Megszűnik a Domino kártyád, ha cégre vetted

Ki tudja, miért, november 20-tól nem lehet üzleti néven (gondolom egyéni vállalkozó nevén sem) Domino kártya.

Vagy magánszemélyre íratod, vagy előfizetést veszel helyette, vagy elviszed másik szolgáltatóhoz, vagy kidobod a kukába.

Az okát nem tudom, bővebb infó erre.

 

Köszönjük Zoltánnak a hírt.

Share

7 hozzászólás

 • Makula
  Valószinűleg azonositás biztositása érdekében kell konkrét személyhez kötni, ahogy a többi szolgáltatónál is van, prepaid esetén.
 • Dunántúli
  Mondjuk a cégek/vállalkozások hivatalosan nem is számolhatták el a feltöltőkártyás telefont…
 • U1N
  a feltött egyenlegről letelefonált percekről kapsz számlát, azt lehet elszámolni.
 • napalm
  A Mobilotthon-os díjcsomagokat is felmondják.
  Óriási előnye (volt) hogy bár előfizetéses díjcsomag volt de a 0 forintos havi díjjal.
  Ezt most mondták fel ajánlott levélben 🙂
 • Dennis
  És annak mi lehet az oka, hogy Dominora nem lehet e-sim kérni ?
 • Rege
  Két Domino kártyája lehet egy magánszemélynek?

  Tíz.

 • Oisín
  Szia Miklós! Off topic de van tervben másik könyv? Az előző könyved nagyon tetszett, bármelyik vonalon (pénzügy/vallás) olvasnék tőled többet.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.