Gondban a Novis biztosító

Az ex-Brókernetes Quantis szórta meg az országot a szlovák Novis biztosító termékeivel, aminek az értékesítését az MNB két éve betiltotta. Azonban a már élő szerződésekre 20 milliárd forint közeli összeget befizettek az ügyfelek.

Nos, a biztosító gondban van, jelenleg nem éri el a jelek szerint a rendelkezésére álló összeg a követelések összegét, vagyis nem tudná kifizetni a szerződéseket. Ezért a szlovák pénzügyi felügyelet kvázi gondnokság alá vette a céget.

Ha neked is van Novis terméked, olvasd el az MNB legújabb közleményét.

Share

5 hozzászólás

 • Adamo
  Nem azt mondom, hogy az ismert, nagy biztosítók nem kerülhetnek bajba, de miért választ valaki ilyen nevesincs céget? Lehetett 5 forintot spórolni velük?
 • Scorpion
  Biztos ezt ajánlotta az ügynök, mert magasabb jutalékot kapott érte. Nem hiszem, hogy ezeket a biztosításokat a pénzügyi tudatosság jegyében kötötték az ügyfelek
 • Naiva
  , miért, nem ez történt a MÁV biztosító egyesületnél is? Olcsóbb kötelezőt ajánlott, tódultak az ügyfelek.. aztán jól bezárta a PSZÁF, a nagy biztosítók meg kényszerűen beletolták a hiányzó lét..
 • mitel hentes

  Pont a MÁV biztosító jutott eszembe. Mondjuk ott az emberek csak jót várhattak a nagy múltú, takarékosan működő és minőségi szolgáltatást nyújtó MÁV-tól a biztosítási piacon is…;)
 • BigaBush
  Quantis Boss-nak tulajdona van, volt a Novis-ba, a többi már érthető.
  Biztosítóból biztosítóba forgatják a szerencsétlen ügyfeleket 3-5 évente, nem értem miért hagyja ezt az MNB…

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.