Digi mobil mindenkinek

2021-01-03
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Mihálytól kaptuk a hírt, hogy az eddigiektől eltérően most már mindenki vásárolhat Digi mobil előfizetést, nem csak azok, akiknek egyébként is van valami másik Digi előfizetésük.

Annyi a hátrány, hogy a digisek havi ezer forintjához képest 1.500 forint a nem digisek havi díja. De ez sem rossz ajánlat, hiszen ennyiért 15 GB netet kapsz 200 perc beszélgetéssel vagy 30 GB netet beszélgetés nélkül, a percdíj 4 forint bruttó, VoWiFin keresztül a digisek egymást ingyen hívják.

Mivel vannak még lyukak a szolgáltatás lefedettségében, érdemes kipróbálnod, mielőtt a meglévő számodat oda hordozod. De ha olyan helyen élsz, ahol normális a lefedettség, szerintem még havi 1.500 forintért is jó ajánlat. Bővebb infó erre.

(Ja, a hálózat 4G-s és szerintem nem egyhamar lesz 5G, de talán ez senkit nem zavar. A net is lassabb általában, mint amit esetleg egy Telekomtól megszoktál, de bőségesen elég mobilhoz, akár Netflixhez is.)

Previous Post
All you can eat

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram