Nagyon belejött a Telekom

Írtam nemrég, hogy egy hétig érvényes 3 GB internetet adott a Telekom a Domino kártyásoknak, majd amikor fel akartam tölteni a közben lefogyott netemet, újra engedte bekapcsolni.

Az első vicc, hogy két héttel a 3 GB aktiválása után megint engedi aktiválni ugyanazt a csomagot, vagyis két hét különbséggel kaptam 6 GB netet.

A második, hogy most a Telekom bekapcsolt újabb 4 GB-os ingyenes internet csomagot minden Domino kártyásnak, ami fél évig elérhető.

Már hetek óta fel akarom tölteni a mobilnetemet, de egyszerűen nem engedi a Telekom. 🙂 Csak az elmúlt néhány hétben hozzám vágott 10 GB internetet.

Gondolkodom, mi lehet ez a hirtelen jött nagylelkűség mögött. Nem tudok másra gondolni, mint közel a Digi startja. Akármerre járok, gyakran kíváncsiságból átrakom a telefonomat kézi hálózatkeresésre és mindenhol látom az aktív Digi mobil hálózatot, úgyhogy nem lehet messze az indulás.

Akármi is az ok, köszönjük Telekom.

Share

34 hozzászólás

 • Mat86
  telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/netezzteis
 • Szakértő
  Telekom tegnaptól bevezette a Multisim szolgáltatást is. Arra jó, hogy ha több eszközöd van, akkor mindegyiken lehessen fogyasztani ugyanazt a netet. Akinek korlátlan net csomagja van, az eddig egy készülékben tudta azt használni. Tegnaptól kérhet még kettőt és így összesen három készüléken használhatja. Nincs ingyen, de megéri.

  Bővebben itt: telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/multisim

 • Kiszamolo
  Köszi!
 • Gabor
  Pontositas:
  a 4 Gb valoban el, de csak belföldön. Es elöször a mar meglevö netcsomagodbol megy a net, ha az elfogy akkor jön ez az extra 4 Gb
 • Zsolt
  Én is meglepődtem ma, hogy mi ez a nagy egyenlegugrás 😀
  Jövő héten rendelek még egy kártyát újabb 10+1+4 Gbyte-l 990 Ft-ért, plusz még ingyen 80 perc is van, a hülyének is megéri 😀
  Tkomnak mondjuk nem tudom miért éri ez meg.
 • zsizsik
  Eldobható telefonszámok, 200Ft-ért 40 gigabájt: ozbargain.com.au/node/416636
  Lassan olyan érzésem lesz, hogy szinte ingyen van, ez nem csak állandó akció, hanem folyamatosan emelik az adatot, amit adnak. A világvégén.
 • brumicica
  Új kártyával, ha egyszerre minden ajándék adat be van kapcsolva 18,05 GB is összejön. A 990 Ft-os SIM kártya árral számítva ez kevesbb, mint 55 Ft/GB :-). Innen látszik, hogy miután kiépült a hálózat, a belföldi adat a szolgáltatónak már minimális többletköltséget jelent (ezért is vérlázító, amiért van pofájuk egyes társaságoknak SMS-küldésért bizonyos elavult csomagokban akár 40-50 Ft-ot is elkérni).
 • FifiTheReal

  Ha egy előfizetés internetét szeretnéd két készüléken használni, arra már évek óta van a Telekomnak szolgáltatása. Ez az úgynevezett tandem kártya vagy duenet SIM: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/havi-dijas-csomagok/duonet

  A Telenornál ugyanezt adatmegosztó kártyának hívják.

  A Telekomnál ez az új multiSIM nem csak az internet fogyasztására, hanem egy előfizetés összes szolgáltatásának (hang, adat, SMS stb.) további két készüléken történő használatára való!

 • Gábor
  “Gondolkodom, mi lehet ez a hirtelen jött nagylelkűség mögött”
  Az én ötletem, hogy tesztelnek. Kipróbálják, hol vannak a hálózat gyenge pontjai.
  Ha mindenkinek 1 GB internetje van, akkor spórolnak, a hálózat nem terhelődik, viszont ha mindenkinek van 10+ GB net, akkor senki sem spórol vele, főleg, hogy ingyen volt!
  Nagyon hamar kiderül hol kell fejleszteni 🙂
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : a jövő héten rendelt kártyára már nem adják a 4GB-ot. Csak azok kapják, amelyek a mai napon élnek.
 • Zsolt

  Ezt az akciót nem valóban, utána olvastam. De van egy érzésem, hogy más viszont jönni fog 😀
 • jános
  korábban külön volt adat és hangmegosztó (sim kártya autóba pl.) szolgáltatás is, mindegyik 500 ft-ért. Most kombinálták össze, hogy egyszerre van adat ÉS hang 990-ért, de ha korlátlan net csomagod van akkor 4900-ért.

  A digi tornyai meg már fél éve fent vannak és látszódnak, de ez nem jelenti, hogy közel az indulás.

 • TM
  Az még csak hagyján, de mit csinál a részvényárfolyam?
 • Tamás
  @Gábor
  A mobil hálózatokban cella szintű mérések vannak, amiből pontosan látszik a letöltött forgalom (is), és ez alapján számolható, hogy az adott helyen elég a rendelkezésre álló erőforrás, vagy nem.
 • kovlaj122
  Ez is érdekes: eladhatják a Magyar Telekomot?
  napi.hu/tozsdek-piacok/igy_terjed_a_pletyka_eladhatjak_a_magyar_telekomot.673385.html
 • furmint
  Valóban közel lehet a Digi mobilos startja, egy csomó új ügyfélszolgálati irodát is nyitottak, amit a kábeles szolgáltatásuk nem indokolna.
 • dinnyesbacsi
  ki van építve az infrastruktura, onnantól nem kerül olyan sokba + talán rájönnek, hogy a sűrű fillér jobb, mint a ritka forint.
 • moolash
  Beléptem a Telekom app ba és már hozzá van adva a 4GB. Kérni sem kellett. “A digitális világ felfedezéséhez” címszóval. Biztos vezekelnek valami elbaszott reklám vagy álakció miatt
 • Laci bácsi
  Köszönöm a tájékoztatást. Én is bekapcsoltam az ingyenes internet csomagot. Szeretem az ilyen akciókat. Bárcsak több ilyen lenne, pl. a boltban, a bkv-n, a vízműveknél, az elmünél, stb. Ugyanis az ars poeticám : “ingyé, vagy még olcsóbbé!”.
  Persze ne higgye senki, hogy sóher vagyok. Á, dehogy! Csak jobban szeretem a bevételt, mint a kiadást.
 • Tiborg
  Jó ez a sok ingyen adat, de én személy szerint sokkal jobban örülnék, stabil, állandóan vásárolható olcsó adatnak (és hangnak) – nem ingyért, és nem mindenféle appból aktiválható nyakatekert megoldásoknak. Pl. az is nagyon ügyesen ki van számolva, hogy ha akarsz venni 4GB-ot 3.500Ft-ért, akkor 5.000Ft-tal kell tölteni, stb. Szerintem akik ezeket a csomagokat és akciókat kitalálják, mind egytől egyig elmebetegek. Nem hiszem el, hogy nem járnának ők is jobban könnyen átlátható egyszerű, olcsó ajánlatokkal – mindenféle ajándékok nélkül pl., mint Romániában, stb. Csak hasra ütésre, mondjuk adnának bárhogyan (ügyfélszolgálat, kód, app, web interface) be és kikapcsolható 2GB adat + 100 perc hangot 1.000Ft-ért havonta. Úgy fogyna, mint a cukor. De sajnos ez max. csak a Digi-től várható – majd…
 • sporolos
  ennek kapcsan arrol erdekelne iras, infok, hogy uj mobiltelefonoskent hol es mivel erdemes kezdeni: ha 5. osztalyos lesz a lanyom es “önalloan suliba bejaro”, akkor ugy gondolom: legyen Neki. nekem nincs csak ceges 30-as telekomos mobilom, felesegemnek privat 20-as telenoros van. Egyertelmü cel: ne szippantsa be a mobiltelefon vilaga, de tudja ertelmes dolgokra hasznalni.

  köszönöm

 • Carlos
  A jofejseg lenyege a batrabb mobilnetezesre valo hozzaszoktatas. Nem mindenkinek van akkora onfegyelme. Az okostelefon is beszippant,a tobb net erzese plane. Kesobb talan rendszeresebb mobilnet vasarlok lesznek,esetleg beloluk lesznek a havidijas elofizetok.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : “az is nagyon ügyesen ki van számolva, hogy ha akarsz venni 4GB-ot 3.500Ft-ért, akkor 5.000Ft-tal kell tölteni,”

  Ez nem így van. Telekomnál és Vodánál tetszőleges összeggel lehet tölteni, így 3500 Ft-ot is be lehet állítani a töltéshez. Telenornál sajnos nem.

 • Sixhundred

  személy szerint én a Bill Gates policy-t követem: nincsen okostelefon 13 év alatt, és otthoni privát netezés is időkorláttal ellátva.
  Leckét a közös helységben levő asztali gépen lehet csinálni, ott a net nincsen orlátozva, csak a közösségi oldalak vannak letiltva.
 • szocske
  ““A digitális világ felfedezéséhez” címszóval. Biztos vezekelnek valami elbaszott reklám vagy álakció miatt” hát ilyen címmel én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy kaptak vmi állami támogatást rá, így valójában mi fizetjük jó drágán :S
 • S1M0N
  Lol, vettem 2. simet a 10 (+1 ugye) gigás akciójuk miatt, pont most járt le. Így most van megint +8 gigám a bekapcsolható 3 gigákat nem számolva, májusi korláttal. Tényleg abnormális.

  Ha a +3 gigákat benyomkodom, akkor abból fogyaszt, vagy az új +4 gigás keretből? Melyiknek van “prioritása”?

 • Zsolt
  Vesszen a magyar mobil triász, jöjjön a Digi, már megy a para 🙂
  Ami ajánlat ma megtalalhato az minden, csak nem verseny.
  3500-at fizetek korlátlan hívás, sms minden hálózatba, plusz 4gb net havonta. És p..a olcsó külföldre telefonálni, 5-20. forintok. Szerződés nélkül. Kitalálhatjátok, nem Magyarország.
 • Endre bá
  Dualsimes telefonnal, hónapok óta élvezem a Telekom kedvességét. Kár, hogy csak itthon felhasználható.
  Szánalmasak egyébként az ezer forintokért kiporciózott, 1 gigás csomagok, amelyekkel még próbálkoznak a szolgáltatók.
  Korlátlan vagy az átlag számára gyakorlatilag korlátlanként értékelhető min. 3 GB/hó csomagon kívül másnak nincs létjogosultsága. Talán lassan rájönnek.
 • szifonkutya
  Többször kifejtették már, hogy a Diginek nem elegendő a frekvenciakészlete. Egyébként miután a GVH nem engedélyezte nekik az Invitel felvásárlását most pár dolgot újra kell gondolniuk…
 • spórolós

  köszi. neten termeszetesen olvastam Gates, Jobs stb. kapcsan a “policy”-jüket.
  Gates kapcsan arra is gondoltam – maximalisan egyetertve, hogy hülyeseg, káros, veszélyes stb. hisz felnöttek jelentös resze sem tudja magat kontrollalni az eszközhasznalatban – hogy mikor az ö gyerekei voltak annyi evesek, akkor mas volt a mobiltelefonelterjedtseg is. Ez az elven nem, de a “nyomáson” es kis mertekben tarsadalmi hatason is valtoztat.

  Lanyom mire 5.-be jár addigra 11 éves múlik.

  Miklós: tenyleg jo lenne egy attekintö iras erröl is 🙂

 • Nimfas Corporation
  Hm…. pár napja én olvastam egy cikket.
  Most akkor lesz Digi terjeszkedés vagy nem lesz?
  Én személy szerint várom, mert felénk ADSL a max amit kisajtolnak a szolgáltatók magukból, Siófok…. nesze neked Nyár fővárosa.

  sg.hu/cikkek/it-tech/133912/a-gvh-visszavonta-a-digi-es-az-invitel-fuziojat-engedelyezo-hatarozatat

 • Michael Knight
  Ez nagyon piti srácok…
 • mage
  Mastercardot használóknak is add a telekom 1gb ingyen netet 30 napra (előfizetéses ügyfeleknek is jár): kedvezmenyek.mastercard.hu/catalog/offer/details/460cfc2c-263a-432a-a21b-347578437302
 • headset

  “Mastercardot használóknak is ad a telekom 1gb ingyen netet 30 napra (előfizetéses ügyfeleknek is jár)”

  Kössz a hírt.

  Néhány részlet:

  Maestro-ra is működik.
  De nem automatikusan jár. A bankkártyát pontgyüjtő kártyaként kell regisztrálni. Egy mastercard.hu végű honlapon, de az adatokat kiadhatják harmadik félnek. És ki is adják, mert a reklamációkat egy “Wonderduck Agency” nevű magyar cég intézi!!!

  Pontokat gyüjteni nem nehéz, mert minden vásárlás 1 pont és sok a duplapont. Az 1 GB csak 4 pontba kerül, de minden SIM kártyára csak egyszer lehet kérni.

  Vannak más kuponos akciók is: kedvezmenyek.mastercard.hu/catalog/main

  Akit nem zavar a pontgyüjtő kártyákkal történő adatgyüjtés, annak jó lehet.