Jól keresel? Válaszd a Raiffeisen Premium Gold számlacsomagot

2014-03-15
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Már régóta írnom kellett volna erről a csomagról. A Raiffeisen Premium Gold csomagot a bank a prémium ügyfeleknek ajánlja, azonban nem túl nehéz teljesíteni a feltételeket.

Ha havonta egyösszegben érkezik bármilyen jogcímen 280 ezer forint (vagy ilyen összegben deviza) a számládra, vagy legalább 8 millió forintod van akármilyen formában a banknál (lekötött betét, deviza, értékpapír, látraszóló egyenleg) vagy legalább 18 milliós hitelt vettél fel a banktól és abból még legalább 5 millió forint hátravan és az elmúlt évben nem estél késedelembe a törlesztéssel, akkor már jogosult vagy az ingyenes számlára. (Ha egyik feltételt sem teljesíted az adott hónapban, akkor elég combos, 10.414 Ft a számla havi díja.)

Ezen túl minden utalásod interneten díjmentes (még tranzakciós adót sem fizetsz), beleértve a csoportos beszedést is. Ugyanígy ingyenes a számlamozgásokról az SMS, a bankkártya az első évben feltétel nélkül, utána csak akkor, ha éves szinten legalább 500 ezer forintot (átlag havi 42 ezer forintot) költesz a bankkártyáddal.

 A kétszeres ingyenes készpénzfelvételt 150 ezer forintig erre a számládra is igényelheted (bármely automatából), utána saját automatából csak 249 Ft/alkalom a díja, összegtől függetlenül.

A fentiekből kiderül, ha a fizetésed eléri a 280 ezer forintot, vagy kellően sok hitelt vettél fel annak idején a banktól és nem veszel fel havi 150 ezer forintnál többet az automatából, akkor teljesen díjmentes lesz a számlád, beleértve az SMS szolgáltatást is. Egy dologra vigyázz: minden hónapban megérkezzen az elvárt összeg.

(Ha meg akarod tartani a jelenlegi számládat is, a legtöbb munkahelyen kérhető, hogy több számla között megosztva utalják a fizetésedet. Vagy ha valamiért megéri, saját magad is átutalhatod a másik számládról a szükséges 280 ezer forintot havonta. 280 ezer forint utalás tranzakciós adó költsége 840 ft)

A hirdetményt itt találjátok.

Ha ki akarod számolni, melyik a legolcsóbb bankszámla a számodra, a bankmonitor kalkulátorával itt megteheted.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram