Digitális magazinok karácsonyra

2020-11-06
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Egy reklámban jött szembe a Laptapír, ami így karácsony előtt némelyeknek segítség lehet ajándékötlet szempontjából.

Ez egy digitális magazinelőfizetés, hasonló a Zinio-hoz, amiről nagyon sok éve írtam. 30 magyar magazin friss és elmúlt számait lehet olvasni rajta havi 1.490 Ft-ért: Kiskegyed, Fotó, autós magazinok. IPM, Chip magazin, receptes magazinok és hasonlóak.

Nem tudom, az elmúlt 20 évben hányszor vettem nyomtatott újságot (az elmúlt tíz évben egyszer sem, az biztos), de van még egy korosztály, aki megveszi ezeket a lapokat, a szüleink.

Ha van nekik tabletjük, amin a legkényelmesebb olvasni ezeket a lapokat, szerintem jó ötlet lehet előfizetni nekik egy évre. Egyszerre öt kütyün lehet olvasni a lapokat, úgyhogy nagymama és nagypapa akár egyszerre is olvashatják a kedvenc lapjukat.

Ha nincs más karácsonyi ötleted, szerintem megérheti megnézni ezt. Ha bejött nekik, akkor a következő éves ajándék is megvan: meghosszabbítod még egy évvel. Ha nem jött be nekik, lemondod két hónap után és kapnak valami mást utólag. (Havonta vonják a kártyádról, így bármikor lemondhatod év közben is.)

Next Post
Heti hírek

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram