Itt vannak a Digi mobil új tarifái

Januártól megszűnik a Digi mobil ingyenes tesztidőszaka és fizetőssé válik, de még így is nagyon jó lesz.

Havi ezer forintért 15 GB netet kapsz, 200 perc beszélgetést (belföld és EU), a további percek 4 Ft/perc. (Ha eddig is 200 percet beszéltél havonta és elég volt 15 GB mobilnet, akkor is pont ezer forint volt a számla, így ebben az esetben csak annyi változik, hogy a további percek 5 Ft helyett 4 forintba fognak kerülni.)

Vagy kérhetsz ugyanennyiért 30 GB netet, de akkor ugrik a 200 perc ingyenhívás.

A Junior csomag 500 Ft-ba kerül és 10 GB netet tartalmaz és 4 Ft minden perc hívás.

A roamingszolgáltatásról később tájékoztat a cég.

A’szem megtartjuk a Digi kártyákat továbbra is.

Köszönjük a hírt Kommenteleknek.

 

Share

48 hozzászólás

 • Steve
  Érden nem működik, így leadjuk. Másfelé is nagyon ritkán talál hálózatot..
 • Kiszamolo
  Steve, vannak vele bajok, főleg mert ki akarják csinálni a céget és nem kap frekvenciát: hwsw.hu/hirek/62307/digi-tavkozles-mobilhalozat-frekvencia-palyazat-aukcio-arveres-eljaras-dokumentacio-kizaras.html
 • Bela
  Attesznek valamelyikbe automatikusan vagy nekem kell kerni. Fizetni mar nem szeretnek erte.
 • Nimfas Corporation
  Hiába lesz olcsó, ha nem tudja használni az ember.
  Bár van akinek mindegy csak olcsó legyen?

  Lehet épp ezért akarja a Telenor 1 évre “magához kötni” a sok-sok EQ flottás előfizetőt?

 • Capri
  Sajnos továbbra is kell hozzá digi/invitel előfizetés..
 • Ben
  Tovabbra is Invitel/Digi vezetekes elofizetes is kell ahhoz, hogy sim-et kapjon az ember?
 • Mammut2
  És akkor én is vehetek már digimobil kártyát, akinek nincs másik digi előfizetése?
 • swinger
  Ez a Digi mobil kinek a hálózatát használja? A Telenorét?
 • Fikatours blogger
  A lefedettségük továbbra is katasztrofális. Budaörsön az autópálya közelében szinte alig van térerő. Balatonszemesen a part közelébe nulla.
 • Tamás
  Kár, hogy csak Digi/Invitel előfizetőknek vehető igénybe.
  Ahol lakunk, ott nincs Digi szolgáltatás, így ez a lehetőség is kiesik, pedig
  szívesen váltanék ilyen feltételek mellett.
 • T
  Nekem csak az érdi Interspar tejpultja volt az egyetlen hely, ahol 1+ év alatt nem működött.
 • T
  Vajon ingyen beszélnek egymás közt a Digi mobil/vezetékesek?
 • Unemployed
  Szerintem is igencsak versenyképes ajánlat.
  De a legfontosabb kérdés, hogy mi lesz a régi kártyákkal: azokat lehet átkötni az új csomagokba, vagy vadi újat kell rendelni? Utóbbi esetben – ha személyes átvétellel lehet csak birtokba venni – az komoly járványkockázatot jelent és kérdéses, hogy hányan mennek be végigülni a sort, lesz-e időpont előre jelzés, stb. Szerintem jól tennék, ha postán küldenék ki a kártyákat, de azokat csak az ügyfélkapun lehetne aktiválni.
  Ha meg a régi kártyák mennek tovább, jó lenne, ha az ügyfélkapun ki lehetne választani a csomagot, vagy hogy nem kéred, ezért se lenne jó bemenni. Másrészt gondolom megszűnik az a szokatlan megoldás, hogy a telefonon 35 dolgot át kellett állítani és valamiféle APN hozzáférési pontot kellett létrehozni hozzá. Ha maradnak a kártyák, akkor nem tudom, hogy vissza kell mindent állítani, vagy hogy lesz.
 • Kiszamolo
  Unemployed, szerintem alapból kapod az egyik csomagot (beszéd és net), aztán ha nem tetszik, majd neten vagy telefonon változtatsz.
 • Kiszamolo
  Mammut, szerintem nem. Egyszerűen nem érné meg még külön számlázni is havi ezer forintot. (Mondjuk szerintem így sem éri meg.)
 • Kiszamolo
  Nimfas, egész évben nekem alig-alig fordul elő, hogy nincs térerő. (Mondjuk az bosszantó, amikor az Alléeban nincs, ami azért nem a világ vége). Ha van második kártya a telefonodban, beállítod ezt, hogy irányítsa át a hívást a másik kártyára, ha a szám nem elérhető. Négy forint percenként és mindig tudnak hívni.

  Egyébként igen, messze van még a tökéletestől, főleg, hogy nem adnak neki frekvenciát.

  A Balaton partján meg jobb volt a Digi internet, mint a Telekom, de legalábbis nem rosszabb. Mert hiába van Telekom, ha ötezer ember cuppan rá egy-egy helyen.

 • hitel
  mindenki elbújhat a digi mögé internet kábeltv otthoni szolgáltatás szempontból (is)
  sajnálatos h elnyomják őket…
 • ak
  Vajon az 1000huf/50gb-es mobil netnek is fog változni az ára? használja valaki, vélemény róla? itthoni munkához megfelelő lehet? köszi
 • Marvin42
  Az egész tesztidőszak alatt ritkán volt csak olyan, hogy nem volt net bárhol is voltam. Pesten pl. 2-es metróban sincs térerő. Ha nem volt, akkor ideiglenesen bekapcsoltam a T-s kártyán a feltöltős netet.
  Ez a 30GB-os ajánlat kiváló lesz.
 • Crimson
  Teljesen jó ez az ajánlat, ha Digi területen élsz. Nekem tökéletesen bevált. A fő számom Vodafone, ahhoz most gyakorlatilag minimális adatkeret elég (ami alapból benne van, plusz hetente az ajándék 50-500 MB). Ha épp kimegyek a Digi területéről, két kattintással átállítom a telefonban, hogy melyik kártyát használja.

  Néha meglepődöm, hogy mennyi helyen tudom használni, ahol nem is számítanék rá. És persze néha vannak meglepődések, hogy milyen triviálisnak tűnő helyeken meg nem. De teljesen korrekt ajánlat, még a használati korlátokat figyelembe véve is.

 • Zsoszek
  Pont tegnap vettem át a SIM kártyát.
  A DIGI Pontban nem tudták megmondani, hogy mi lesz januártól. 😀
 • Leszek DigiMob?
  Igaz, hogy csak a digi.hu/lefedettseg oldalon felsorolt, települések előfizetőinek lehet Digi Mobil-ja?
  Vki, azt mondja igen, van aki szerint bárhol is van az előfizetés, akkor is vásárolható hozzá Digi mobil…. ja, mindkét választ az Üf.szolg adta! :-/
 • Ro
  Én Pécsen használom a kezdetektől. Kettő SIM-et hoztunk ki a feleségemmel, egymást ingyen hívtuk és korlátlan mobilinternet, már ahol van térerő, de 90%-ban, ahol mi járunk ott volt. Második kártyának tökéletes volt. Szerintem meg is tartjuk mindkettőt a 15GB/200 perces csomaggal. 2 x 200 perc tökéletesen elég lesz egymással beszélni és 15 GB is sokkal több, mint amit el tudnánk használni. Ez nekünk megér 2 x 1000 forintot továbbra is második kártyának. Főleg úgy, hogy azóta 2 csomaggal lejjebb váltottam mindkettőnk Telekomos előfizuját, és havi 5-6 ezer forintot spóroltam tavaly óta. Sajnálom, hogy ennyire el akarják nyomni őket, remélem, hogy nem hagyják magukat, ráfekszenek a toronyépítésre és újra megpróbálják…
 • GGG
  Most akkor már akárki vehet ilyen sim kártyát? Eddig azért kellett ingyenes legyen mert nem is kérhettek érte pénzt.
 • Kosztya
  Marvin42:
  Minden nap a 2-es metro vonalan jarok, es nekem van tererom, bongeszni tokeletesen tudok vele. Telefonalni, meg videot nezni nem probaltam, neked ezek akazodnak?
 • Szakértő
  Kétkártyás mobilban második kártyaként használom a Digi mobilnetét. Az ingyenes tesztidőszakban mindenképpen megéri, de január 1-től is megtartom. 15 GB netet 1000 forintért? Nagyon tetszik! Egyetlen hátránya, hogy sokkal lassabb, mint a T-s mobilnet. Érezhető a különbség. A 200 perc hívásra majdnem elég nekem, de a T-s előfizus kártyám még nem adom fel, még azzal együtt se, hogy kb négyszer annyit fizetek rá havonta, mint a Digire. De eljöhet még az az idő. . .
 • Marvin42
  Én akárhányszor megyek a 2-es metróval nincs net Digivel, igaz utoljára kb. év elején mentem azon a vonalon metróval. Egyébként máshol én sosem tapasztaltam vakfoltot Budapesten 4-22. kerületig, ahol egyébként megfordulok. Tatabánya, Környe, Környebánya vonalon sem szokott probléma lenni.
 • Mammut2
  Hogy tehetik azt meg amúgy, hogy vezetékes előfizetéshez kötik a sim kártya/ák kiadását?
 • jami

  Siófokon egy tragédia volt a Diginet (hívásra soha nem használom); de az év nagy részében tök ok.
  Nekem a 30/1000.- verzió elgondolkodtató.
 • Alfa
  :
  “remélem, hogy nem hagyják magukat, ráfekszenek a toronyépítésre és újra megpróbálják…”
  Sajnos a fizikát és a közgazdaságtant (főleg egyszerre) nem lehet megerőszakolni.
  Nincs elég freki => nincs kapacitás, nincs normális lefedettség => nem tudsz sok ügyfelet kiszolgálni => nincs árbevétel.
  Toronyépítés ezen nem segít, isten pénze se lenne elég sub GHz alatti freki (azaz 700, 800 vagy 900 MHz) nélkül rendesen lefedni az országot. A meglévő sovány 1800-al több állomást kéne lerakni mint amennyi a másik 3-nak összesen van.
  És akkor lenne kb. tizedakkora kapacitásuk mint bármelyik versenytársnak.
  Meg vannak fojtva.
 • Deegee
  Egy kis pontosítás: A Junior az nem külön csomag, hanem “opció”, +500 Ft-ért, a másik kettő mellé.

  “A DIGIMobil PLUSZ és DIGIMobil MAX csomagok mellé igényelhető JUNIOR opció 500 Ft-os havidíjért. A JUNIOR opció plusz SIM kártyát és külön telefonszámot tartalmaz 10 GB belföldi adatforgalommal, illetve bruttó 4 Ft-os percdíjjal belföldi vagy EU mobilhálózatba indított hívás esetén.”

 • L
  Offtopik, de megis ilyesmi tema/kerdes:

  Aruhazakban lattam a kassza fele, a csokik/ragok kozott felakasztva asszem 499Ft-ert egy napos korlatlan mobilnet csomagot. Nem tudom, tudjatok-e, mirol beszelek. Hogy kell ezt elkepzelni, ezt kik tudjak hasznalni, mitol fugg a hasznalhatosaga? Mobil teren eleg analfabeta vagyok, nezzetek el. Egy Vodas mobilom van 2 kartyahellyel, mindket kartya Vodas, mindketto elofizeteses es van hozzajuk mobilnet is, csak ahhoz keves, hogy pl. ha megyunk sutogetni az erdobe, akkor orakon at arrol menjen a Youtube hatterzene. Erre alkalmas az az egy napos cucc, amit arulnak a boltokban? Egesz konkretan az ilyen alkalmakra szeretnem hasznalni.

  Elore is koszi, ha valaki tud irni infokat ezzel kapcsolatban!

 • AAA

  Egyelőre az összes digis szám ingyen hívja egymást, mobil is a vezetékest és fordítva is. Januártól nem tudom hogy lesz, nem találtam rá utaló infót.

 • Kiszamolo
  L, Telekom domino. 1 nap korlátlan meg 3 nap korlátlan, aktíválod, amikor kell.
 • L
  koszi! Akkor Telekomos mobilos havert is hivok legkozekebb. 🙂
 • Adrienn
  A Digi lefedettsége meglehetősen szegényes. Ha decemberig ezen nem sikerül változtatniuk, nem hiszem, hogy sok előfizetőjük lesz!
 • Mammut2
  Miért zárnak ki engem, mint digi kábelt/tányérost elő nem fizetőt a mobilszolgáltatás előfizetéséből? Így nem fognak szaporodni az előfizetőik.
  Az nmhh mit szól ehhez?
 • Körtefa

  “Az nmhh mit szól ehhez?”
  Azt, hogy rohadjon meg a Digi, de nem emiatt, csak úgy. Lásd frekvenciapályázat-feltételek.
 • AAA

  Pont a hatóság szívatja őket évek óta nehogy véletlenül elég frekvenciájuk legyen rendes országos hálózatot kiépíteni.
 • Indexkövető
  Nagyon szomorú h a cégnek keresztbe tesznek, gáz h nem a fogyasztók érdekét nézik hiszen sajnos nem arra törekszenek h piaci verseny legyen, fél éve üzentem a Diginek h pályázzanak EU-s forrásokra annak érdekében h terjeszkedni tudjanak, hiszen nem fair h bizonyos településeken csak 1 szolgáltató érhető el, a felhasználók és a gazdaság érdeke h mindenhol lehessen választani min 3 szolgáltató közül. A hatóság több millió fogyasztónak tesz keresztbe.
 • birzol
  Itt lehet jelezni, hogy szeretnénk ha a céget engednék pályázni. (A támogatás petíciót jelent, nem pénzbeli támogatást) Jelezzétek minél többen:

  https://digi.hu/tamogatom

  Egyébként vicces (azaz inkább számorú), hogy a Kiszámoló által jelzett második hozzászólásban az NMHH többek között feltételnek támasztja, hogy csak olyan pályázhat frekvenciára, aki tavaly decemberben 31.-én legalább 200ezer mobil előfizetővel rendelkezett. Viszont hogy legyen előfizetője ha nincs elég frekvenciája, hogy elegendő előfizetőt kiszolgálhasson? Több frekvenciát meg lehetőséget se adnak, hogy vegyen, már negyedjére. Ördögi kör. Szégyen és gyalázat ami itt folyik!

 • Zoli
  Én úgy értelmezem, hogy nem egy, hanem két hónapra kapsz összesen 15 GB netet és 200 lebeszélhető percet (vagy a másik csomagban 30 GB netet), havi 1.000, tehát a két hónapra összesen 2.000 Ft-ért: “A számlázási ciklus mérési időszaka adott hónap 1. nap 00.00 órájától következő hónap utolsó nap 24.00 órájáig tart.”

  forrás: digi.hu/mobil

  A díj tényleg havi, csak a szolgáltatás két havi…és a kommünikében is úgy van megfogalmazva, hogy azt nem állítják, hogy havonta kapsz 15/30 GB netet, csak azt, hogy a havidíj 1.000 Ft.

  …csak azt tudnám, hogy miért van szükség az apróbetűben elrejtett, ennyire pitiáner lehúzásra? Rögtön jövő év elején ki fog derülni mindenki számára és tele lesz vele sajtó. Nem kaptak még elég bírságot a versenyhivataltól?

  Ha sokat videózol telefonon, akkor a 30 gigás csomag elég lehet még két hónapra is, amúgy meg dumálhatsz 4 Ft-ért percenként.

 • birzol
  Ha beszélnek róla, reklám. Ha negatív lesz, az is az, de ez pont, hogy pozitív, mindjárt elmondom miert! A Digi mindig is különc módon gondolkodott, erre sok példa van.
  Az a szivatás amit a többi csinál, hogy egy hónap múlva lejárnak a bájtjaid, ha elhasználtad őket, ha nem. (kivétel domino maraton) Itt legalább kétszer annyi időd van, hogy elhasználd. Sőt minden hónap számlázási ciklus elején indul (ezt idézted), így ha az egyik hónapban nem használtál netet, a következő hónapban 60 GB nettel indulsz harmincas csomag esetén .
  Úgyhogy ezt a pitiáner lehúzást nagyon félre értetted szerintem.
  Ám abban lehet igazad lesz, hogy ezért is tényleg majd büntit fognak kapni, mert megtévesztették a fogyasztókat. Mégha pozitívan is, mert az mindegy.
 • Serrin
  A digi ügyfélkapun már be lehet állítani, hogy január elsejétől mi legyen a tesztkártyákkal és előre ki lehet választani a díjcsomagot is.
 • Zsolti
  Most olvastam a Digi oldalán a következőt:

  “A számlázási ciklus mérési időszaka adott hónap 1. nap 00.00 órájától következő hónap utolsó nap 24.00 órájáig tart.”

  Ez akkor azt jelenti, hogy 2 havonta újul meg az adatkeret / lebeszélhető percek mennyisége??? És akkor havonta fizetjük az előfizetési díjat, de csak 2 havonta kezdődik újra a keret?

 • Kiszamolo
  Zsolti, állítólag azt jelenti, hogy csak kéthavonta veszted el a fel nem használt keretet, nem havonta, mint máshol.
 • Zsolti
  Az nem világos akkor nekem, hogy ha havonta beszélek 200 percet, akkor a második hónapban is “ingyen” van, azaz a lebeszélhető keretből megy, vagy ekkor már perc alapon számlázzák?
 • Kiszamolo
  Zsolti, a legegyszerűbb felhívni őket, ingyen van. De elvileg ha az első hónapban maradt 60 perced, akkor a második hónapban 260 perced lesz, de a hónap végén mind elveszik, amit nem használtál fel.

  De ezt én is csak másodkézből tudom, hívd fel őket. Aztán le is írhatnád a válaszukat.