napokban neked is elutasították a Curve kártyádat, nézd meg a mögöttes kártyádat, látszik-e a tranzakció, illetve mi a státusza: csak foglalás vagy be is terhelték. S mindenképp írj az ügyfélszolgálatnak, hogy legyen nyoma. (support@imaginecurve.com)

Previous Post
Heti hírek

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram