Digi mobil mindenkinek

Mihálytól kaptuk a hírt, hogy az eddigiektől eltérően most már mindenki vásárolhat Digi mobil előfizetést, nem csak azok, akiknek egyébként is van valami másik Digi előfizetésük.

Annyi a hátrány, hogy a digisek havi ezer forintjához képest 1.500 forint a nem digisek havi díja. De ez sem rossz ajánlat, hiszen ennyiért 15 GB netet kapsz 200 perc beszélgetéssel vagy 30 GB netet beszélgetés nélkül, a percdíj 4 forint bruttó, VoWiFin keresztül a digisek egymást ingyen hívják.

Mivel vannak még lyukak a szolgáltatás lefedettségében, érdemes kipróbálnod, mielőtt a meglévő számodat oda hordozod. De ha olyan helyen élsz, ahol normális a lefedettség, szerintem még havi 1.500 forintért is jó ajánlat. Bővebb infó erre.

(Ja, a hálózat 4G-s és szerintem nem egyhamar lesz 5G, de talán ez senkit nem zavar. A net is lassabb általában, mint amit esetleg egy Telekomtól megszoktál, de bőségesen elég mobilhoz, akár Netflixhez is.)

Share

59 hozzászólás

 • Joe Black
  A GVH-nak sürgősen be kell avatkozni és kiosztani pár (száz)millió forintnyi büntetést, különben a többi szolgáltató is kénytelen lesz árat csökkenteni. Ez veszélyes!
 • Körtefa
  Büntetik őket szépen, pl:

  “Százmillió forintos összeget kell fizetnie a távközlési vállalatnak azért, mert hanyag adatkezelésük miatt két ügyfél-adatbázisuk is hozzáférhetővé vált.”

  “Megtévesztő kampány miatt kapott 45 milliós bírságot a Digi”

 • Tibor
  Jó lenne, ha nem csak havidíjas lenne, hanem olyan is, amit egyszer megveszek, és addig használhatom, amíg el nem fogy, és nem kellene fizetnem havonta.
 • Puffogok
  Off – ajánlanátok valami ktg. figyelő appot?
  A koin-t szedtem volna le, de kommentekben mindenki szidja hogy sok a hiba. Ki mit használ most?
 • Bálint
  Érdemes ezt is megnézni: digi.hu/mobil/lefedettseg

  Illetve: “A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség a lefedettségi terület egészére: Letöltés: 0 Mbit/s, feltöltés: 0 Mbit/s.”

  Nem láttam infót eSIM-ről, pedig az eléggé elfelejtetné ezeket a fejfájásokat 1000-1500 forintért.

 • fudosin
  A 4G-re figyelni kell, mert visszafelé nem kompatibilis (a többi szolgálató igen). SIM kártyás gyerek okosórával jártuk meg, az olcsóbbakban csak 2G/3G modem van, azokat nem látja a Digi hálózata.
 • t.otti
  Ideje lesz újra megbüntetni őket valami újabb mondva-csinált indokkal, nehogy jól érezzék magukat (és mi sem) … 😀
  Nekünk van DiGi-s rokonunk, már régóta van számunk az ő nevére kérve, szeptemberben egy költözés miatt, míg nem volt vezetékes internetünk, mobil hotspotot használva lehúztunk vagy 140GB-ot. Ment róla minden, sokszor 3-4 eszköz egy időben, online TV, bármi. Megtartottuk a számokat, az országot átutazva (Gyula-Sopron útvonal) és több helyen kirándulgatva sem tűnt fel, hogy nagyon szakadozna, bár én annyira nem vagyok összenőve a telefonommal. Dual simes készülékbe amúgy beteszel egy bármilyen feltöltős számot, végszükség esetén megy arról a net. A lefedettségi térkép, ami az oldalukon van, eléggé pontos amúgy. Városon belül nem lehet nagy gond, a külvárosi bevásárló központokban meg sokszor Vodafone sincs … (ez is tapasztalat). Szerintem simán megéri.
 • Szabolcs
  Joe Black
  2021-01-03 at 15:52

  Én sem értem, miből élnek… Biztos abból, hogy szombaton zárva tartanak.
  Hihetetlen, hogy ekkora ellenszélben kitartanak. Annyira nem nélkülözhetetlen, de nekünk volt eddig is 4 számunk tőlük (2-őt nem használtunk semennyire), most meg majd kifizetjük, hogy hátha túlélnek. Netre továbbra is jó ajánlat, hívásra pont nem kell nekünk másik 🙂

 • keresettaferi
  Sikerült azért úgy összerakni nekik is és a többieknek is, hogy még a régit nem érdemes lemondani, de ez meg még karcsú. Szépen nincs már CSAK net csomag sehol, mert azzal meg ennek a percdíjával el lehetne lavírozni. Az sem mellékes, hogy a többi szolgáltatónál zene, navi, social oldalak már nem csökkentik az adatmennyiséget, ha viszont igen, elrepül ám a 20-30 GB. Úgyhogy marad a 2 kártyával szarrágás 😀
 • Kiszamolo
  Bálint, én büntetném a szolgáltatókat, hogy nem hajlandóak bevezetni az eSIM-et, egyedül Telekom, de ott is csak előfizetőknek. Miért is?

  A Vodafone verte magát, mennyire védi a környezetet, mert fele akkora a SIM kártya csomagolása, így rengeteg tonna műanyagot megspóroltak. Arról szemérmesen hallgatnak, hogy eSIM-mel a maradék néhány tonna műanyag is megspórolható lenne évente.

  Egyre több kütyü már elvárná az eSIM-et, de idehaza egyszerűen nincs, vagy csak előfizetőknek.

 • Kmiki

  Expense Manager (Bishinews)

 • Alfa
  @Bálint: “Letöltés: 0 Mbit/s, feltöltés: 0 Mbit/s”
  Ez azért van így, mert kb 5 éve az agyatlan idiótákból verbuált NMHH kitalálta hogy a garantált sebességnek a mintavételi esetek 100-ában teljesülnie kell a publikált lefedettségi területen.
  Tehát időben és térben bárhol és bármikor.
  Mondjuk egy százezres tüntetés közepén vagy a belvárosi ház pincéjében is.
  Erre a szolgáltatók beírták azt az értéket, amit elemi fizikai és matematikai tudás birtokában be lehetett: 0/0.
  Így ugyan lószar információt sem kap az ügyfél, illetve sose derül ki hogy mondjuk valamelyik szolgáltató többet tudna garantálni, de legalább a jogászkodó hatóság írhatott egy századik rendeletet és “védhette” az ügyfeleket.
  Ez van, magyarisztán, balfasz jogászok által irányított ország.
 • Róbert
  Puffogok, én több éve a Koint használom feleségemmel megosztva és jól működik, ritkán van vele gond, én ajánlom.
 • KommentElek
  Végre! Megyek is SIM-ért 2. kártyának.
  A sohasem katertellező trió felkötheti a gatyát.
 • Joe Black
  Mondjuk lehetne azzal büntetni, hogy nem irták ki, hogy a 4g nem megy kenyérpirítóval. Nagyon megtévesztik a felhasználókat, nem is értem hogy képzelik.
  Viccet félretéve, szánalmas hogy milyen aljasan próbálják kiszorítani a Digit. De a legszomorúbb hogy sok egyszerű ember még tapsol is hozzá, mert… nem is tudom miért. Biztos nagyon élvezik a másik 3 szolgáltató kartellezését…
 • Névtelen
  Csak úgy az eSim-ről:
  Izé… ezzel az eSim-el azt akarjuk mondani, hogy mégiscsak jobb volt az, amikor maga a telefon volt a “sim” is, aztán ha telefont akartam cserélni, akkor egyeztetnem kellett a szolgáltatóval is? (Westel450)
  Annak idején azt kellett imádnunk, korszerűként, előremutatóként tekintenünk, hogy a kártyánkkal bármelyik telefont használhatjuk már, nem kell az őskori módszer.
  Most essünk hasra tőle, hogy visszatérhetünk erre? Van még környezetvédőbb, spórolósabb módszer: vezetékes telefon. Sem SIM, sem rádiószmog. Jó, picit kötöttebb, de ha az eSim kötöttségét megszerettük, megszeretjük a “madzag” kötöttségét is
 • apogee
  “hálózat 4G-s és szerintem nem egyhamar lesz 5G”

  Még 2016-ban nyertek 20 MHz-et 3600-3800 sávban, ami tudtommal mid-range 5G-re használható. Ez egy kiút lehet sűrűn lakott területeken a sávszélesség növelésére, ha már a 4G frekvenciákból kitúrták őket.
  Persze az elég kérdéses öntenek-e még több pénzt a mobilba ezért, mert alacsonyabb frekvencia hiányában országos lefedettségük biztos nem lesz a következő évtizedben és enélkül nem lesznek valódi konkurencia.

 • AAA
  Még annyi plusz info, hogy digi vonalasról ingyen lehet hívni a digi mobil számokat.
 • Tibicske
  Kiszamolo: talán a hwsw-n olvastam, hogy drágább az eSIM ‘előállítása mint a hagyományosé. De ne kérdezd hogyan….
 • Matetoth

  A konyhakontrolling blognak van excel alapú megoldása, amit google docs-al össze lehet kötni, így mobilon is jól megy. Egyébként van partnersége egy app-al is, de azt nem haszbáltam még, a linken elérhető;
  konyhakontrolling.hu/a-koltsegkovetes-rendszerei-te-mivel-koveted-a-penzugyeidet/?k
 • matetoth
  Esetleg valaki meg tudja erősíteni, hogy a teszt SIM-kártyák csak úgy kimentek?

  A másik, hogy nekem van a digivel szerződésem, de a feleségem SIM-jét hordoznánk át másik szolgáltatótól, akkor 1500 lesz a díj? Át kell írni a net szerződést, és utána 1000? Ez így fájdalmas lenne…

 • vilmos.nagy
  Bálint évek óta mindenki 0/0-t garantál, az nmhh akkortájt döntött úgy, hogy minden hatósági mérésnél hozni kell a garantált sebességet – ez meg technológiai okokból (mikrohullám, etc) kb lehetetlen

  Bővebben itt: hwsw.hu/hirek/48508/mobilnet-internet-nmhh-sebesseg-vodafone-t-mobile-telenor.html

 • McDennis

  Kérdése engem is érdekelne
 • Ricsi
  Mi pont tavaly decemberbe, alig egy hónapja tértünk át a koin.hu ra és simán működik, bugot még nem tapasztaltam. Elég masszívan használjuk. Feleségem iPhoneon én Androidon és közben asztali gépen is Chrome böngészőben. Összesen 5 számlát használunk rajta egyszerre és eddig nem volt gond. A régi papír alapú és google spreadsheetben történő irogatást akartuk vele helyettesíteni. Minden simán működik, van egy két feature benne amivel nem értek egyet és sikeresen találtam ki rá workaroundot is, kb 2013 óta írjuk a költségvetést, e a koin.hu simán működik.

  Egy szó mint száz: szerintem próbáld ki. Havonta telefonról exportáld az adatokat excelbe ha valami gond lenne és van backup is. Adat nem fog elveszni.

 • VSZM
  Szia! Csak ajánlani tudom a koin-t, semmi gond nincs vele. Május óta használom, most exportáltam ki a tavalyi adatokat excelbe és készítek egy havi kimutatást az átlagos költéseinkről.

  Szerintem nagyon hasznos, sokkal tudatosabban fogyasztunk mióta elkezdtük feleségemmel írni a dolgokat!

 • Roltii
  @Bálint: mindegyik mobilszolgáltató garantáltja csak 0 lehet hiszen pl betonpincében nem fog működni…
 • Zscc
  Én az AndroMoney-t használom. Nem csilli-villi, de rengeteg mindent tud, és stabil. Olyan klasszikus tool, amit sokat konfigolsz meg tanulsz, de aztán mindent megcsinál.
 • NN
  Külföldön élek, valaki nem tud-e olyat, ami ugyanezt feltöltőkártyásként tudja és nem veszik el a szám, ha mondjuk fél évig nem töltök rá semmit (mert nem vagyok Magyarországon)? Köszi.
 • Imre
  Vajon hogyan éri meg nekik? Vagy a többi 3 szolgáltatónak van extraprofitja? Ez az 1500.- Ft-os csomag is nagyon klassz!

  Én a Telenornál vagyok, most fog lejárni a hűségem és a publikus tarifa díjából le tudtam alkudni -30%-ot (megmondtam, hogy különben szerződést bontok) és így fogok kapni korlátlan beszédet és 5G netet kb. 5.500.- Ft-ért.

 • Kiszamolo
  Tibicske s mennyivel drágább? A QR kód ingyen van, gondolom jogdíjat kell fizetni. De nehogy már ezen múljon.
 • Kiszamolo
  Névtelen, az eSIM egy vonalkód, amit bármilyen készüléken aktiválsz. Ha készüléket cseréltél, az újon is tudod aktiválni. Egyszerűbb, mint SIM kártyával bohóckodni.
 • vl2
  A Moneylovert használom 5 éve eddig minden szuperül működött benne, igaz magyar bankkal nem lehet még összekapcsolni, de ha becsületesen írod nagyon jó reportokat lehet lehúzni (ha megtetszik idővel az egyszeri prémium csomagot érdemes megvenni mert rengeteg előnnyel jár)
 • AAA

  A szolgáltatóknak flottában megéri 3000 Ft alatt korlátlan belföldi hívást adni több GB mobilnettel, ugyanezt ha csak úgy bemész mezei felhasználóként 10e alatt nem nagyon adják oda (bár mostanában nem néztem). Na ebből lehet számolgatni mekkora extra profitokkal dolgoznak. Amikor pár éve a Voda bevezette a feltöltős Tutit 19Ft percdíjjal illetve akkoriban lett bejelentve a Digi mobil, akkor hirtelen a többi mobilszolgáltató is le tudta vinni az árakat (telekom hálón belül 9Ft volt). Aztán amikor látták hogy sikerül ellehetetleníteni a Digit a frekvenciákkal akkor hirtelen nem lett ingyen a 9Ft opció a telekomnál. Biztosat nem tudhatunk, de azért eléggé látszik az állam és a régebbi mobilszolgáltatók összefonódása, egy-két szívesség ide, egy-két kedvezményes ajánlat az állami megrendelőknek oda… Rajtunk kívül senkinek nem hiányzik hogy a Digi itt is letörje az árakat…

 • Victim of Changes
  Azért nem teljesen FF az hogy a digi milyen olcsó. Jelen konstrukciómban én 2975 forintot fizetek a családi HD TV csomagomért, és 4025-öt az 1000/1000-es internetért.

  Diginél a 1000/300+TV csomag 6000 huf, kicsivel kevesebb TV csatornával kicsivel lassabb feltöltéssel. Tehát kb ugyanott vagyok és stabilan működik minden. Ehhez társitok még egy korlátlan hivás+4gb net csomagot 6426 forintért.

  Volt 1 hónapig DIGI mobilom, lassú volt rajta a net, kereste a hálózatot sokáig, lakásban nem igazán működött és társai.

 • Mammut2
  Arról remélem van tudomása mindenkinek, (állítólag ez valami jogszabályban van leírva), hogy ha a hűségnyilatkozat lejártát követően nem nyúlok a szolgáltatáshoz vagy a szolg.csomaghoz, akkor nem adhatják ugyanazt többért a hűség lejártát követően sem!
  Anyámék Telekom magenta csomagja 4 szolgáltatással 9500 havonta, extra promócióval és kedvezményekkel közel 3 éve kötve, most ugyanezt 13000ért adják. Szűkölnek is rendesen, 2-3 havonta hívogatnak, hogy kössek újra hűséget 13000ért, mert akkor adnak 150 helyett 300as internetet. Kösz.
 • tré
  Nekünk két SIM volt/van kapcsolva egy előfizetéshez, 1000 Ft/db-ért. Most is működik, nem kellett cserélni. Úgy tudom, csak a mobilinternet/USB stick van darabszámra korlátozva (1 db/előfizetés).
  Azt mondta nekünk az ügyfélszolgálatos, hogy az USB stickben levő SIM-et nem rakhatom be a telefonomba második SIM-ként (ugye, akkor 30 helyett 50 GB netem lenne, nem telefonálok róla), mert nem fog működni. Nem tűnt logikusnak, de nem erőltettük. Úgyis bőven elég 30 GB, csak akkor lenne USB stickem, ha épp a laptophoz egyszerűbb azt használni, mint hotspotozni.
 • LSV
  A vodanál is így van, 2 havonta hívogatnak hogy már egy éve lejárt a hűség, és kössek újabb szerződést tud ajánlani egy új csomagot, 300ft-ért drágábban a mostanitól, 10GB net helyett 5GB nettel a csomagban. Mikor rákérdeztem hogy ő szerinte ez miért is érné meg nekem, sajnos nem tudott válaszolni… 🙂
 • AAA

  Mostanában nem csekkoltam, de régebben ezt úgy csinálta a telekom, hogy ott adott ilyen árat ahol elérhető volt a digi, ahol viszont csak ők voltak, min. ennek a másfélszeresével sarcoltak le pofátlanul. Tehát lényegében a digi jelenléte még azoknak is előny akik nem náluk vannak. Plusz a telekom vonalasával lehúznak 30ft percdíjjal, a digi viszont havi 250-ért ad olyan vonalas telefont amit kérhetsz nomadikus számként is, azaz ha van neted a telefonodon, akkor 4/6 ft percdíjjal telefonálhatsz róla a digi “vonalassal”. Plusz a diginél annyi TV-re oszthatod a jelet amennyit elbír (3-at simán), telekomnál meg plusz beltéri, plusz sáp.


  Ezért csinálják már úgy egy ideje, hogy a kedvezményt az első hónap(ok)ra adják, utána pedig listaáron fut a szerződés, így nem fáj nekik annyira ha nem kötsz új hűséget.

 • Dobi
  Kiszámoló
  ” Vodafone verte magát, mennyire védi a környezetet, mert fele akkora a SIM kártya csomagolása, így rengeteg tonna műanyagot megspóroltak. Arról szemérmesen hallgatnak, hogy eSIM-mel a maradék néhány tonna műanyag is megspórolható lenne évente.”

  Ez mondjuk egy inkorrekt megállapitás. Voda azt vállalta, h csökkenti ezzel a műanyaghulladék mennyiségét. Csökkent? Igen.

  Ha a te logikádat folytatnám, mondhatjuk, h mekkora szemét a Digi, mert igaz, h van eSIM, de még mindig csomagolva adja a telefont, és az mekkora felesleges környezetterhelés. Ugye.
  Csak korrekten, pliz.

 • Laci bácsi
  Fapados szolgáltatás, fapados árakon, fapados ügyfeleknek..
  Ez lehetne a Digi reklám mondata…
 • Blend Ahmed
  Imre: “Vajon hogyan éri meg nekik? Vagy a többi 3 szolgáltatónak van extraprofitja?”
  Amikor 15 éve a DigiTV megjelent Magyarországon, a műholdas tévé csomagja 2700 Ft/hó volt, majdnem feleannyi, mint akkoriban a UPC Directé. Ugyanezek a kérdések akkoriban bennem is felmerültek. Gondoltam, hogy majd dömpingáron legázolják a konkurenciát, aztán utána árat emelnek. De az lett a vége, hogy a többiek voltak kénytelenek árat csökkenteni.

  aaa: “de azért eléggé látszik az állam és a régebbi mobilszolgáltatók összefonódása”
  Ez azért elég érdekes, mert a Digi csoport tulajdonosa egy erdélyi magyar vállalkozó. Tehát a gonosz multikat jobban szeressük, mint őtet? 🙂

 • pumpedjano
  Monetal (androidra)
 • Lala
  Ez egészen pontosan úgy van, hogy az inflációval emelhetik évente egyszer. Persze a hivatalos infláció mesterségesen alacsonyan tartott, úgyhogy emiatt csak minimális összeggel, de emelhetik évente és emelik is.
  Nekem az a nyűgöm velük, hogy át kéne rakatnom egy másik oszlopra a kábelt, hogy ne a szomszéd fölött jöjjön be, de a voda/upc nem hajlandó bérelni a másik oszlopot, pedig egyébként lett volna előfizető is rajtam kívül is, csak a sz.rakodás miatt az új előfizetőjük digis lett, úgyhogy most még reménytelenebb a kábel átrakatása. Emiatt gondolkodom a váltáson és nem kötöttem most semmilyen hűséget velük, hanem fizetem tovább, de már egyszer emeltek a díjon az inflációra hivatkozva.
  Igazából azért várok, mert földkábelen akarom az áramot is behuzatni, meg villanyóra csere is lenne akkor, szóval egy nagyobb munkával együtt rakatom majd át a net kábelt.
 • Ordas
  Digi vonalas szolgáltatással két bajom van:
  1. Nincs felvevős beltéri (2 éve még így volt)
  2. Nincs átalánydíjas hívás opcioó, mint ténél a hoppá (2 éve még így volt)

  Ez eddig breakoption nálam

  Úgyhogy én még várom a tutit

 • attila
  Ahol van digi ott a t kábeles net szolgáltatásuk flip néven fut jóval olcsóbban mint ugyanott a t 😀
  nekem t volt 6800 ért, majd átmentem flip re a hűség után, 4000 ugyanaz, ( plus van 5ft/perc belföld hívás ) kijött a t elvitte az eszközöket majd adott helyette ugyanolyat csak más sorozatszámut 😀
 • arp
  Ki ad Neked 1000/1000-es netet 4.025 Ft-ért?
 • AAA

  Abban 150-es net van, nem 1000-es.
 • digioff
  Neten lemondtam az ingyenes DIGI sim-et még tavaly, de benne maradt a telefonban, és még most is jelez hálózatot. Járt így valaki? Mikor fogják letiltani? Vagy azzal, hogy aktív maradt, ráutaló magatartással felülírtam a netes lemondást?
 • György János István
  Nekem van digi kártyám!Föleg gazdagréten használom, ott az esetek többségében tökéletesen működik, de pl. már gazdagréten belül is van néhány lyuk, ahol már nem működik! A digi egy olyan hálozatot tett fizetössé, ami még nagyon messze van attól, a lefedettségtől, hogy elégedettek legyünk velük! Az pedig, hogy mostmár mindenki vehet, szerintem még több bírságot fog hozni, mert egészen biztos vagyok benne, hogy olyan helyen is fognak eladni kártyákat, ahol tudják, hogy még egy jóideig nem lesz hálozata. Csak egy példa: Siklóson, ami egy 8-10000 város, már tavaly is árulták (akkor persze még ingyen volt az Invitel/digi-seknek), s most is, ami azért nem annyira etikus, még akkor sem, ha máshol, lefedett helyen tudná használni, mert bőven lesznek emberek, akik bele fognak menni egy ilyen igénylésbe úgy, hogy közben nem fogja tudni használni….
 • Szakértő
  A Digi mobil használhatósága saját tapasztalatom szerint még nem éri el az általam elvárt szintet. Budapesten tömegközlekedéssel utazás közben az internetelérés nem folyamatos, telefon elérhetőség eseti, hívások időnként nem jönnek ki és a folyamatban lévő hívások is időnként megszakadnak. A másik három mobil-szolgáltatónál utazás közben nincsenek ilyen gondok.
  Fentiek miatt a Digi szolgáltatása ma még nincs azonos színvonalon a T-vel. Olcsóbb, de itt is megvan az a különbség, mint a sárga taxi és az Über közt. Ha normálisan oda szeretnél érni, normális autóval, normális sofőrrel, akkor sárga taxival utazol. Akinek fontos, hogy folyamatosan elérhető legyen, hogy mindig tudjon telefonálni és netezni, annak ma még nem nyújt alternatívát a Digi. Olcsó, de gyenge.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.