Folytatódik a zöld hitel

2022-04-05
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Túl sok ingatlan épül még, amit el kell adni valakinek, ezért az MNB úgy döntött, hogy tovább növeli az éves veszteségét (majd az adófizetők összedobják azt a rongyos évi pár száz milliárd forintot), de akkor is folytatni kell a zöld hitelt.

Úgyhogy további 100 milliárdos keretet határoztak meg, de szigorítottak a feltételen, most már 80 kWh/m2 primer energiaigény az elvárás, nem az eddigi 90 kWh. Tehát már nem elég a tízcentis hőszigetelés a 30-as téglára, hanem néhány centivel vastagabbat kell majd feltenni.

De a lényeg, hogy továbbra is düböröghet a lakásépítés, mit nekünk hat százalékos alapkamat. Ha igényelni akartál zöld hitelt, de kimaradtál belőle, akkor most újra kaptál egy esélyt. Érdeklődj a részletekről a bankodnál.

Új ingatlant vagy használtat? Hitelkalkulátorral

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram