Vásárolj újra

Írtam nemrég egy szociális szövetkezetről, amit könnyedén támogathatsz, ha vásárolsz tőlük az általuk termelt termékekből.

Vásárolj és fogyassz! 🙂

Most újra esetfennforgás van, egy viharban megsérült a raktáruk teteje és nagyon jó lenne, ha el tudnák adni a termékeiket.

Ha tudsz rászánni néhány ezer forintot, vásárolj náluk a Hétpecsétes weboldalon. A csaladmádéjukat és a céklájukat nagyon szeretjük, de nézz szét az oldalon, biztos találsz te is valamit.

Előre is köszönjük, ha vásárolsz.

Ide másolom a levelet, amit írtak:

Kedves Miklós!

Csatolok egy cikket rólunk:

https://www.magyarkurir.hu/hirek/megrongalta-vihar-maltai-uzem-tetoszerkezetet-gyulajon

Október 4-én hajnalban megemelte a szélvihar a tetőszerkezet, majd nemes egyszerűséggel visszaejtette. Van az épületen biztosítás, de ebbe most nem mennék bele mélyebben… Várjuk a vállalkozót, hogy elhárítsa a kárt és visszaépítse a tetőt. Egyelőre kikötötték az elektromos áramot, a termelés bő egy hónapig biztosan kiesik.

Nagyjából mára jutottunk el odáig, hogy legalább azt látjuk, hogy mi fog történni a következő hetekben, és le tudunk ülni átgondolni a teendőket.

Amellett, hogy ez nekünk hatalmas költség lesz, egy nagyobb bevételkieséssel is számolhatunk a gyártás leállása miatt. Továbbá a megsérült tetőrész pont a raktár felett van, ahonnan most ki kéne rámolni a késztermékeket.

Arra gondoltunk, hogy írunk minden korábbi vásárlónknak és partnerünknek, hogy ha idejük és pénztárcájuk engedi, rendeljenek a weboldalunkon, menjen ki inkább a vevőkhöz a termék, mint hogy most béreljünk még raktárt is, aztán pakoljunk át oda. Meg ezzel munkát is tudunk adni az embereknek. És persze bevételünk is lesz a tetőre, bérekre…
www.hetpecsetes.hu

És vannak a tiszabői varrodánkból nagyon menő maszkok is azóta…

Nagyon köszönjük, ha tudsz segíteni!

Share

11 hozzászólás

 • Értelmetlen hozzá szólás
  Első
 • Kiszamolo
  Megrendelő? Lekéstél, én már rendeltem. 🙂
 • Norbi
  A greengo poszt miatt spóroltunk párezret, úgyhogy azt itt el is költöttük náluk. 🙂 Köszi Miklós! A Kelenföldi átvételi lehetőség nagyon szuper. Esetleg fel lehetne tüntetni a cikkben az opciót, mert év elején még nem volt ez.
 • TG
  A levendula szörp is zseniális!! Az előző cikk óta kb 6 Lehel ittam meg belőle egyedül. 🙂
 • Valamirandom
  Majdnem rendeltem, amikor gyanús lett valami, és láttam, hogy a Magyar Máltai “Szeretet”szolgálat áll a háttérben, az meg egyáltalán nem küzd pénzhiánnyal. Úgyhogy kösz, inkább nem.
 • Api
  Mar az elso cikk utan is nezelodtem naluk, de elmaradt a rendeles. Most bepotoltam!
  Amugy koszonom, a sok erdekes es hasznos cikkeket….
 • jurta
  Miklós első cikke után rendeltem tavasszal. Kiemelkedő minőségűnek találtam minden terméküket, pedig ha nem alapanyagról, hanem élelmiszerkészítményről van szó, akkor válogatós vagyok.

  A 30 ezer Ft fölötti rendelés ingyenes szállítását vállalták külföldre is! (Legalábbis szomszédos országba, ahol szintén működik GLS.)

  Rákérdeztem: szívesen visszaveszik a kiürült üvegeket. Akinek nincs messze a kelenföldi bolt, annak így a legkisebb a csomagolás miatti környezetterhelés.

  Épp mostanában fogynak el nálam, lesz miért rendelni újra.

 • KG
  OFF

  Szerintem ez is egy hasznos kezdeményezés:

  g7.hu/elet/20201018/evi-50-millio-forintbol-teremtenek-nagyobb-erteket-a-kozmunkanal/

 • KKKKKK
  Hali !
  én már múltkor is ajánlottam nekik webshopfejlesztést vagy tanácsadást akár ingyen is, de nem reagáltak 🙁
  úgyhogy ha beszélsz velük, ez továbbra is áll, mert ránézésre is lenne mit csinálni 😀 (bár kicsit profibb)
 • hazitroll
  Múltkor és most is rendeltem már tőlük, lekvár, szörp, tésztaszósz és tészta, nekünk mindegyik bejött, főleg a lekvár. Szóval nyugodtan rendeljetek-kóstoljatok!
 • törzsmókus
  a csatni zseniális. a többi is, de a csatni pláne.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.