Új Revolut csomag, Revolut Plus

2020-12-16
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Revolut új csomagot vezet be, a Revolut Plus csomagot, ami a legolcsóbb csomag lesz az ingyenes után, havi 3 font lesz az ára.

Ez elsősorban a vásárlásra kihegyezett csomag, termékbiztosítás ezer fontig akár mobiltelefonra is (ez a drágább csomagokban nagyobb összegig már most jelent van), kiterjesztett termék-visszaküldési időtartam, betegség, baleset miatti eseményről való lemaradás miatti kártérítés a fő jellemzői. Két junior kártya igényelhető hozzá (az ingyeneshez csak egy), a kártya postázása ingyenes, kiemelt ügyfélszolgálat, egyébként más lényeges különbség nincs az ingyenes csomaghoz képest, a készpénzfelvételi limit és pénzváltási limit is megegyezik, az évi 0,3% kamattól meg gondolom senki nem esik hanyatt.

(Az árlistában ki van húzva a jegyvédelem és a visszaküldési védelem, egyébként meg a reklámjában és a weboldalon direkt ki van emelve. Ezek után hogy melyik az igaz, nem tudom.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram