Kiszámoló életbiztosítás január

Itt a januári biztosítási lista a Kiszámoló Életbiztosításhoz. Kérek mindenkit, ellenőrizze magát a tagsági szám és a születési dátum alapján, jó csomagban van-e a listában. (Belépési sorrendben és nem feltétlen számsorrendben vannak a sorok, ezért keress rá a tagszámodra CTRL-F-fel.)

Itt vannak a befizetésekről a mentések, plusz a múlt havi Uniqa, mert a múlt hónapban később küldték a számlát.

Share

17 hozzászólás

 • felemaskorlat
  OFF: megszűnik a Patika EP-nél a novemberi befizetési akció 🙁

  patikapenztar.hu/alap.php?main_menu=1&sub_menu=hir&hirid=3028

 • Ella
  Érdeklődni szeretnék,hogy az OTP EP-nál a ,,táppénz kiegészítő “szolgáltatás miért nem jár a vállalkozóknak?
  Három éve tagja vagyok a Pénztárnak egyszer fizettem a kártyámmal a patikában ill.kétszer küldtem be egészségügyi szolgáltatásról számlát semmi probléma nem volt.
  A táppéz kiegészítésnél a 180 napot és csak a tag ( kedvezményezett nem)veheti igénybe megjegyzés van feltüntetve.
  Mindegyik Pénztárnál negatívan diszkriminálják a vállalkozókat vagy csak az OTP-nél? És miért?
 • STomi
  Kedves Miklós,

  tavaly az egyesületi költségekre (3000.- / év) adható támogatást külön utaltuk és végül nem lett hozzáadva a választott csomagokhoz ez az összeg. Ez idén is fedezi a költségeket?

 • Karcsika
  OFF, de megszűnik a patikánál a novemberi akció.
 • Kiszamolo
  Stomi, idén újra kellene fizetni.
 • Martin

  Nem 2400 forint/év? Én ennyit írtam fel magamnak annak idején, és nem rég ennyit is utaltam.
  Persze nem gond, ha 3000 forint, akkor utalom a különbözetet. Egyébként ezzel kapcsolatban javasolnék egy évente egyszeri tájékoztató levelet (vagy akár egy postot itt a blogon), mert ezt szerintem könnyű elfelejteni/elrontani.

 • Sandokan
  Csak kíváncsiságból egy kérdés: a biztosítottak közt van esetleg kamionsofőr? Vagy ez esetleg kizáró ok? Nna jó ez kettő lett.
 • Orákulum
  OFF:
  Most, hogy a Patikai is kivégzi a novemberi akcióját 2021-től, és a 750 ezret fizetőknek az “új stratégia” szerint kevesebb költhető pénze marad, mint 2020-ban, aktuálissá vált az egészségpénztáras poszt (https://kiszamolo.hu/a-nagy-egeszsegpenztari-osszehasonlitas/) frissítése. Ha unatkoznál, kedves 🙂
 • Attila
  Még nem néztem meg a többi egészségpénztárt, de a Patika így éves szinten 3570ft-tal lesz drágább, amiért nem biztos, hogy megéri váltani.
 • bobo (az igazi)
  Nem csak a Patika pénztárnál, az Új Pillérnél is megszűnik a novemberi akció. Valamint a Tempo EP beolvad a Patikába.
 • Kiszamolo
  Nem kizáró ok.
 • Kiszamolo
  Martin, a régieknek még 2400.
 • elnezest
  Szerintem sokkal több lesz az, mint 3570 ft. Peremfeltételek: maximális (értelmes) összegű befizetés, élve a (néhai) novemberi akcióval.
  Én ennél szebben “eladott” áremelést rég nem láttam.
 • Családfő
  Martin,
  Én kaptam emailt karácsony előtt, hogy utaljam a 2021-es támogatás összegét. Simán elfelejtettem volna.
 • Körtefa
  “Még nem néztem meg a többi egészségpénztárt, de a Patika így éves szinten 3570ft-tal lesz drágább, amiért nem biztos, hogy megéri váltani.”

  Ez hogy jött ki?
  Eddig éves 36ezer (tagdíj) + bármennyi extra ráutalásnál novemberben az éves díj kerek 4923 Ft volt.
  Most meg már akár csak évi 400e beutalásnál tagdíjjal együtt 24000 Ft az éves költség.

 • Attila
  Bocsi, benéztem!
 • Anya
  Sziasztok! Most szeretnénk kockázati életbiztosítást váltani. Érdekes lehet számunkra a Kiszámoló Egyesületen keresztüli biztosítás. A fejtörést csak az okozza, hogy egyikünk az áltagos magyartól eltérően jobban ki van vizsgálva. Nem vagyok klasszkus beteg és nagyon egészségtudatos is vagyok, de vannak leleteim arról, amiről másoknak nincs. Pl. a lakosság kb. 60%-a rendelkezik un. MTHFR mutációval, ami a folsav bontásához kapcsolódó gén mutációja. Akinek van ilyen mutációja, az pl. rosszabbul bontja a folsav formájú B9-et, s egyes esetekben heparin típusú vérhigítót kell szúrnia (pl. terhesség alatt). Na ezt én tudom, így tudok is figyelni rá. A biztostóknál azonban javasolt minden leletet, betegséget előre bevallani. Ha én mindent bevallok, amit tudok és tudok rá figyelni is ezáltal, akkor is azon aggódok, hogy elutasít a biztosító. Ti mit tennétek az én helyemben?

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.