Lézeres szemkorrekciós műtét most gombokért

2016-07-21
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Kiszámoló Egyesület dolgai még nem látványosan, de haladnak előre. A csoportos életbiztosítást már csak alá kellett volna írni, elvileg minden megvan, hónapokig egyeztettünk a biztosítóval. A kontakt személy mondta, hogy megy nyaralni, utána folytatjuk. Birka türelemmel vártam, hogy jelentkezzen, de azért majdnem egy hónap után ráírtam, csak hazajött már a nyaralásból. Egy automata közölte, hogy már nem dolgozik a cégnél. Remek. Nem baj, előkerítem az utódját és folytatjuk.

Közben egyéb kedvezményeket is intézek. Na, az sem megy egyszerűen. Egy utazási iroda jogi osztálya most azért dobta vissza a szerződést, mondván nincs rajta bélyegző. Mert nincs is bélyegzőnk, de Magyarországon mindenki bélyegzőmániában szenved. Mintha nem csináltathatnék bármikor bármilyen bélyegzőt bármilyen névvel. Sebaj, elmegyek bélyegzőt csináltatni, hadd legyen boldog a világ és remélem úgy már jó lesz a szerződés.

Valamint kérték a tagkártya kinézetét, még az sem lett megtervezve. (Ha van kedved hozzá, ne fogd vissza magad. 🙂 A szokásos bankkártya méret, gyártó már van.)

A kedvezményes lakossági bankszámlát most mondta vissza a bank, sebaj, keresünk másikat. Már voltam pár banknál, de olyan rossz ajánlatok voltak, hogy azért kár lett volna bármit is csinálni. Ez volt az első igazán ütős ajánlat, ott is a szerződésre vártunk csak, aztán az utolsó pillanatban a lakossági osztály beleköpött a levesbe. Túl jó ajánlat lett volna, talán féltették a lakossági ügyfélkört. Nem adjuk fel, csak kell valakinek több ezer átlag feletti keresetű potenciális ügyfél.

Ezeket csak azért írom, hogy lássátok, miért megy lassan a dolog.

További kedvezményeket is akarok kicsikarni mindenkiből, akiből csak lehet. Ha tudsz bármilyen kedvezményt intézni a tagoknak, főleg olyat, ami tényleg ütős és országos, nyugodtan intézkedj te is.

Ezért kerestem meg a Budai Szemészeti Központot is. Azért őket, mert a feleségemnek is ott volt a lézeres látásjavító szemműtétje és elégedett volt vele, azóta is nagyon boldog, hogy nem kell szemüveget hordania. Egy vagyont megspórol már azon is, de ez elenyésző a kényelemhez képest.

Mondtam nekik, hogy adjanak olyan ajánlatot, amit más nem kap és felvesszük őket is az egyesületi kedvezménylistára.

Meg is kerestek és azt mondták, hogy a mindenkor elérhető legolcsóbb kuponos meg akciós árból adnak további kedvezményeket. Az olcsóbb szemkorrekciós műtéteknél 10 ezer forint kedvezményt adnak, a két drágábbnál 20 ezret plusz további 10 ezret mindkét esetben, ha ajánlod őket valakinek.

(Erről jut eszembe: ennél a cikknél is be van kapcsolva a hozzászólás lehetősége. Érted ugye? Egyébként annyiszor 10 ezret kapsz vissza utólag, ahány ember tőled megy. Persze ők is lehetnek egyesületi tagok. A cikkben azzal számolok, hogy mindenki egyet ajánl, de persze annyit ajánlasz, amennyit csak tudsz.)

Így az egyesületi árak a következőek jelenleg:

PRK- 2 szem: 196.000 Ft (mínusz 10+10 ezer forint)
OPTILASIK - 2 szem: 396.000 helyett 237.000 Ft (mínusz 10+10 ezer forint)
DIAMONDFEMTO- 2 szem: 596.000 helyett most 499.000 Ft (mínusz 20+10 ezer forint)
MONVISION - 2 szem: 590.000 (mínusz 20+10 ezer forint)

(Hogy mi a különbség közöttük, olvasd el a honlapon. Nagyon leegyszerűsítve: a drágább sokkal hamarabb gyógyul. A feleségemnek szerintem az Optilasik volt, az is egy-két hét kényelmetlenség volt csak, nagyon hamar túl volt rajta.)

Amiért erről külön írok és most írok erről, az az hogy most van az OTP-nek az akciója az egészségpénztárral. Erről itt találsz bővebb információt.

Ha szeretnél szemműtétet, használd ki ezeket az egyesületi árakat plusz egészségpénztáron keresztül fizesd ki a számlát, azon is nyersz 20% adójóváírást mínusz kezelési költséget, kb. 16%-ot, plusz használd ki az OTP akcióját és kapj vissza további 20%-ot, maximum 75 ezer forintot.

Így a legvégén mondjuk az OPTILASIK műtét két szemre 237-20 ezer forint, vagyis 217 ezer forint, mínusz 16% egészségpénztári adójóváírás, vagyis mínusz 34,7 ezer forint mínusz OTP Pénztári akció további 20%, vagyis mínusz 43,4 ezer forint.

Így a számla végösszege akciós ár, egyesületi kedvezmény, adójóváírás és OTP kedvezmény után csak most, csak nektek 138,9 ezer forint. Ennek a műtétnek a listaára 396 ezer forint egyébként.

Ha igénybe akarod venni, vedd fel velük a kapcsolatot és hivatkozz arra, hogy Kiszámoló Egyesület pártoló tag vagy. (Hamarosan be is tudsz lépni, csak még megy az adatvédelmi egyeztetés a Hivatallal és egy másik a jogásszal, hogy elégséges-e az elektronikus belépési nyilatkozat. Mondtam már, hogy nem olyan egyszerű ez az egész, mint amilyennek látszik? 🙂 Fontos: Nekem kell e-mailben megerősíteni, hogy egyesületi tag vagy, amíg nincs kártya. Ezért ne felejts el nekem se szólni: kiszamolo kukac gmail pont com Tárgy tagság, levélben egy név és egy születési év. Mást ne írj.)

Ha már régóta gondolkodsz egy ilyen szemkorrekciós műtéten, akkor eljött a te napod. Azt, hogyan kell használni az egészségpénztárat és kihasználni az OTP akcióját, olvasd el a blogon, illetve a belinkelt cikkben.

Szívesen mindenkinek, akit érint. 🙂

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram