Napi színes

2016-06-15
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az előző cikk hozzászólásaiban szokás szerint sikerült megragadni a lényeget 🙂 és arról alakult ki vita, mennyire reális a tévészereplők életszínvonala.

Éppen az én cikkem után jelent meg egy cikk a Money-n ugyanerről a témáról. Mint helybéliek, akik tisztában vannak a kinti árakkal és fizetésekkel, az alábbi következtetést vonták le.

Full House: Danny Tanner háza

Úgy tűnik, az újságírás jobban fizetett a nyolcvanas években. Egy hasonló ház, ahol a sorozat játszódik, 4,15 millió dollárért (1,2 milliárd forintért) kelt el. Danny szakmájában a fizetés évi bruttó 30 és 129 ezer dollár között szóródik.

Agymenők (The Big Band Theory): Sheldon lakása

Sheldon és Leonard lakása Pasadena-ban havi 1.875 dollárba kerülne. Mivel a fizetésük évi 88 ezer dollár átlagosan, ezért Sheldon akár egyedül is fenn tudná tartani a lakását.

Broad City: Abbi lakása

Bár Abbi lakása reális egy 26 éves lánynak, főleg társbérlővel (havi bérleti díja 2.300 dollár lehet), ő mégis csak havi 1.560 dollárt kereshet a sorozat szerint.

Jóbarátok: Monica lakása

Monica lakása a legtöbbet emlegetett sorozatbeli lakás, amit a főszereplő nem tudna kifizetni. Monica lakásánál kisebb lakásokat 4.200 dollárért adnak ki Greenwich Village-ben. A sorozatban azzal próbálták csökkenteni a dolog élét, hogy a nagymamájától örökölte a bérleti jogot.

Monica fizetése évi bruttó 78 ezer dollár lehet.

Szívek szállodája: Lorelai háza

Lorelai háza 3 millió dollárba kerülne a piacon, neki pedig még érettségije sincs a sorozat elején. Az éves fizetése 51 és 62 ezer dollár lehet bruttóban. Az ő háza talán a legkevésbé hihető az összes sorozatbeli lakhely között.

Új lány: a loft

A négy hálószobás loft Los Angeles művésznegyedében 7.395 dollárba kerülne havonta, vagyis 1.850 dollárba fejenként.

Nick kivételével a többiek szűkösen, de ki tudnák fizetni a lakbért.

Kaliforniába jöttem: a ház

A filmben szereplő ház 11 millió dollárba kerülne, amit a főszereplők még a magas keresetük ellenére sem igazán tudnának kifizetni.

Brooklyn 99: Jake lakása

Szűkösen, de elképzelhető, hogy Jake és Gina ki tudta fizetni a 430 ezer dolláros lakásra felvett hitel önerejét.

A többi sorozat tudtommal nem megy idehaza, akit érdekel, itt a többi is.

Most már ezt is tudjuk. 🙂

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram