Ingyen hívás Németországból

2014-10-10
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

István Németországban dolgozik, míg édesanyja idehaza él. Mint az idősebbek általában, az édesanyja sincs elragadtatva a voiptól, skype-tól és az okostelefon használatától, így más megoldást kellett találni az olcsó kommunikációra.

Szerencsére István talált egy remek megoldást, méghozzá ezt.

Ez egy hűség nélküli normál előfizetés, ahol havi 1,2 euróért (370 forintért) az édesanyja ingyen fogad hívást az egész Unióban, bárhol is legyen éppen és minden számot bárhonnan 6 centért (19 forintért) hív. (A 4,5 eurós - 1.400 forintos- csomagban van 100 perc beszélgetés is. Ugyanannyiért kapsz 100 MB internetet is (többszörözhető) , amit bárhol használhatsz. Ez is szuper ajánlat, ha sokat utazol az Unióban.)

Így az édesanyja itthon mindent és mindenkit ennyiért tud hívni, míg a fia Németországból ingyen hívja őt, mivel az ő csomagjában minden német telefonszám hívása ingyenes, így ez is.

Mielőtt szaladsz venni egyet, sajnos német lakcím és bankszámlaszám kell hozzá, mivel ez előfizetés. De ha kint dolgozol, semmi nem gátol meg, hogy az itthon maradt rokonaidat ellásd ilyen kártyával.

Ha a munkatársaidat (pl. kamionsofőrök) kell folyamatosan elérned egész Európában, arra is remek a kártya.

Ha tudsz még ilyen lehetőségeket, vagy van infód, hol és hogyan lehet venni ehhez hasonló előfizetéses vagy feltöltőkártyás SIM-eket, oszd meg a hozzászólásban a többiekkel. Előre is köszönjük.

Previous Post
Sofort banking

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram