Megint a Paypal

2016-12-01
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A múltkori cikk után többen panaszkodtatok, hogy hiába állítjátok át a beállításoknál, hogy a bankotok váltsa a devizát, ne a paypal, továbbra is a paypal árfolyamát használják, ha az ebay-en vásároltok.

Mint kiderült, hibás az ebay platformja (vagy a paypalé?) és az új felugró ablak esetén nem mindig veszi át a beállításokat.

Ha vásárlásnál ilyen képernyőt láttok, akkor megint nem sikerült az információ átadása.

paypal

Ilyenkor kattints a Change linkre, majd az árfolyamra. (Ne zavarjon meg, hogy most ukrán árfolyamot látsz, egy üres ukrán kártyával próbálkoztam, nehogy vegyek valamit, amit nem akarok. Felismerte, hogy ukrán kártyáról van szó.)

paypal2

Az itt felugró ablakban kattints a View conversion rate options linkre, majd tedd át, hogy a te bankod árfolyamát szeretnéd használni.

paypal3

Már kész is vagy. Amíg ezt a hibát nem javítják, figyelj oda. Ha látod a váltási árfolyamot a paypal-os vásárlásnál (a vicces 1 HUF=0,00 USD kerekítést), akkor cselekedned kell, függetlenül attól, hogy mit állítottál be alapértelmezettnek.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram