Egészségpénztári kártyával is lehet fizetni a DM-ben

2017-07-26
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Drogerie Markt számos termékét mostantól egészségpénztári kártyával is ki lehet fizetni. Ide tartoznak a bébi dolgokon túl (tápszer, pelenka, krémek, stb.) számos élelmiszer (abonett kenyér, müzli, egyebek), tampon, egészségügyi betét, gyógyteák, sportkrémek, bizonyos fogkrémek, stb.

Érdemes végigböngészni a listát, elég hosszú. Amire vigyázz, hogy vannak olyan termékek, amik bár egészségpénztári kártyával megvehetőek, de utána adót kell fizetni. Ami biztos nem ilyen, azok a bébi dolgok, pelenkák, gyógyszerek és társaik. Érdeklődj a pénztáradnál, itt egy kis segítség és itt egy másik.

Ha szoktál vásárolni a dm-ben és van egészségpénztári kártyád (jelenleg az OTP, MKB, Patika, Prémium, Vasutas, Vitamin, Új Pillér támogatott).

Ha esetleg nem tudnád, ez azért jó, mert 20% adójóváírás jár az egészségpénztári befizetéseidre, vagyis ennyivel olcsóbban tudsz vásárolni (mínusz a pénztár által levont költségek). Ha pedig cafeteria keretein belül kaptad a pénzt, így legalább könnyebben el tudod költeni.

Köszönjük Alíznak a tippet.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram