Vásárolj újra

Írtam nemrég egy szociális szövetkezetről, amit könnyedén támogathatsz, ha vásárolsz tőlük az általuk termelt termékekből.

Vásárolj és fogyassz! 🙂

Most újra esetfennforgás van, egy viharban megsérült a raktáruk teteje és nagyon jó lenne, ha el tudnák adni a termékeiket.

Ha tudsz rászánni néhány ezer forintot, vásárolj náluk a Hétpecsétes weboldalon. A csaladmádéjukat és a céklájukat nagyon szeretjük, de nézz szét az oldalon, biztos találsz te is valamit.

Előre is köszönjük, ha vásárolsz.

Ide másolom a levelet, amit írtak:

Kedves Miklós!

Csatolok egy cikket rólunk:

https://www.magyarkurir.hu/hirek/megrongalta-vihar-maltai-uzem-tetoszerkezetet-gyulajon

Október 4-én hajnalban megemelte a szélvihar a tetőszerkezet, majd nemes egyszerűséggel visszaejtette. Van az épületen biztosítás, de ebbe most nem mennék bele mélyebben… Várjuk a vállalkozót, hogy elhárítsa a kárt és visszaépítse a tetőt. Egyelőre kikötötték az elektromos áramot, a termelés bő egy hónapig biztosan kiesik.

Nagyjából mára jutottunk el odáig, hogy legalább azt látjuk, hogy mi fog történni a következő hetekben, és le tudunk ülni átgondolni a teendőket.

Amellett, hogy ez nekünk hatalmas költség lesz, egy nagyobb bevételkieséssel is számolhatunk a gyártás leállása miatt. Továbbá a megsérült tetőrész pont a raktár felett van, ahonnan most ki kéne rámolni a késztermékeket.

Arra gondoltunk, hogy írunk minden korábbi vásárlónknak és partnerünknek, hogy ha idejük és pénztárcájuk engedi, rendeljenek a weboldalunkon, menjen ki inkább a vevőkhöz a termék, mint hogy most béreljünk még raktárt is, aztán pakoljunk át oda. Meg ezzel munkát is tudunk adni az embereknek. És persze bevételünk is lesz a tetőre, bérekre…
www.hetpecsetes.hu

És vannak a tiszabői varrodánkból nagyon menő maszkok is azóta…

Nagyon köszönjük, ha tudsz segíteni!

Share

11 hozzászólás

 • Értelmetlen hozzá szólás
  Első
 • Kiszamolo
  Megrendelő? Lekéstél, én már rendeltem. 🙂
 • Norbi
  A greengo poszt miatt spóroltunk párezret, úgyhogy azt itt el is költöttük náluk. 🙂 Köszi Miklós! A Kelenföldi átvételi lehetőség nagyon szuper. Esetleg fel lehetne tüntetni a cikkben az opciót, mert év elején még nem volt ez.
 • TG
  A levendula szörp is zseniális!! Az előző cikk óta kb 6 Lehel ittam meg belőle egyedül. 🙂
 • Valamirandom
  Majdnem rendeltem, amikor gyanús lett valami, és láttam, hogy a Magyar Máltai “Szeretet”szolgálat áll a háttérben, az meg egyáltalán nem küzd pénzhiánnyal. Úgyhogy kösz, inkább nem.
 • Api
  Mar az elso cikk utan is nezelodtem naluk, de elmaradt a rendeles. Most bepotoltam!
  Amugy koszonom, a sok erdekes es hasznos cikkeket….
 • jurta
  Miklós első cikke után rendeltem tavasszal. Kiemelkedő minőségűnek találtam minden terméküket, pedig ha nem alapanyagról, hanem élelmiszerkészítményről van szó, akkor válogatós vagyok.

  A 30 ezer Ft fölötti rendelés ingyenes szállítását vállalták külföldre is! (Legalábbis szomszédos országba, ahol szintén működik GLS.)

  Rákérdeztem: szívesen visszaveszik a kiürült üvegeket. Akinek nincs messze a kelenföldi bolt, annak így a legkisebb a csomagolás miatti környezetterhelés.

  Épp mostanában fogynak el nálam, lesz miért rendelni újra.

 • KG
  OFF

  Szerintem ez is egy hasznos kezdeményezés:

  g7.hu/elet/20201018/evi-50-millio-forintbol-teremtenek-nagyobb-erteket-a-kozmunkanal/

 • KKKKKK
  Hali !
  én már múltkor is ajánlottam nekik webshopfejlesztést vagy tanácsadást akár ingyen is, de nem reagáltak 🙁
  úgyhogy ha beszélsz velük, ez továbbra is áll, mert ránézésre is lenne mit csinálni 😀 (bár kicsit profibb)
 • hazitroll
  Múltkor és most is rendeltem már tőlük, lekvár, szörp, tésztaszósz és tészta, nekünk mindegyik bejött, főleg a lekvár. Szóval nyugodtan rendeljetek-kóstoljatok!
 • törzsmókus
  a csatni zseniális. a többi is, de a csatni pláne.