Új Revolut csomag, Revolut Plus

A Revolut új csomagot vezet be, a Revolut Plus csomagot, ami a legolcsóbb csomag lesz az ingyenes után, havi 3 font lesz az ára.

Ez elsősorban a vásárlásra kihegyezett csomag, termékbiztosítás ezer fontig akár mobiltelefonra is (ez a drágább csomagokban nagyobb összegig már most jelent van), kiterjesztett termék-visszaküldési időtartam, betegség, baleset miatti eseményről való lemaradás miatti kártérítés a fő jellemzői. Két junior kártya igényelhető hozzá (az ingyeneshez csak egy), a kártya postázása ingyenes, kiemelt ügyfélszolgálat, egyébként más lényeges különbség nincs az ingyenes csomaghoz képest, a készpénzfelvételi limit és pénzváltási limit is megegyezik, az évi 0,3% kamattól meg gondolom senki nem esik hanyatt.

(Az árlistában ki van húzva a jegyvédelem és a visszaküldési védelem, egyébként meg a reklámjában és a weboldalon direkt ki van emelve. Ezek után hogy melyik az igaz, nem tudom.)

Share

14 hozzászólás

 • bsaowner
  Nekem transferwise van , teljesen jó
 • Béla
  Blokkolták mostanában valakinek az accountjat? Változott már a Revolut ügyfélszolgálat?

  Feltételezem az ügyfélszolgálattal kell beszélgetni amikor biztosítási díjat kérek vagy épp visszaküldés miatt akarok pénzt kérni. Az úgy már nem éri meg ha hónapokig kell levelezni velük…
  (Ha valaki talál a folyamatról leírást kérem ossza meg)

 • Szak1
  Erdemes azt is megjegyezni, hogy a Premium csomag is bovult: egy evig ervenyes tores- es lopaskar minden termekre (50 eur deductible), 5% cashback Aliexpressen, stb.
 • Bence
  @Béla

  A Revolut ügyfélszolgálata (már) nagyon jó, pillanatok alatt el tudom érni bármikor és érdemi diskurzust tudok velük folytatni. Sokkal gyorsabban lehet velük ügyet intézni, mint egy “hagyományos” bankkal.

  Milliókat futtatok meg amúgy náluk a részvénykereskedés miatt.

 • Moszi
  Béla, én már többször beszéltem az ügyfélszolgálatukkal (Metal előfizetésem van) minden alkalommal kb 5 perc volt megoldani a problémát. Nem tudom biztosítási eseménynél milyenek lennének, de tuti nem húzódna ami rajtuk múlik.
 • Suzukis
  Egy kérdés, ami részben ide tartozik.

  Szeretnék venni itthon egy kocsit, viszont a vételár nagy része külföldi euro számlán csücsül. A kereskedő csak forint utalást fogad el, természetesen.

  Ti TransferWise-ot vagy inkább Revolut-ot használnátok a pénz (kb 12000 euro) váltásához ? TW felé hajlok, mert olvastam és hallottam is, hogy Revolut blokkolja a pénzt, amíg nem igazolod az eredetét. A pénz természetesen legálisan szerzett, de nem hiányzik a felesleges macera.

  Előre is köszönet annak, aki megtisztel a véleményével!

 • Revolut-Victims
  Béla: A több mint 4000 tagot számláló Revolut-károsultak facebook csoportban naponta olvasni horror sztorikat.
 • rmm
  “kiemelt ügyfélszolgálat”? Ez biztos olyan, mint a magyar postán az ajánlott levél. 😀
 • nem emlékszem a nickemre
  Suzukis: A revolut nem igazán erre való, szócal TW. Persze nézz rá, hogy a bankod mennyiért váltana, mert már nincsenek nagy különbégek.
 • Gergőő

  Az a Revolut károsultak csoportja olyan, mint a laposföldhívők csoportja. Abszurd dolgokat állítanak, minden ügy vagy szándékos ferdítés vagy user error.

 • Alfa
  @suzukis:
  Múlt héten zavartam át 12K eurót revolut-on. Bankkártyáról topup, aztán átutaltam befektetési számlára.
  Volt hogy váltottam kb. ugyanennyit forintra.
  Soha semmi bajom sem lett. Igaz nem tegnapi a számla, megvan már 2-3 éve, lehet több, mitomén.
  A letiltós sztorik miatt amúgy én is fokozatosan, 3-4 ezer eurónként szoktam átküldeni a pénzt, ha annyi beragad, azt még kibírom.
  Szerintem a Revolut jobban vált, a TW alapból ugyanannyit kért, mint a Revolut a limit feletti váltás után (első 1000 fontig középárfolyamon vált).
  A helyes megoldás átrakni a Revolut kártyát Prémium csomagra, átváltani a zsét, aztán vissza.
  A Prémium így nagyon megéri, ha mondjuk pár 10 milliót át akarok váltani dolcsira vagy euróra, tuti ezt fogom csinálni. A többi feature mind üveggyöngy hülyeség.
 • bayerb
  Szerintetek meg lehet bizni annyira a Revolut-ban, hogy a fizetesemet oda kerjem? Hova fordulhatok, ha pl valami hiba folytan eltunik a penzem a szamlamrol(bar mondjuk azt sem tudom, hova fordulhatnek ilyenkor egy magyar bank eseteben)?
 • kutya
  sok helyen csak magyar szamlara kaphatod, mert draga az utalas kulfoldi szamlara forintban (ahol egyaltalan hajlandoak kifizetni ra..), a transferwise -nek van magyar szamlaszamu HUF szamlaja. Viszont ha blokkoljak valamiert, akkor hopp hirtelen penz nelkul maradhatsz egy idore, ami miatt szerintem nem eri meg a kockazatot, szerintem erdemes tartani egy magyar szamlat tartaleknak..
 • naa
  Ez az új csomag érdekes, én valszeg lejjebb váltok majd a Prémiumról, mert felesleges, de valami kedvezménnyel kifizettem már az éves díjat, szóval csak vagy fél év múlva…

  Semmi gond a Revoluttal amúgy, az ellenőrzési procedúrába előbb-utóbb belefut, aki használja, de ha nem vagy feleslegesen titkolózó, akkor erre fel lehet készülni, hogy legyen valami dokumentum, amit elküldesz és kész. Aki átlag alkalmazott, ott legegyszerűbb egy jövedelemigazolás szerintem, én nem látom értelmét titkolózni (tudod kit érdekel? Senkit…), de szerintem a “source of funds”-nak valami brókerszámla vagy egyéb bank-kivonat is megfelelő lehet, ha éppen az van kéznél.
  Nyilván, ha nem használod csak Aliexpresszre, aztán egyszerre 10 millióért vennél kocsit Revolutról, akkor beleakadhatsz valami késleltetésbe, de emiatt én nem a Revolutot okolnám.
  De fő bevételt én 1 olcsó magyar kártyára utaltatnék.